I could never see us ending like this...

Allt känns verkligen åt helvete. Känns som att du slitit bort mitt hjärta och står och skrattar medans du ser mig blöda ihjäl. Hur kan du va så känslokall? Hur kan du bara låta de bli så här? Menade du nånting av det du sa till mig eller spelade du bara med mina känslor? Jag lovar dig att jag har fått dom där känslorna du snackade om att du inte ville få, jag är fortfarande så jävla kär i dig och jag fattar verkligen hur det här kunde hända. Okej, vi bråkade lite i torsdags, men hallå? Var det verkligen så farligt? Vad sa vi egentligen till varandra, ? Du vet varför jag blev arg på dig, man ska kunna hålla det man säger och inte ändra sig så som du verkar göra. Jag tycker det va omoget att bara gå iväg, du sa att du inte fick någon kontakt med mig, men hur väl försökte du? Du sårade mig, just det du jämt sagt att du aldrig någonsin vill göra. Hur fan tror du jag känner mig nu då? Man lämnar inte någon efter ETT jävla bråk, vilket jag knappt ens kan kalla bråk. Jag undrar verkligen va de e för tjejer du träffat innan som du säger att du aldrig småtjafsat med? Håll dig till dom om det är så du vill ha de, jag var tydligen inte tillräckligt bra för dig, eller hur du nu ser på det. Jag vet verkligen ingenting om hur du tänker, för jag kan ju inte få snacka med dig. Det är det enda jag vill just nu, få en jävla massa svar på varför du inte vågar satsa. För inte kan du väl va så feg att du drar dig undan för att du TROR att det kommer bli en massa småbråk här och var och att de kommer "läggas på hög" som du sa och bara växa sig större? Det är sånt man reder ut och gör allt vad man kan för att försöka slippa, men ibland måste det slå över, det funkar inte att leva lyckliga i alla sina dagar i verkliga livet, det funkar inte att bara göra som den andre vill och inte visa sin egna vilja. Jag vet att jag har en lite för kort stubin i vissa fall och blir ledsen och sur väldigt lätt, men jag lovar jag försöker bättra mig! Och det var ju en av sakerna jag sa till dig redan innan det blev allvar, och då verkade det inte som att du brydde dig så mycket, men det gