Det luktar rök..

Precis efter nio igår kom Axel och Jacob å plockade upp mig. Begav oss neråt Östanå, trodde de va dött, men lite folk vare iaf. Eldade å grejade, hade faktiskt ganska kul d; Blev donken en sväng innan de va dags att åka hem. Kim såg en hare som han ropade efter på parkeringen här hemma å Axel höll på å köra över mig fot, men in kom jag å sängen den va välkomnande.

Snart ska jag iväg å jobba! Ha de så fint, Valborgsmässoafton å allt va de e =)
Hoppas på grillfest ikväll, Valle ringde igår å sa att de kanske blev i nån stuga istället? Ryktet sprider sig iaf om att jag snackade om å ha grillfest.. HAHA ^^,

aja, Puss!


mysväder & slut på projektarbetet!

image104

Allt löste sig med projektarbetet & resultatet blev succé! :) grr, jag är stolt !

Varit i skolan tills för en halvtimme sen, fick skjuts hem av snälla Axel, även att jag råkade spilla ner hela honom med vatten.. Oops, men han gav igen.. Nästan lite wet-t-shirt-tävling över de hela xD

Solade en stund innan, hur gött som helst & varmt som tusan. Älskar de här vädret.
Längtar tills imån, Valborg. Våren & Sommaren är här på allvar, alla känslor som spritter i kroppen, de e allt jag vill ha <3 De här gör mig så lycklig.

Fick frågan innan idag om jag trivdes som singel, och faktum är att det gör jag. Har inte tid över för någon annan än mig själv, hur själviskt de än låter, jag mår bra med det som är. Så, lite onödigt vetande mitt i alltihop d;

Hoppas alla har det lika bra som jag.
Velar lite över om jag ska på grillfest i Östanå ikväll, får se. Om Axel lovar mig skjuts åker jag nog, annars stannar jag hemma och sover & jobbar lite imorgon istället.

Aja, sluttjötat!
Puss!

idag klockan halv ett..

..då blev äntligen projektarbetet klart! En halv timme innan det skulle redovisas xD Blev en snabbvisit i Ekenäs idag på morron oxå, jävla Ernie hade inte fått en del av Jonnas loggbok, å han hade inte sagt till heller. MORR! men men, de löste sig tillslut. Fixade klart de sista på filmen idag på morron innan Jonna kom, sen blev de lite sista minuten skrivande på uppsatsen, men vi fick ihop de oxå! GÖTT!

Redovisningen blev bra, hästar var väl inte det allra intressantaste ämnet, men ändå. Kikade på lite WOW- spel, mikrovågskanoner & Hockeyfilm oxå. Di va så duktiga så =)

Ikväll blire ännu mer Projketarbete, Öppet Hus i skolan äre dags för då.. Kommer va helt slut när ja kommer hem runt nio ikväll, men men, de e sånt man får ta. Är ju ledig imån :) (och sen ända till söndag, WIHU!)

aja, nu ska jag ut i solen och myyyysa :)


Puss på er!

imån MÅSTE de va klart..

Projektarbetet börjar gå mig på nerverna.. GAAAAAAH! Imån är det redovisning, och filmen är inte klar än. Helvete. Men förhoppningsvis går det att få ihop..

Såg den där grabben i skolan idag, grr. Den synen har jag saknat i helgen (; Men ja vet inte riktigt hur det ligger till, du är fin, men mer än så äre nog inte. Sry!

Nu ska ja snart ner å hämta Jonna på skolan, sen ska vi fixa lite me de där texterna i filmen till typ kvart i fyra, sen ska hon iväg å jobba & ja ska fortsätta redigera. BLÄ!

men men, Puss!

innan allt blev skit..

..så hade vi faktiskt rätt kul :P Tänkte dela med mig av några bilder från förfesten, haha.

image100


             

sen blev X antal tuttbilder oxå, vem fan tog dom? ;D haha. förfest is the shit!
klädsel för kvällen blev svart skjorta från H&M, leggins, avklippta fornarina- jeans & converse.

Hardcore Superstar var för övrigt riktigt bra, inte för att jag såg så mkt av dom, men betydligt mer än förra gången iaf, haha ^^,

ni som har bilddagbok kan kolla in nuddamej för fler bilder (;

Puss!

update.. känns betydligt bättre nu, efter att ja fått snacka me dig. tack

fyra timmars sömn, jag känner igen de här

Igår var sagt skulle bli en bra kväll, men de mesta slutade i kaos. Förfesten va helt ok, riktigt kul, men i bilen på vägen spårade de ur.
Jag trodde ALDRIG att du skulle ta de så jävla hårt som du gjorde, vi är faktiskt singlar båda två, eller alla tre hur man nu ser det. Har jag visat tecken på att jag vill ha dig tillbaka som något annat än kompis? Förlåt isf, för det var inte min mening. Att du jämförde och sa att det jag gjrode skulle vara lika som om jag & Beas POJKVÄN skulle strula, då gick du för långt. Dom är tillsammans, det är inte vi och har inte varit på mer än ett halvår. Det kommer inte bli vi igen, trodde du det?
Nä, igår blev en riktigt jävla sugig kväll, märker ju vilka som bryr sig. En grabb kom fram å tröstade mig ett tag innan Bea & R kom ut, go kille, finns inte många såna kvar här i världen..

Jag önskar att jag tänkte lite mer ibland och jag ångrar att de där hände igår, så förlåt för de. Jag kan lova dig att jag inte skulle tagit det hårt alls om det var du som suttit där jag satt och gjort det jag gjort med någon av mina polare. I'm over u.

Aja, fixade skjuts till Holsby efter många om och men, tror jag ringde till nästan varenda snubbe med bil i telefonlistan. Kom till lille Oscar när porren var slut, satt å snackade ett tag, jag hade skuldkänslor å grät ännu en skvätt. Gråter rätt lätt när jag dricker, förstår inte varför. Det är inte mitt fel att det blev så här, ta dig i kragen för helvete. Mig behöver du aldrig mer snacka me, men R förlåt honom.

Fick trängas me Rickard i en 90- säng och Bogar sov på golvet. Rickard va nere å hälsade på han ett antal gånger, haha. Lite armbågar här och var fick han sig oxå, moha! Aja, gutt att vi hittade nånstans att sova tillslut..

Började dagen med en promenad på en mil, skulle blivit en och en halv mil egentligen, men snälla Bea kom å hämtade upp mig mellan Sjunnen och Flugeby :) En sväng förbi donken, frukost & huvudvärken försvann. Se där, Bea är snäll <3

Idag ska jag sitta hemma å tycka synd om mig själv, det är det jag är bäst på. Hoppas ni andra haft en bättre helg än mig, det lär inte varit så svårt att lyckas med.

Puss

awakening in the morninglight

Gutt att vakna med solen i ögonen? Inte en lördagmorgon..
Firade mamma lite idag, fyller egentligen imån, men ja vet inte när ja kommer hem så vi tyckte de va bäst å passa på (;

Igår hämtade Ferre mig tjugo i elva, hem till honom å kolla på The Eye & sätta popcorn i halsen! Uscha, ingen film för mig, en jävla massa framhoppande grejer å shit, usch vad jag va rädd! Ferre erkände tillome att han oxå vart lite rädd (; Innan jag blev hemskjutsad skulla jag visa mina skills, eller dom jag trodde jag hade, på Guitar Hero. De gick åt helvete. HAHA xD aja, kul hade ja iaf d; Hemma halv två, vart trött sen tio. hm d; somnade direkt!

Idag har jag käkat köttbullar på bowlinghallen, mixtrat med filmen & slickat rent en skål med kladdkakesmet. Vid fem ska jag ut till Bea & vid sju ska vi till Jesper & kvilledill. Sen blire öl & metropol <3

Puss på er! Nu ska jag ha en fortsatt bra dag, ni med hoppas jag.

life's beautiful

image94

I keep thinking about u and all the things u make me feel,
what is it that's so special about u?
Why u of all these people? And why me?
I do care about u, and I really hope I make u feel great,
'cause u're special, for me <3

baby boy

Härlig dag, härligt väder, livet är gött! Lika lycklig idag som igår, nästan ännu lyckligare idag. :) Fick mina öl tillslut, jävla sätt, men aja. En trasig mobil kom med på köpet, whi. Kul att låna ut saker då.

Finöl, det är värt pengarna. <3

Ikväll blire lugnt, tror jag. Vet inte riktigt vad som händer, det märker vi. Hoppas på filmkväll alternativt en sväng till Up, skulle va skoj å se Spearfish igen :)

aja, Puss!

härlig dag & Nä vet ni vad!

Jag tror fan att jag börjar känna något för den där någon ändå. Mm, har kännts så bra idag :) Jag är velig, men det får man vara.

Jonna & Tim fick säga ett nr mellan 1 och 172 (antalet kontakter i mobilen), eftersom jag söög på kortspel så borde jag ju ha tur i kärlek tänkte vi.. De första nummret, som Jonna sa, va till pappas tjej, men de andra, som Tim sa, va till en i klassen. haha. Å jävla Jonna berätta de för han ;D Pinsamt, men de verkade nästan som han tyckte om de ;) haha. önsketänkande? ;D

Aja, idag har jag varit oseriös som tusan, orka! Hade svenska på morron, sen snacka ja lite me Bea innan jag for hem. Chokladpudding & lite projektarbete blev de innan de va dags att fara tillbaks till skolan. Matten började halv ett, hade lektion till kvart i, sen rast till tjugo i tre :S Hm. Kortspel m.m. Hämtade mina Student 2008 trosor ;) Häftigt!
Köpte present till mamma, presentkort på massage, innan jag åkte upp till tatueraren :) Fick snacka me nån annan brud som sa att min idé verkade bra å sa att ja skulle komma tillbaka imån eftermiddag :) Skulle antagligen bli ett par sittningar, ganska mycket detaljer på rosor å så.. Men de e de värt <3

Sommarkänslan håller i sig! Hoppas på ännu härligare väder i helgen, kan knappt vänta! Festa!!! Å Bea ska ju hämta öl åt mig imån.. Lite larvigt tycker jag allt att de e, men de går väl över får man hoppas :)

Puss på er! & god natt e la bäst å tillägga :)

det går en stöt genom hela min kropp

Björn Rosenström, han ger mig sommarkänslor! Solen skiner, livet är underbart. Jag är glad som tusan idag, vet inte vad som hänt. Har lyckats få skoskav på stortårna, mindre härligt :P

Ska snart förbi tatueraren å be henne rita upp en skiss på rosorna. Hoppas de blir bra :) Sen äre bara å beställa tid, försöka få de så snart som möjligt :) :) Jag längtar!

Aja, Puss på er! nu äre dags för mig att knåpa ihop den där filmen. jag vet, TJÖÖÖÖT! ;D

det är kul att svettas tillsammans.

Har varit å tränat, kändes mindre bra med en massa chokladpudding i magen, men de funkade. Konditionen har blivit sämre sen sist, eller så äre bara jag som blivit slöare. Tror sanningen ligger i det sistnämnda.

Längtar till sommaren, ekbacken igen :) Utefesten är så gött! Vill åka te havet, sola & dricka öl. Sommar, kom nu!
Finns vissa saker man längtar efter mer än andra, hatar att jag inte kan säga till dig hur det är, hur det ligger till. Att se dig varje dag, ja de gör de inte lättare. Men på något sätt känns de lite som att du känner samma sak, att vi känner något likadant, men ja vet inte. Du kanske alltid är så där fin?

Det känns rätt fel att skratta när du sitter där mittemot, jag vet att du känner dig nere, och att det är p g a mig. Men snälla du, gå vidare. Det finns fler brudar där ute, minst lika bra, och många som är grymt mycket bättre, som mig. Jag vet inte vem du försöker lura, du vill ju inte ha mig tillbaka ändå, så varför säger du det till mig? Det gör ju ingenting egentligen, det får mig bara att undra... Låt mig veta om det är något mer som tynger dig, vet ju att det inte är så ofta du släpper ut dina känslor...

Aja, nu ska jag ner å duscha & försöka få i mig en smoothie, även fast de svider satan i gommen! Varför skulle jag värma de där förbannade potatismoset så länge? gaaah, hoppas brännblåsorna läker snart så jag kan börja äta normalt..
BTW! Idag på morgonen fick jag knappt mina jeans över röven :S Och just dom jeansen brukar vara stora :S Jösses, kan det vara så att jag äntligen börjat få lite rumpa? Wiiihoo :) hehe

Puss!

solsken, mm :)

Jag blir så glad av sånt här väder, spritter av glädje i hela kroppen :) Synd bara att man inte är kär, är alltid så mysigt på våren. Men men, sånt kommer när man minst anar det :)

Så vad har jag haft för mig idag. Jo, började skoldagen me fysikprov, som jag talat så mycket gott om.. haha. Bara jag å Holmberg kvar som inte gjort de än, :P Sen blev de lite mat & sen fysik igen. Slutade vid två, skjutsa hem Jannice sen bort te Robotteknik å städa. Kanske ska få ännu mer jobb nu? Mmm :)
Förbi jysk, köpte kudde. Som jag längtat! <3 Kikade runt lite där. Ner te stan, beställde massagetid, lämnade in bågarna jag ville ha & köpte mjölk å hallon på willys.

Intressant dag? Knappast. Samhällarna (dom jävlarna) hade lagt ut stinkbomber i NV- korridoren idag på morgonen, nån jävel i klassen måste läckt ut våran geniala idé till dom.. Nu väntas jävleskap tillbaka, minst tio gånger värre,  MOHAHA!


aja, nu ska jag ut i solen å mysa me lite chokladpudding ;)

Puss!

äntligen klar!

Skrev klart det sista på uppsatsen till Projektarbetet nu på morgon.. Snacka om att va ute i god tid.. haha ^

Snart dags för skola, ska göra Fysik prov 10:20, de där som jag skippade för några veckor sen, ni vet de där som man ändå inte får reda på något resultat på med 1, X, 2 frågor? xD Fy fan, om man skulle va sjuk idag me.. närå, nu ska de inte skolkas nå mer, slutar ju snart för fan :)

Aja, frukosten väntar!

Puss!

jag = fegis? :S

Jag tror jag gått å blivit harig på äldre dar, iaf näre gäller de där med känslor. Att säga vad man känner till någon, det är ju fan svårare än va ja trodde! Tänk om ja kunde va så där öppen som ja är när ja e full, när jag e nykter, då skulle alla få veta va ja tyckte, speciellt han den där.
Eller a, nu ska jag vara ärlig mot mig själv, jag vet inte om jag känner något för honom egentligen, det pirrar ju inte direkt till eller så, men han är ändå lite extra sådär och jag anstränger mig lite extra för att få vara nära. Folk runt omkring brukar se sånt där innan man själv upptäcker det, ja menar en liten klapp där, en liten kram där, ett leende som värmer upp en svinkall vinterdag... Ja ni vet.
De där med kärlek är komplicerat, det har jag märkt. Kommer det någonsin bli lättare? Ja menar, det finns ju inget bättre än att vara kär i någon som är lika kär i en tillbaka, men på något sätt så vet man ju att lyckan varar ej förevigt, inte ens när man är kär.. Det känns liksom lite meningslöst att gå runt å va kär när man ändå vet att de någon gång kommer ta slut... Fast så där jävla negativ kan man ju inte vara! Man får väl ta vara på den tid man har, man lever bara en gång :)

Nä, slut på mitt tjafs! Nu måste jag bli klar med uppsatsen :P

Puss!

I can't stop thinking about u and all the things u're making me feel ;)

projektarbetet gör mig galen!

Uppsatsen ska va färdig och inlämnad imorgon, SHIET! Jobbat med den fyra jävla timmar idag, och nej, jag är inte klar än. Klockan är åtta och jag börjar bli trött. Känns som att jag får skrota min sovmorgon imån för att fortsätta skrivandet, fuck.

Aja, varit en underbar dag trots allt, soligt =) Satt ute på baksidan, vindstilla och solen lööös :) Herregud va skönt de va, om de inte varit för huvudvärken hade jag somnat på direkten. Haha.

Fick skjuts till skolan idag oxå, vilken lyx! Axel är snäll :) Skjutsade mig tillåme ner te stan efter att vi slutat, iofs efter lite tjat men jag tror nog att han ville köra mig innerst inne ;)

Längtar till lördag, festa järnet! Nästa vecka blir go som fan, efter tisdag är jag ledig till söndag :) Fest hemma onsdag & lördag, Valborg blire grill & på lördan blire cruising med efterfest i min lilla stuga, haha. Stackars Bea ska köra med ett gäng nötter i släptåg! :P De kommer gå bra, bara jag får mina öl på fredag blir jag lugn, haha. Börjar tära i mitt lager, hahaha ^^


nä vet ni vad, nu måste jag fortsätta me den där F**T uppsatsen! (ett sånt språk hon använder, hahaha).

Puss!

glasögon :O

Va på Synsam idag, ska skaffa nya brillor.. som jag förhoppningsvis kommer använda lite mer, haha.

tre par fick tillslut följa med hem, nu ska jag bara välja ut ett par av dom.. Vad tycker ni?


image91

från Gina Tricot ^^

 
Båda modellerna från Lyle & Scott


Puss!



 

ny bikini <3

image90

Idag kom den hem i brevlådan :) 359kr fattigare, men de va de värt. Kommer från nelly.com, märket heter PAKO PANO.

Puss
!

trött

Kom precis hem från en långpromenad med Valle, mys att gå runt Östanå =) Va nere å kände på vattnet oxå, Valle tänkte nästan hoppa i, haha =P

Imån får ja skjuts till skolan, vilken lyx! :)

Nu ska jag nana, Puss!


brynäs <3

image89

sol & pirr i magen :)

Solen skiner, fick lov att ta på mig mina nya brillor idag på morronen för att inte behöva kisa hela vägen till skolan, de e mys!

Två prov idag då, Företagsekonomin kändes bra men inte Styrketräningsprovet. Skulle läst mer =S men men, VG kanske de blir? :)

Aja, bäst för mig att sätta igång å skriva klart den där jävla uppsatsen nu, ska va inlämnad å klar på onsdag! Shiet.

Puss!

btw, jag tror jag känner lite extra för någon. den där någon är inte riktigt min typ, men mina känslor är väl inte direkt kända för att va där di ska. HAHA :*

i love it :)

vårsol, sommarkänslor, bruna ben.. jag älskar de här vädret!
Var på grillfest hos Bea igår kväll me Oscar, Rickard och Jimmy. Kul kul, massa mat, öl å Guitar hero :) Blev lite Jonny Bravo innan vi somnade oxå, haha ^^,

riktigt härligt att kunna sitta ute i solen å mysa, även om de inte blivit mycket av de idag. mest plugg :/ prov på måndagar borde förbjudas. FY FAN! men men.


nu äre dags för La Ink & Kat von D =)

Puss!


summerfeelings :)

image88

lite shopping i lördas, vilket bl.a. resulterade i ett par nya solbrillor & en blommig sjal :)

solbrillorna kommer väl till användning nu när solen ÄNTLIGEN bestämt sig för att titta fram! har varit helt underbart väder i helgen <3


drömmar...

Det finns så jävla mycket jag vill, men det funkar ju liksom inte riktigt alltid som man vill. Livet går inte åt rätt håll. Vart finns min drömgrabb? Han som besöker mig varje natt, men så fort solen går upp och skiner in i rummet försvinner han.. Bort bort, för att nästa natt komma tillbaka.. Tänk om ja kunde hitta Han, men stort H, han som får en att må som en prinsessa, bara genom att vara sig själv. Jag vill inte ha någon som låtsas vara bättre än va han egentligen är, som döljer sina dåliga sidor för att sedan låta dem bubbla upp till ytan när man lärt känna varann bättre. Det finns inget värre än just de. Jag vill träffa en grabb som kan vara ärlig mot mig, alla och framför allt sig själv, någon som kan stå för det han säger och som jag känner att jag verkligen kan lita på.. Så den där svartsjukan kan lägga sig och man inte behöver gå runt och vara orolig.
Är det verkligen så höga krav jag ställer? Trots detta tror jag fan inte jag hittat någon som verkligen kan vara ärlig, eller jo självklart har jag det, men någon som inte behöver dra till med vita lögner för att komma runt vissa saker han gjort eller vill göra. Hur fan kan de vara så svårt att stå upp och säga vad man tycker? Varför finns det människor som är så jävla mesiga och som bara gör som alla andra och tycker som alla andra? Fattar ni inte att andra accepterar er bättre om ni är er själva, ni behöver inte dra på nån mask och låtsas vara någon ni inte är..
Nä, idag är jag förvirrad, det kanske märks? Jag börjar tvivla på att "den rätta" verkligen finns där ute. Mycket av dessa pessimistiska tankar kommer från en konversation på msn igår.. Tack hörru, det blir inte lättare av att du säger att allt är åt helvete, framförallt inte när ja vet att du redan sagt precis samma sak till en annan brud, blev jag ditt andrahandsval helt plötsligt? Eller vad är det frågan om? Jag blev jävligt förvirrad igår, men nej jag fick då inga känslor tillbaks, det har hänt 'way to much since then'..
Vissa val kanske jag ångrar, som de där som hände förra helgen. Det var ju inte direkt meningen, men asså, man lever ju bara en gång, att inte alla bara kan fatta de. Hur kan det vara så svårt att förstå?
Det sägs ju att den man letar efter kommer fram så fort man slutat leta.. Får väl ta å satsa på de kanske. Eller egentligen är ja inte ute efter att hitta någon, de känns inte rätt. Ska göra som någon sa till mig, ta tid på mig och hitta någon som verkligen passar mig. Om jag bara tagit tag i mig själv lite tidigare hade en jävla massa skit inte hänt, tänk va bra att man är efterklok.. eller inte.
Ääääh!


ikväll så ska vi fira att det äntligen är helg

Vart en sväng på stan, billigt å bra! Mamms va me, för en hundring får man mycket ;) Nya skor, två tröjor, lackskärp, sjal & ÖL! =)

Längtar till ikväll, grill hos Bea, ett par öl lär slinka ner oxå, tihi. Fast innan de e dags för en massa god mat äre plugg som gäller. Skriva på den där förbannade uppsatsen till projektarbetet, tror jag spyr på den snart. USCH!

Men men, ska inte klaga.

Puss!

Drick en öl och ge en skål ikväll så är det fest
vi har ju samlats för att vi ska göra det som vi kan bäst
Vi ska alla gå på krogen och halsa en butelj
ikväll så ska vi fira att det äntligen är helg

förbannade hockey!

Hv vann tillslut Elitserier, förbannat! Hade hellre velat att Linköping tog hem att, men men. Brynäs kommer alltid ligga närmast hjärtat! <3

Kommer bli en jävla massa tjafs i skolan, de känner ja redan nu.. Men de e sånt man får ta när man är stor i käften ;D

Kul dag, tycker om att umgås med klassen ibland faktiskt, vissa är bättre än andra =) Viktor tycker att jag ska satsa på att försöka få högre betyg i samhäll, genom att inte bara göra bra ifrån mig på proven utan ja, fjäska lite xD Hmm :P Undra om de räcker me å bjuda han på glass? (;

Aja, god natt folket, nu ska jag läsa läxor innan jag somnar.. Kul sysselsättning en fredakväll... NOT!

Kram =)

tjuvlyssnat.se xD

Bästa sättet att slippa Jehovas Vittnen

(Två fulla skejtarkillar 25+ sitter och fyllesnackar.)
Kille 1: I lördags ringde Amanda och väckte mig och sa att hon skulle komma inom 10 min. Och jag var bakis som fan så jag slänge bara på mig kimonon.
Kille 2: Jaha?
Kille 1: Sen ringde det på dörren, och jag öppnade utan att kolla i nyckelhålet. Där stod det en kvinna och en man.
Kille 2: Va?!
Kille 1: Jag tittade på dem, och de tittade på min Willy, och så vart det tyst.
Kille 2: Fy fan, vad pinsamt!
Kille 1: Då kläcker kvinnan ur sig "har du läst vakttornet"? "Nej", sa jag, "som du ser är jag jude och därmed omskuren". Sen stängde jag igen dörren och knöt kimonon.
(Kille 2 får ett skrattanfall som gör att han välter ölglasen, och strax därpå blir de utslängda.)



Å herre gud va jag skrattar xD HAHAHA. dålig humor, jag vet.

vill ni ha en daglig dos skratt, besök tjuvlyssnat :D

bikini <3

Så underbart fin tycker jag den är.. 399kr från nellyimage87 =)
funderar på å beställa den, men sen e de ju de där med pengar oxå.. vad man prioriterar.. hm!
















vi har bara veckor kvar!

Lekte lite på biologin idag, autografer å sträckgubbar ^^,
Samhällen va skojig, råkade slå min samhällslärare xD Va i vägen på de där sättet... haha.
fredagar brukar va roliga, idag va inget undantag =)


image86

min eviga kärlek...

image85


Nu kommer säkert många att häpna, bli förvånade eller rentav förbannade. Nu när jag ska berätta vem min stora kärlek är, och länge har varit, flera flera år! Nä, det är nog ingen du känner, ingen jag känner ens, men genom att lyssna, höra vad han gör och ibland sjunger, se honom, titta på honom! aaah, då finns det bara ett MMMM! att utbryta i !

Den där Dregen, jag har alltid tyckt att han är jävligt het, och gitarr kan han lira också, det är manligt. Dregen är en riktig svensk rocker, de e sånt jag faller för. I alla fall i fantasin ;)

Bilden, den är så jävla fin, önskar de va ja själv som tagit den. Åååh, han kommer alltid vara mannen i mina drömmar (;


Dregen, det är du som gör Backyard Babies & tillsammans med dem är du en del av mitt liv <3


ralf gyllenhammar <3

Sångaren i Mustasch har verkligen tagit mig med storm, en sån röst! Och han är ju inte direkt ful heller.. (;

Ralf e göteborgare född 1966 och är/ har varit programledare för Klipptoppen på tv7. Spelar i Mustasch, hårdrocksband från Götet, bildades 1998 och släppte sin första platta "Above All" 2002. Vann förra året grammis för Årets Hårdrock =)

Mustasch är ett av Sveriges bästa hårdrocksband, enligt moi, och deras senaste album "The latest verision of the truth" är helt klart värt att lyssna på och älska! Ralfs röst är underbar <3

...dregel..

image81

mustasch, coola grabbar (;

image84image83image82























bilderna hämtade från aftonbladet.se 's pressbilder för Klipptoppen. ^^,
är han inte alltför söt den där Ralf? =)

jag står ensam

Har fan inte vant mig än, att va utan kyssar så länge.. Men får tänka positivt, tänk hur underbart de kommer bli sen, när ja väl hittat nån vettig =) Det sägs ju att när man slutar leta hittar man den rätta, så bäst att ge upp letandet, HAHA ^^,
Nä, jag har då inte hittat någon vettig än, eller vettig va fan de går la ta vem som helst, men det ska ju stämma också, det ska ju finnas något, och inte bara från ena hållet...jag tror inte riktigt på att kärlek kan växa fram heller, det ska fan finnas något från början, sån är jag!

äh, skit i de där nu Alexandra, du har viktigare saker att tänka på.

datorn håller på att sega ihjäl sig, bäst att låta den vila ett tag.

hej så länge! Kram


svensk punk är underskattad!

Alla de som någon gång trackat ner den svenska punken, GE ER! Det finns fanimig inget bättre <3

Ebba Grön, KULT! jag har inget mer att tillägga. eller jo, Thåström är fan het. (;


image79



image80




THÅSTRÖM <3

studentmössa =)

image77


     


Yeah idag kom den, äntligen=) Ja vet, en ån halv månad kvar, men lite måste man väl få glädjas!

va ute i stallet med Jonna på håltimman, fick ihop 1,5 timme & hann filma klart de sista, GUTT! =)
ikväll blire å fortsätta på uppsatsen.. Hm.


KRAM!

projektarbetet tar jag med mig i graven...

...eller inte. tror jag kommer stressa ihjäl mig nu de sista dagarna, sömnen har jag redan tatt dö på, eller ja, den finns men den gör ingen skillnad. är konstant trött, gäspar hela tiden & har huvudvärk uta helvete. men de går la över! får skylla mig själv när ja inte sover som ja ska på helgerna.. =P

allt känns bra, har kommit över allt med dig, men du beter dig då underligt som *** , vet inte vad de är med dig? skäms du? =S äääh, skyll dig själv.

skrivit på uppsatsen ikväll, lite stolt över mig själv att jag tog tag i de tillslut, jobbat en timme ungefär.. haha :P 


aja, undrar lite vad som hänt A, men de ordnar sig nog. känner ju han inte så ska väl inte lägga mig i.

kram på er =)

beslutsångest!

Usch, har jag verkligen råd att tatuera mig nu? =S Får se hur de ser ut efter lönen kommit, =)

Har iaf vart å snackat me tatueraren i stan nu, allt såg fint ut, lokalen stor & riktigt najs =) Micke å ja diskuterade de där lite, om fall vi skulle åka till Eksjö istället, men de blir bara en jäkla massa farande då.. Tänkte ju på Växjö oxå, men samma sak där, orka fara! :P Om de blir ryggtattoo så blire Växjö, stjärnor får bli i stan. Stjärnor blire nog först, kostar ju liksom inte lika mycket heller ;)

M. kollade på en tiger som typ klöste, den va la 15 cm hög o nästan lika bred, den ville hon ha 2000kr för! Fast sen vet man ju inte hur pass duktig hon är, har ju inte sett något hon gjort.. Men får se vad vi kommer fram till. =)


Nu ska jag käka, igen. Kommit in i en period när ja äter en jävla massa, inte vant mig än, HAHA ^^,

kram!

dreams come true?

image75

Ååh, I wan't it soooo badly! <3

Tänk va gutt att få känna smärtan av nålstick i huden, se bläcket fästa på insidan, se skuggningar växa fram.. mm =) Vill så gärna tatuera mig innan sommaren!
Ska faktiskt iväg å snacka me en tatuerare i stan nu ikväll, wish me luck ;)

synpunkter ? =)

studenten närmar sig!

Inhandlade en studentklänning i Växjö i lördags =)
Blev riktigt nöjd, vad tycks? (; ska för övrigt inte ha svarta underkläder, haha, orkade bara inte byta ^^
image74

go morrn' !

image71
- lite mer jag lekte med igår tsm me Valle, Molly kan känna sig utsatt, maha ^^, man ser ju hur fult gjort de är, men va fan, skulle bara kolla lite hur de funkade de där PS ju (;



Sovmorgon idag till 10:20, lektion till 11.20, sen äta lite innan de e dags å iväg å jobba. Efter jobbet blire stallet med Jonna, filma klart de allra sista (vilket jag sagt minst tre gånger nu :P) å sen måste jag hem å fixa ihop alla klippen i filmen.. Börjar bli brådis nu! Mentorn ville ha in arbetet om en vecka... Och jag är LÅNGT ifrån klar =S Får se hur de ter sig..

Nå, vad händer mer idag då? Kanske skulle ta mod till mig å ringa den där grabben, se vad som hänt å så där, men äääh, orka :P Får bli till helgen ^^,

Nu ska jag ner å käka pastejmackor, MUMS <3 Påminner mig lite om helgen... HAHA ^^ å de gör då inget å bli påmind om den, så länge de inte inkluderar bakfyllan på lördagen så xD


kram på er & ha en bra dag =)


första PS- objekt (;

image70


Jag och Valle lekte lite i Photoshop, blev kanske ingen höjdare ^^, Molly fick va modell, hon är mitt o Jonnas projektarbete å snart ska hon lämnas tillbaka! MM, VA SKÖNT ;D

men nå vad tycks om mitt första officiella photoshop- objekt? ;) HAHA

he's in need of an guardian angel,

Jag blir lite orolig ibland, fattar inte varför. Det du gjort mot mig är under all kritik, fattar inte hur en människa kan bete sig så.. Men men, de löser sig =)

Va å solade innan, nu har jag spetsmönster på rumpan :P Ser ganska komiskt ut, tur för mig att de inte finns någon som kommer se att, mohaha. Får se till å sola bort de xD

Vallis va här innan oxå, lärde mig lite i Windows Movie Maker & Photoshop, äntligen fattar jag! =) Nu är de ju riktigt kul, haha. ;D Å den där filmen till projektarbetet, jag undrar ja hur de kommer gå.. HAHA ^^, Får hoppas på de bästa! Vallis fick sig en tur i mormor& morfars bil oxå, den med den väldigt roliga växellådan... NOT. Va faktiskt inte så farligt som jag trodde, men ja, har ju vart me om bättre.. =P

Tänker fortfarande lite på A, men va fan, låter de va så här. Ska ju snart flytta, får se hur de ter sig =) Jag är nöjd med hur det är idag, allt känns riktigt bra & jag mår underbart =) Tror jag behövde få ur mig, eller i mig, hur man nu ser de, lite så att jag kunde ta tag i mitt liv igen å gå vidare.. Det enklaste hade ju självklart varit om jag fått snacka me dig å re ut lite grejer, egentligen borde jag fortfarande säga något till dig men du får helt enkelt skylla dig själv, dina chanser är BRÄNDA! Jag klarar mig utan dig och dina lögner, är trött på all skit. Hellre är jag bara med mig själv, mina vänner & min sprit.. Nä men skämt å sido, klarar mig fint som det är nu =)


kram på er! nu ska jag allt ta å käka lite macka, milkshaken bubblar i magen, han känner sig lite ensam ^^,

parlamentet..

Lekt politiker i skolan idag i något som di kallade Njudungsparlamentet. Snackat en jäkla massa skit, men kul va de (; HUHU! Kom som vanligt försent efter att vi vart å ätit, cyklade till Vägkrogen =S Haha, men gott va de =)

De e fan va folk ska lägga sig i ens liv asså, jag gör la för fan va jag vill? Mitt liv, mina beslut. So what att de råkade hända lite i fredas, orka bry sig så jävligt.. HM! Äääh, folk får tro va dom vill, ....

Är trött som satan, fortfarande. Fattar inte xD Fyra timmars sömn under en natt är nog lite för lite ändå.. Haha. =P


Aja, ner å sola nu så jag bli brun till balen! Vill inte se ut som ett vandrande spöke inte ! ;)


Kram på er =)


heels <3

jag har ett extremt begär efter nya skor, synd att plånboken säger ifrån!

lite att sukta efter ^^


                                    image64
ett par röda boots kan höja en hel outfit,
tänk svarta å gråa kläder tillsammans med dessa hetingar! mm <3
1200kr på bianco, lite väl mycket pengar för mig, men jävlar va snygga di är!

lite fler godsaker från bianco =)

     
      

snälla någon, skänk mig pengar <3 haha d;

 

varma minnen...

Varma minnen från en svunnen tid,
jag ler när jag minns hur de va,
Vi trodde att vi visste allt
och att vi redan hade funnit alla svar..
Och trots att många år har gått finns drömmarna jag hade fortfarande kvar

Ännu mer Skumdumtexter.. Hoppas di spottar ut lite nya låtar snart, jag vill se dom live ffs! <3


jag ser fram emot vad framtiden har att ge, längtar till i höst! vill iväg härifrån..

I give my heart to Rock 'n Roll

Musik, de känns som att de e de ända som man kan lita på.. Det finns där när som, precis när man behöver de. Det sviker aldrig och det kan få en å glömma ALLT för en stund. Det låter väl najs?

Grämer mig över att jag missade Dregen på Eksjö stadt i fredas, värsta snygga bilden på han i tidningen idag, å nä.. Han är ju så het! <3 Men ja fick så jag klarade mig i fredas ändå, mohaha. d;

Igår va ja ute hos Jesper en sväng, käkade mat å kollade på film. Kul =) Trött som ett as va ja, så ja åkte hem vid åtta ;D Är skyldig Bea en öl, men de e ja gärna, för ja vill inte nått ändå! höhö


Ha de gutt, har inte klurat ut va ja ska göra idag än.. men de kommer la ;)


Kram!

resumé växjö ;)

Hittade rätt buss, bytte där jag skulle och kom fram till Växjö =) Whii!

Käkade kebab me bröd på dagen innan samhällen (kom försent som vanligt), hamburgertallrik med Valle när vi kommit te Växjö och Donken på efterfesten.. Nyttig dag? Knappast :P

Kul vare iaf =) Blev en sväng på stan först innan ja å Valle gick till hennes syrras lägenhet "på söder" =P Hittade dit tillslut, haha. Förfestade lite där, öl å en jäkla massa skratt, klädfixande å andra tjejgrejor (;
Lite efter tio fick vi skjuts till centrum av Valles syrra å hennes kille =) Gutt att vi slapp gå, eller a, Valle slapp gå i sina skyhöga klackar xD
Väl framme, gick in på Grace en stund, stötte på ett par snobbar som trodde dom kunde nått, uscha! Inget folk = inget drag, gick till Valles polare David och käkade pastejmackor, gratis ;) HAHA. Satt där en stund, typ en timme kanske? Gick till Grace sen igen iaf, runt tolv tror jag. Dansade, drack lite mer, snyltade cigg, poosade med gooa grabbar & dansade lite till. Och ja, mys blev de lite oxå ;) Efter två blev de först Donken innan jag å två grabbs stack iväg på efterfest och Valle hem till D igen.. Jag somnade vid fyra, vaknade halv sju somnade om och vaknade igen typ halv nio. Mötte Vallis och gick hem till hennes syrra i värsta jävla snökaoset, höga klackar och strumpbyxor va inge vidare.. Haha. Ostkaka till frukost =)
En sväng på stan, hittade studentklänning! Grr :) Bakfyllan tog över, åkte hem med mor & Micke efter två, hemma runt tre.

Ikväll va ja i Kvill en sväng, åt massa god mat & kollade på Hitman. =) Bakfyllan tog överhanden, åkte hem vid åtta... å nu sitter ja här! :P

börjar fan bli lite piggare ändå, men inte mkt. orkar inte riktigt.. vill sova!

Kram på er & hoppas ni haft en bra helg ;)


mitt liv, mina beslut. never ever forget!

bye bye Vetlanda!

image63
satan va najs ^^, ge mig sommar NU MESAMMA! <3


Nu ska jag snart dra till Växjö =) Träffa Valle på stationen, sen vidare å förfesta innan de blir redig fest. Ska bli så gutt!
Har för övrigt odlat bakterier i skolan idag, testade lite inne på Industri, reslutat kommer senare, HAHA xD

hej då alla mina fans ;) hoho ^^,


Kram!

ångrar mig än... lyrics&känslor

Blivit en jädra massa lyssnande på Skumdum på sista tiden, va ett tag sen sist. Skönt att hitta tillbaks till dom, sommarkänslor! <3 (Känns som att det mesta ger mig sommarkänslor, men de är så skönt!)

lyrics med gitarrackord, kunde verkligen inte ta bort dem, saknar elguran.. blir nog att den kommer upp från källarn snart igen =) gutt som fan å lira ju! roligare i band bara, men de kommer. får ta å ragga upp nån när ja flyttar i höst, möhö! ^^,


C# C#/C
Du vände dig om och log mot mig
F# G# Bbm
med ett leende så rent och oskulldsfullt
F# G#
jag minns det som om det var igår
C# C#/C F# G#
Din skönhet berusade men om jag vetat då
Bbm G# F#
hur det bakom din förföriska fasad
G# C#
skulle dölja sig en samvetslös och
C#/C F#
skrupelfri tyrann

F# G# Bbm
Då skulle jag vänt mig om
F#
och stilla gått min väg
G# Bbm
för att aldrig nånsin komma tillbaks
F# G# Bbm
Då skulle jag vänt mig om
F#
och stilla gått min väg
Bbm F# G#
Jag ångrar mig än
Bbm F# G#
Ångrar mig än


C# G# Bbm F#
C# G# Bbm F# G#


C# C#/C
När jag slutligen kom till insikt
F# G# Bbm
och såg hur du egentligen var
F# G#
hade redan så mycket skada gjorts
C# C#/C F# G#
Du förstörde så mycket under våran tid ihop
Bbm
och trots att många år har gått sedan finns
F# G# C#
spåren av dig fortfarande kvar

F# G# Bbm
Kommer såren nånsin läka
F#
kommer jag nånsin att bli hel
G# Bbm
kommer minnena av dig att suddas ut
F# G# Bbm
Varför gick jag ej min väg
F#
innan det var försent
G# Bbm
Jag ångrar mig än
Bbm F# G#
Ångrar mig än


C# G# Bbm F#
C# G# Bbm F#
C# G# Bbm F#
C# G# Bbm F# G#

F# G# Bbm
Kommer såren nånsin läka
F#
kommer jag nånsin att bli hel
G# Bbm
kommer minnena av dig att suddas ut
F# G# Bbm
Varför gick jag ej min väg
F#
innan det var försent
G# Bbm
Jag ångrar mig än


...och ja, jag ångrar en jävla massa saker. jag ångrar att jag lät det ta slut så lätt, att jag hittade någon ny så fort eller rättare sagt att det tog slut på grund av att jag hittade en ny.. Ibland är man efterklok, är glad att vi är vänner igen iaf =) En annan sak jag ångrar är att jag lät dig komma in i mitt liv igen, det var du verkligen inte värd. Nu är du ute ur det igen, för gott. Aldrig att jag blir så blind igen, att jag inte såg igenom din falskhet. Om du bara ville leka lite hade du väl kunnat säga det istället för att få mig att tro att du menade allvar, att du verkligen ville något mer.. Att du kunde spela så länge och skaffa såna fejkkänslor, det fattar jag inte. Att du lät de gå så långt, att jag lät det gå så långt.. Så fort.. Det är mycket jag inte förstår, du kan tydligen inte förstå varför, men hur i helvete tror du jag ska kunna veta något om du inte kan ta mod till dig och vara ärlig mot mig en endaste gång? Nä, det är mycket jag ångrar, vissa saker mer än andra.
Wanna feel the scars inside me? Come and see, they're bleeding open. Open for everyone, but it's never gonna happen again, hell no!


//

sista chansen.. KOM IGEN!

image62

vinner ni inte ikväll vet jag inte va jag tar mig till.
FÖR HELVETE, VINN!!

varma minnen...

Härlig dag =) Lite skola, håltimma då jag for hem te Bea å åt mat å fikade kanelbulle, sen vidare te skolan å sen hem. Nä men nu känns allt bra, faktiskt. Mm, inget mer skit nu, inte från dig och ingen annan heller!

Kul helg väntas! Imån ska jag ta bussen till Växjö å träffa Valle =) Skulle egentligen blivit en helhelg i Halmstad, men Vallis skulle hjälpa sin syrra på jobbet på lörda så de blir fest där imån istället ;) På lördag blire sväng till Kvill istället =) Tihi! Bea kommer kanske va skyldig mig en öl efter de, eller så blire tvärtom =P De märker vi! HAHA ;)

Projektarbetet får mig att vilja spy, ännu mer. Mår konstant illa, är inte magsjuk å spyr inte heller, men illamåendet sitter där det gör, fan. Hoppas på att de går över.. Molande känsla i hela kroppen, någonting som inte vill släppa =S HMM...


äääh, bäst att fortsätta göra det jag är bäst på, INGENTING ;)


kräääm! =P

Jag vaknar upp på fredag morgon tänker äntligen helg,
för vi ska ut med vårat gäng och dricka öl.
Tar på mig kläderna och vandrar ut i solens varma sken,
för efter vintern har nu sommaren äntligen kommit hit.

lilla blå <3

blogg- historik, d.v.s SKUMDUM!

Ja några av er kanske undrar över mitt namn på bloggen; kompatibla. Kände att de kanske e dags att berätta varför jag just tagit det namnet.. hehe.

Från Kåge i Skellefteå kommer ett band SKUMDUM som enligt wikipedia.se "blandar svensk trallpunk med amerikansk hardcore och skatepunk".
Kort bandhistorik: Bandet bildades 1993, men sedan 2002 har bandet sett ut som det gör idag med Chris på trummor, Linkan på gitarr, Pierre på bas & sång och slutligen Pat på gitarr, för att nu för bara två månader sen bli en trio! Blev väldigt förvånad minst sagt, Linkan hade tydligen bestämt sig för att lämna bandet... Synd, men hoppas det funkar ändå! =)
De har under sin tid tillsammas släppt fyra album och ett antal singlar och har gått från att endast sjunga på svenska till att även göra låtar på engelska för att nå ut till en bredare publik.


Chris                                          Linkan                                Pierre                       Pat
image58image59image60image61


Nu till namnet på bloggen; Kompatibla. En jävligt bra Skumdum- låt!

lyrics:

Du säger svart, jag säger vitt
Du säger ditt, jag säger mitt
Du säger mjukt, jag säger hårt
Du säger lätt när jag säger svårt

Vi kanske måste inse att vi inte är
kompatibla med varandra och inte ska gå hand i hand
Ja vi får nog kanske inse att vi inte går ihop
jag skulle vilja gräva ner dig i en grop
Vi kanske måste inse att vi inte passar alls
jag skulle vilja lägga mina händer runt din hals
Vi får nog kanske inse att vi inte är kompatibla
kompatibla med varandra

Du säger trött, jag säger pigg
Du säger sport, jag säger cigg
Du säger vin, jag säger öl
Du säger stil, jag säger brööööl

Vi kanske måste inse att vi inte är
kompatibla med varandra och inte ska gå hand i hand
Ja vi får nog kanske inse att vi inte går ihop
jag skulle vilja gräva ner dig i en grop
Vi kanske måste inse att vi inte passar alls
jag skulle vilja lägga mina händer runt din hals
Vi får nog kanske inse att vi inte är kompatibla
kompatibla med varandra



Har du inte hört dom, se till å gör de =) Riktigt skön svensk punk, ger sommarkänslor ända ut i fingerspetsarna! ♥

Besök deras hemsida om du vill veta mer!

kram på er! ♥

träna bort träningsvärk :)

Gutt å bli av med skiten, ny träningsvärk imån kanske? =P hahaha

Ja ibland undrar man hur de står till i hjärnkontoret hos vissa idioter, M, känn dig träffad! "Det är så logiskt alla fattar utom du" , hur fan skulle ja kunna fatta om du inte ens ger mig en chans å ta reda på hur fan de ligger till, hur tror du då att jag ska fatta? PUCKO!
Jag ger dig inte en ända chans till, inte ens som vän är du värd de, dra åt helvete och försvinn ur mitt liv. Känns svårt att säga, men du har ju bevisat att den gulliga och mysiga person du fick mig att lära känna inte finns, du är en player, tänk om jag bara fattat de innan. Du sa att de där med förhållanden verkligen betydde något för dig, VAFAN! skit samma nu, bete dig som du gör, någon hittar du väl alltid.

kk =S


kram på er!

summerfeelings :)

Inte kan jag förstå varför, vädret är fucked up, ena stunden faller det regn blandat med hagel för att direkt efter sluta och ge plats för SOLEN <3

Snälla sommaren, kom tidigt i år! Ge mig en jädra massa sköna kvällar och underbara solnedgångar tillsammans med folk jag tycker om. Doften av grillat, en öl i näven och solsken i ögonen, det är sommar! Mm =)

image57


I'm soon about to loosing control of my actions..

Två veckor är alldeles för länge, iaf för mig, jag är inte van! :O Att ha fått det man vill ha regelbundet i 2,5 år och sen inte alls, shit! Får hitta nån som ställer upp, HAHA xD Nja, så desperat är jag inte, får hitta nått annat som kan fixa att så länge, mohaha ^^,

Datorn krånglar SOM FAN idag, åååh! Har virussökt den, tog två timmar och under tiden kunde jag inte göra något i den, eftersom den blev så jädra seg. Hittade några trojanska hästar å lite skit, hoppas de funkar bättre nu.. Förbannat va skit man får hem när man laddar ner program, SKIT!

In Flames & Volbeat räddar min dag =) Och chokladpudding då förstås ;)

Nä, åter till å konvertera filer och leka i WMM ;)

Kram på er!


KOM IHÅG TILL MIG SJÄLV: KÖP NYA HÖGTALARE TILL DATORN! DET FUNKAR INTE MED ALLT BRUS OCH BRAK LÄNGRE, enough!

3-0 och jag är överlycklig!

Brynäs vann hemma igår mot Leksand med 3-0!! Leksand petades på sin chans att komma in i Elitserien samtidigt som Brynäs nu ligger på första plats i kvalserien =) ÅH IDAG ÄR JAG GLAD =)

Blev "akutsjuk" idag på morgonen, så nu sitter jag hemma och är ledig hela dagen, hehe. Orka göra ett fysikprov som inte ens är ett riktigt prov utan bara ett testprov för att se hur mycket vi kan? Hm.

Blir till å fixa med projektarbetet hela dagen, måste ta tag i de nu!

Kram på er

BRYNÄS FÖR FAN!!!

Ta er i kragen och fixa matchen mot Leksand.... FÖR HELVETE! Inte vill jag se er någon annan stans än i Elitserien.. GAA!

Uppdatering i morgon, får läsa att i tidningarna, orkar inte bry mig mer ikväll. hehe.

image56

svik mig inte! =P

Jag är inte full för jag har pollenallergi, hey!

Ja den där sången kommer man ihåg, HAHA =P

Men de känns som att pollen- helvetet börjat besöka Sverige nu. Fan. Huvudvärken gör snart att jag spyr.. Migrän? Usch =/ Stressar som fan nu för tiden oxå, inte alltför bra kanske, men det är så jävla mycket som måste göras ju! Har iaf jobbat nästan 10 timmar på projektarbetet nu sista veckan, börjar arta sig. Ta ledigt imån och fixa ihop filmen oxå tänkte jag, hehe. Ska ändå bara göra ett Fysik- testprov, ett som inte ens räknas med i betyget, puuh! Fysik är inte min starka sida och aldrig att jag hade tänkt ägna en heldag åt att göra ett skitprov, HAHA.

Nä, plikten kallar, eller ok, teven... =P


kram på er! ♥

vissa tider saknas mer än andra..

image55

det förflutna...

sometimes I miss it, sometimes I don't,
I don't need anyone but me, I know,
but still I'm longing for that someone,
someone that can keep me warm,
when it's freezing inside and everywhere...


jag vet inte vad jag håller på med. egentligen saknar jag det, men ändå inte. jag vill inte tillbaka till något jag vet ändå inte kommer funka, but still there's hope. jag fattar inte varför jag håller på att lura mig själv hela tiden, låtsas att allt är bra, är det de? bra alltså.. :S Jag tror faktiskt det, så länge det håller sig så här och ingenting dras upp igen kommer jag klara mig, men om bilderna och känslorna dras upp en gång till, då vet i fan.. Då ligger den där någon risigt till!

(texten har inte så mycket med bilden att göra, den symboliserar mest en känsla...)

löning, eller spritpengar...

Fick lite pengar av papps idag för vajrarna jag gjort för ett par veckor sen, 1000kr istället för 750, =) Ibland e de gutt när någon inte har jämna pengar (; hihi. Blir ju Halmstad i helgen, bra med pengar då.. Vet aldrig vad som händer =P

Ska även höra med chefen om han vill byta en bil mot mina löner, jämnt upp då alltså. En röd sportbil stod de inne i verkstan idag, GRR <3 Jag vill verkligen ha en bil, fast det kostar ju.. En liten Golt GTI skulle inte sitta fel, fast helst en Honda CRX v-tec, eller allra helst av allt en Ford Mustang <3 MIN DRÖMBIL! Men låta sig själv drömma kan ska man ju.. Får se om jag någon gång får råd, lär inte bli under de närmsta 10, 15 åren iaf, haha.


image54

dreams come true?


hur svårt kan d va? ^^,

It's a new day..

Skola igen. Bea-stumpan fyller 19 idag =) Massa grattis! Stackarn ligger hemma å e sjuk =/ Hoppas du blir bättre snart =)


Åkte och jobbade efter skolan, sen en sväng på stan, bytte om på parkeringen :P, sen vidare till stallet med Jonna. Filmade lite till. Molly hoppade lite hinder, men ska väl hålla tyst om hur de gick =P haha

Ikväll ska jag försöka fixa filmerna, förhoppningsvis kan jag byta format på filmerna så de går å fixa i Windows Movie Maker, annars får ja se te å lära mig Adobe Premiere. hmm =P

Aja. Kram på er!


would u tell me how to break the cycle that I'm in?

image53

here I am today,
I manage to make it on my own,
I don't need u, I don't want u,
me myself and I (;

In Flames - I'm the highway, lyrics<3

I am my deepest shadow,
Something I can't ever neglect,
Rise above these ashes,
Before they fade away

In dark moments, I know better,
Within destruction, I see clearly

From here to new grounds,
Suppose I will do it alone,
Will fight for that design,
Feel this up your conviction

Staring into truth,
I am, the highway,
Existence carefull made,
In all your everlasting complications

In dark moments,I know better
Within destruction, I see clearly

From here to new grounds,
Suppose I will do it alone,
Will fight for that design,
Feel this up your conviction

Forget the promised land,
There was never an invitation,
Today I create my own,
Before there was sorrow and lack of attention

From here to new grounds,
Suppose I will do it alone,
Will fight for that design,
Feel this up your conviction


- In Flames ffs! ♥
Man kan inte annat än att älska det man hör!

In Flames - Condemned, lyrics<3

I'm so restless,
These walls drain my thoughts
Rooms with no sun,
I cant find my way out

It used to be my home
These days,far from my comfort zone
The life I live without control
Fear is taking hold

I should cross the line
Confront lives too blind

Hear a distant cry
Would you tell me how
To break the cycle that I'm in
And discover the living

I don't recognise my soul
Condemned to live in this black hole
Deep within time,
They crave warning signs

Hear a distant cry
Would you tell me how
To break the cycle that I'm in
And discover the living

I should cross the line
Confront lives too blind

Hear a distant cry
Would you tell me how
To break the cycle that I'm in
And discover the living

There's a hill to climb
Would you dream if I,
Design the future
And lock the end of time

- detta plus en jäkla massa goa gitarrslingor resluterar i en jävligt skön låt som sätter sina spår.
In Flames kommer alltid vara en utav de bästa! ROCK 'N ROLL

do you feel like I feel?

Vart å tränat & solat precis. gutt som fan, höll på å somna i solariet :P Me tanke på det fina vädret kan de nog va så att de snart är dags för solning utomhus ;) GRR! Måste bli brun till balen, annars vet jag inte vad jag gör :D Kommer se ut som ett vandrande spöke i klänningen annars, grågrönt och ickesolbränd hud ser nog inge vidare ut tsm.. haha.

har varit en fin dag, trots att det regnade idag på morron. Bea tillbaka i skolan, stackarn har fått öroninflammation! Men det går över tills vi ska till Hultsfred, I hope! =)


Jo igår kom jag fram till att det är lättare att komma över någon om man hittar någon ny att ägna sina tankar åt, och vet ni, det hjälper! tihi, lite mysigt till och med... grr ;) Nu tänker säkert en del av er "ska hon redan skaffa nån ny, jahaja, de kunde man ju tänka sig", men det ska jag säga er att så är inte fallet. Flörtar kan man ha, men inte vill jag ha nån ny kille, det får allt vänta ett bra tag! Ska hitta någon jag verkligen trivs med först och som passar ihop med mig. Gärna en tatuerad hårdrockare ;) HAHA, ja drömma kan man alltid. Dregen, vart är du? ;D


ikväll ska jag förhoppningsvis få ihop något till filmen i projektarbetet, blev så förbannad igår när allt strulade till sig!!! Sa det till mentorn idag och ja, vi får se hur de går.. hehe.

ha de så fint. Kram på er!

kat von d, La Ink

image52

someday it will be me...

tattoos <3

gäsp!

Somnade en stund innan idag, tror jag sov sisådär två timmar efter att jag varit ute å gått en sväng. :P

Snackade med Bea innan också när hon satt på bussen hem från Sthlm :) Träffas imån gullet <3 Saknat dig! ...och ibland får man höra saftigt skvaller ;) Alltid lika kul, haha! Stackars grabb =P

ÅH, JAG VILL TATUERA MIG!!! Ska iväg å snacka me tatuerare till veckan, kan ju inte bestämma mig för vart jag ska ha den.. Antingen rosor på nedre sidan av ryggen eller skuldran eller stjärnor på nedre sidan av magen som går neråt lite sådär.... ;) De märks hur de blir!

Ikväll har jag faktiskt inte tänkt något på de där puckot, eller va man nu ska kalla honom. Tror de kommer gå bra nu, blev lite orolig ett tag.. Får se om de löser sig, annars försvinner jag väl snart.. :S
Fan hade verkligen velat träffa dig nu innan metro, kommer ju inte hinna nån annan helg nu.. Kommer bara bli åt helvete om jag träffar dig där, tänder till rätt lätt när jag är full, fast de beror ju på vad jag gör innan ;) Hoppas kan man alltid! Må-illa, here I come ;) HAHA. Antingen det eller lite byggfolk, dvs snyggingar ;) höhö


Nu ska jag snart gå å lägga mig, igen. Hoppas de går å sova inatt även att jag tog mig en tupplur för nån timme sen.. hehe.

kram på er! ♥

delight&angers

Jag tror att det är så jävla mycket enklare att komma över någon om man hittar någon annan att tänka på, inte som man blir tesammans med, utan som bara förgyller ens dag sådär ;) Jag ska nog testa.. HAHA xD

Kom på de att jag grät inför mamma igår, har nog inte hänt på flera år! =S Men för en gångs skull kändes de faktiskt enklare efteråt, det är inte hela världen, jag hittade tillbaka till mig själv... för en stund. Jag vet inte riktigt vart jag varit de senaste veckorna, borta från mig själv. Nästan lite blackout över det hela, vad gjorde jag för en vecka sen?! Hmm.. Svarta hål som kryper inpå.. Inte så illa som det låter. Ibland är det förbannat skönt att bara glömma allt, komma bort och släppa det som tynger en. Jag är stolt över mig själv att jag inte lät spriten fixa de, utan lät andra som betyder mycket för mig hjälpa till. Sprit fixar ingenting, det startar bara en jävla massa problem.. Fast ibland händer det, de där som inte ska hända. =/ Usch, vilken pessimist jag är ibland, ta tag i dig själv Alexandra! Du är bättre än så här!

Alla som betyder, ni vet vilka ni är. Eller kanske inte alla, känns som jag försummat många gamla vänner på senare tid, under tiden man har pojkvän spelar de inte så stor roll, då har man ändå någon att vara med hela tiden, men nu, usch vad ensamt det är ibland, det klarar inte jag! Jag kan tycka det är helt underbart att vara ensam hemma, men på kvällarna, speciellt på helgerna, då får jag PANIK om jag inte hittar på något.. Är därför jag försvinner in i någon slags dimma och drar ut allt över någon annan, sorry M. Men trots allt vet jag nu att du inte bryr dig ett jävla dugg om mig, för allt det jag skrivit till dig är fan i mig inte något skitsnack, jag behöver verkligen snacka med dig, men förhoppningsvis klarar jag väl ut allt ändå. Längtar tills B kommer hem, har saknat dig över helgen! Men tur att det finns andra fina männskor i min närhet, höhö.

Nä usch, nu måste jag sluta va så där überseriös, blir ju nästan lite rädd.
DAGS ATT BLI OSERIÖS! lyssna på In Flames och känna pulsen öka ;)

Kräääm!

igår kväll! :)

Blev film hemma hos Tim med Jonna och Gustav i ekenäs. Surf school & Wrong turn 2. Den första va lite smårolig sådär, den andra handlade om missfoster... haha =P Lite vidrig minst sagt, höll på å kräkas flera gånger =S tur att jag slapp köra på någon på vägen hem, mohahaa ^

Åkte inåt stan vid tolv, förbi ladan en stund och snacka me Tobbe. Längesen nu! Hans polare var dragen som fan och flörtade hej vilt =P Tillslut nöjde han sig med att jag stod å värmde honom iaf, :P Han hann somna i bilen innan di ens gav sig iväg hemåt, :P Kul kväll iaf :) Ser fram emot fler av den sorten ;)


aja, ha de fint. Idag ska jag ta tag i mitt liv och verkligen plugga, något som jag borde gjort mycket mer under den senaste tiden än va jag har.. två timmar per dag, annars kommer de aldrig gå, jävla projektarbete! :O

Kram på er ;)

high on shit

Gjort högskoleprov idag, gick la sådär. Lite bättre än förra året hoppas jag :P

Idioter finns det allt för många av, synd för mig att jag känner en av dom.. Jag kan inte förstå vad de e som e så förbannat svårt?! Att snacka med någon kan väl inte vara så farligt.. De där du håller på om å inte svara när folk ringer är bara löjligt, jävligt omoget. Jag mår dåligt och hade bara tänkt snacka med dig om en sak.. Någonting du verkligen borde veta, men skit samma, skyll dig själv om du står där sen och funderar på vad du kunde gjort annorlunda.. Jag vet inte om jag orkar mer..
Ibland är jag stark, klarar av att dra på den där lyckliga minen, och ibland är jag faktiskt lycklig, inte sådär fejk utan på riktigt. Men oftast kryper de sig på, den där känslan... Det är bara du som kan få den att försvinna, för jag vet inte vad det är jag gjort för fel och tydligen har du ingen lust att berätta de för mig heller. FAN!

aja, filmkväll i ekenäs blir de senare. hoppas på lite bättre tankar och att klumpen i halsen ska lugna ner sig. just nu äre ingen fara, dagtid är de ingen fara, men fan på nätterna när jag egentligen ska sova.. då jävlar sätter de igång. svordom!

fuck off, piss off, va fan du vill. om du bestämt dig för att hålla dig utanför, stanna där, kom inte tillbaka om några månader och säg att du ångrat dig, precis som du gjorde innan. det klarar jag mig utan.


tears, what are those for?

deppig kväll. fan.

jag vill bara att du ska känna som jag. om du någonsin blivit sviken av någon skulle du aldrig gjort så här. men varför kan jag inte släppa dig? jo, någonstans djupt inne i mig brinner fortfarande en liten låga som hoppas så innerligt på att du ska komma tillbaka, tillbaka till mig och säga alla dom där orden du en gång sa och som jag trodde på. varför? :'(

vilken vecka..

Ja skolan är ju inte direkt jobbig iaf, haha. slutade halv ett idag, började halv tio. Hm :P Fast jag har ju en jävla massa å göra egentligen, med projektarbetet, sen är de ju bara att ta tag i att oxå.. De e de svåra! SÅ JÄVLA TRÅKIGT!!!!!

Länge sen jag skrattade så mycket som jag gjorde på samhällen idag, vilka kommentarer :P Skatteverket va på besök och vi skulle sitta i grupper å diskutera vad vi ville skära ner på, alltså vilka enheter vi ville ge mindre pengar. Khaled ville ge alla pengar till Invandringen, men de va ingen som höll med. När Kim sa att han ville skära ner på alla kostnader Invandrarna skulle få tittade de från skatteverket så jävla snett på han xD Han skämtade bara, de fattade vi ju, men inte dom, hahaha. Så jävla illa. Å sen viskade jag en grej till Khaled, om att när man jobbar svart så får man förre rättigheter (inga alls för att vara exakt) å så ställer han sig upp å säger "Hon (och pekar på mig) säger att man inte får några rättigheter" Hahaha. Samhällsläraren glodde å skrattade åt oss.. =D kan tror att de inte verkar lika kul när jag skriver de här, men sällan skolan är så rolig som idag :P Kan nog bero på att jag faktiskt försökt släppa alla dåliga tankar, försöker tänka positivt, och det går faktiskt rätt bra =)


Ser fram emot en riktigt tråkig kväll, ska göra högskoleprov halv nio imån i skolan, så det blir en tidig kväll.. Ett par öl sen sover man gott ;)

Nä nu ska jag skriva min del av biologifrågorna och vänta på resten av svaren från Linus! :P
ha de gutt,
Kram på er!


lyrics <3

Time keeps painting my darling  
Ripped all the flowers in the garden
Oh baby come home
You angels bring her home




Imens står solen over højen
Han mindes den sommer hvor hun strålede
Forsvandt i haven grøn
Og træernes sang hun fandt








Time keeps painting my darling
And the garden keeps on singing the old song
Oh baby still I am waiting in the light
Hoping the angels would carry you home


Den sang tog mørket i sin pote
Den bar hans kvinde i dens kolde favn
Og lagde hende for hans dør i silkekjole

Hoping the angels would carry her home


Leaving it all with my only friend
Her beauty was lifeless on the stair
Oh baby I´ll carry you away
Into the garden´s tale
But everything died and turned to stones
I laid her down under the old oak
Seing it all
Blossom forever more


Time keeps on painting my darling
And the garden keeps on singing the old song
Oh baby now I know you´re in the light
Painting it all with your colorful songs

Imens står solen over højen
Hans skygge kastes ud i haven grøn
Forsvandt for evigt og uden en note
Hoping the angels will carry her home

Time keeps painting my darling
Ripped all the flowers in the garden
Oh baby you´re home
You angels where are you?

Volbeat - The garden's tale


Nyfunnen kärlek? MUSIK ♥














två biljetter rikare ;)

image51

hardcore superstar 26/4 på metropol i Hultsfred ;)


Ja nu har jag vart å hämtat biljetter till mig och Bea, tänkte att de e fan lika bra att göra de nu, så de inte blir som när jag skulle på The Sounds, blev stoppade precis innan dörren... Fuck.

350kr fattigare, men de e de förhoppningsvis värt. Bea får sig ju en födelsedagspresent iaf :) hehe.

kram på er!

springfever!

Vårkänslorna sprudlar genom hela kroppen! ;) Jag är glad och nästan studsar av glädje, eller så är det för att jag är rastlös, haha.
Fick nästan en bråkattack i skolan innan, blev så jävla sugen på att slåss, men tog mig i kragen och lät bli. Blir så där ibland, inte ofta, men det händer. Stackars skrivbord säger jag bara, bänken jag har tangentbordet på har vart me om en del, hehe.

Jag har bestämt mig för att det är lika bra att gå vidare och skita i allt som har med killar att göra ett tag. Känns bäst så, du verkar inte kunna bestämma dig nu iaf så.

Jag sa förresten till Linus att jag vart singel i över en månad innan idag, han blev jätteförvånad och frågade om jag inte hittat nån ny sen dess, o jag bara skrattade o frågade va han trodde om mig egentligen, då va de hans tur att skratta xD Haha, jadu, de e inte lätt. =P Axel tyckte jag skulle besöka "Kärleksnästet" i skolan, men det vågade jag inte, hahahaha.


Kram på er! Nu ska jag plugga igen :P (har förresten bara 3 lektioner imån, på två timmar sammanlagt. vad har hänt med skolan? :P)

örongodis!

image50

AMON AMARTH <3

Kan man kalla det nyfunnen kärlek?
Ja vi träffades på internet, så som så mycket annat började de där. :P
Deras album With Oden On Our Side, 2006, var över förväntan! Läste någonstans att de va i klass med In Flames, musikmässigt och ja de lät ju bra, bättre än jag väntat mig. Grr!

Någon som har fler musiktips? Lyssnar mest på Punk, Rock, Hårdrock och Metal, så ingen skit tack!

örongodis

image48


Jag säger bara IN FLAMES ♥


Deras senaste album A sence of purpose är verkligen hur bra som helst! Har länge lyssnat på deras singel The Mirror's Truth och längtat som fan efter att albumet ska komma ut! Det släpps egentligen inte förren imorgon, men jag hittade en torrent på thepiratebay.org och ja, blev helt totalt förälskad! Jag brukar aldrig köpa skivor, varför göra det när det är så enkelt att ladda ner? Men nä, In Flames är värda en bit mer än 150kr och det ska jag ge dem, gaad. Metaltown i sommar låter ännu mer lockande nu när jag vet att de fortfarande håller måttet! Blev lite fundersam efter deras förra skiva, mätte sig inte riktigt med deras äldre, men A sence of purpose, jag vet inte riktigt vad jag ska säga I'M IN LOVE

and it's a new day,

Idag är en ny dag, fortfarande ganska förvirrad, men jag har bestämt mig för att skita i de där nu. Orka bry sig! Vi är vänner, det är jag nöjd med, orka gå runt och inte veta från en dag till en annan? Haha,

Sitter hemma nu och väntar på att håltimman på tre timmar ska gå.. Snacka drygt! Hatar skolans upplägg, när man ändå är där kan man väl för fan göra något? Har haft fyra lektioner allt som allt denna veckan än så länge, hm :P


Drygt att de inte blev nån 3:3 fest i helgen :( Är inställd på å festa ju! Men sånt går ju iofs alltid att ordna ändå ;) o btw kanske jag ska festa te att me Bea och hennes jubbarkompis ;) grr! haha.


Nä, dags att sätta igång med projektarbetet igen. Lika bra att få lite gjort... SUCK!

Kram på er

I'm a selfish bastard.

Och nä, jag menar ingen annan än mig själv. Jag är självisk. Humöret går upp och ner, jag säger saker jag inte menar och jag tänker inte på någon annan än mig själv.  Jag vet att du har det jobbigt just nu och jag är väl inte till någon direkt hjälp, jag ställer bara ännu mer krav och jävlas med dig. Förlåt för de. Men samtidigt måste du väl också förstå att jag inte kan gå runt och undra fall du verkligen har några känslor för mig eller fall du inte vill nått mer? Du säger ju inget och man kan ju inte direkt gissa sig till sånt...
Du sa ju igår att det inte hade något med mig att göra det där som hände, men kunde du inte sagt det till mig då istället för att såra mig så jävligt som du gjorde? Jag vet att det är mycket på gång hos dig, mycket som händer, och jag vet att det är jobbigt med att inte veta hur de ska gå. Jag finns där för dig och det vet du, men ta dig då i kragen och va den man du tror att du är och säg hur det är! Jag vill att du ska må bra, jag vill också må bra, funkar det inte tillsammans så får det väl va då. Låt det inte bli som förra gången, det klarar jag inte. Hellre lever jag ett liv utan dig.
Vänner är en bra början, det värsta är att det var du som fick mig att tro att vi skulle ha det bättre om det var mer än så, det kommer du väl ihåg att du sa? Först ignorerade jag dig bara, för jag vet att det funkade inte så då, men sen när jag var fri, då kunde jag inte hålla mig längre. Du var för fin för att jag kunde låta dig gå och så känner jag fortfarande. Du är en av de bästa personerna jag känner, men det du får mig att känna, det där som kryper i kroppen och inte vet vart det ska ta vägen, det klarar jag mig utan. Frågan är hur jag skulle klara mig utan dig? Du betyder jävligt mycket för mig fortfarande, det hoppas jag du förstår. Alla dessa tankar, frågor som söker svar, när fan ska det hända något?!
Helst av allt skulle jag vilja att det blev som förut, som i onsdags ungefär. Då märkte jag inget fel hos dig, allt bara ändrades så tvärt, fan!
Ja vi får väl vara vänner så länge, sen märker vi ju om det händer något mer. Jag orkar inte gå runt och hoppas på något längre, du verkar inte kunna bestämma dig nu ändå. Jag är inte arg för det, jag vet hur det är med allt och jag hoppas hoppas hoppas att det löser sig, att han tar tag i det och fixar det. Blev orolig idag när jag träffade han, eftersom du sa att han skulle iväg igår. Hoppas du ringer sen, vill inte att de ska bli som innan. Jag är en idiot, både för att jag tjatar på dig och för att jag drömmer om saker som aldrig kommer inträffa.

Keep dreaming about you and those happy days

FÖRVIRRING!

vad vill du med mig???? varför skriver du nu? och varför låter det som att du tror att allt är bra? ville du få mig att känna mig så jävla värdelös med mening? jag förstår att det är jobbigt de där med din bror och jag bad dig snacka med mig om det, varför kunde du inte bara göra de? istället för att låta det gå så här? fan jag vet inte ett skit just nu, och det känns så jävla illa! jag hade fan börjat släppa taget om dig, hur svårt det än kändes och så bara yr du in i mitt liv igen, bara så där. va fan är det frågan om?! vill du fortfarande ha mig eller jävlas du bara med mig igen? helvete.

massa svordomar och frågor. jag vet ingenting. du gör mig GALEN!

oh we look so good :*

Jag tror allt att vårvindarna har gett mig en jädrans massa vårkänslor, synd bara att man inte är kär! Får kolla in sexiga killrumpor så länge ;) Bäst att passa på, hihi. Nä men de känns faktiskt bra de här, ovant som fan, men bra. Har väl inte vart singel på riktigt på, va e de nu, sen hösten i ettan, typ 2 och ett halft år sen. Det är längesen =S Men dags å börja leva livet nu, LIVET LEKER =)
Klart att de e gutt att ha pojkvän, men man klarar sig faktiskt utan. Det är bättre att va singel än att hasta sig in i något förhållande med någon man kanske inte riktigt har dom känslorna man borde ha för, visst känslor kan växa fram, men vore det inte lättare om de fanns där från början? Det är ju liksom lite bättre. Det finns inget bättre än att vara nykär! Mmm :) Det kommer Alexandra, det kommer... - Men orka vänta! HAHAHA^

Tittade på Fucking Åmål innan, längesen nu. Tycker om den filmen, nästan lite kult sådär ;) De låter kanske inge vidare, men ibland vill jag verkligen bara bli sådär fjortisfull och strula runt. Missade lite av de i den åldern, kanske tur de, men de funkar ju inte direkt o göra likadant nu, eller? Tål att tänkas på, och kanske tas reda på oxå ;) HAHA

Hoppas på 3:3 fest i helgen, vore sååå skönt! Festa te att ordentligt, mm =)


Aja, nu ska jag ut å gå en sväng i det vackra vädret, köpa bodylotion med lite brunutansol effekt så jag blir brun nån gång oxå, haha.

Ha att! Kramar

äntligen vårsol <3

det har hänt en del under lovet, både bra och dåligt. jag är glad att vi slutade så här, känns som att vi inte kommit någon vart ändå, speciellt inte eftersom du inte verkade veta vad du ville. eller visste du de? aja , skit samma. jag är starkare än dig! aldrig att jag skulle sjunka så lågt som du gjorde.

skola idag igen, kändes rätt bra. två lektioner idag, en imån. sen två heldagar innan det är ledigt igen. fredagen kommer bli lugn, det måste den bli, ska göra högskoleprovet på lördag, börjar redan vid HALV NIO! EN LÖRDAG! :O haha, men de har ja ju bestämt själv att ja ska göra så de e bara att bita ihop. på lörda kväll blire fest, 3:3 för att vara exakt. kanske förfest hos mig på rummet om vi inte hittar nått bättre. nån som vet nån förfest? =S

aja, allt känns bra. iaf på dagarna, igår kväll vare lite tankar som for fram, men det löste sig. mensvärk till förbannelse också, kan nog ha något med det att göra.. blir ju lite känslig, hehe. kanske va därför jag tände till i torsdags och blev sån där? men äh, det är ju inget man styr över och om du inte fixar det ska du nog hitta nån annan, kanske en -93:a igen? haha :P


aja, dags att fortsätta med projektarbetet. Kram på er!

RSS 2.0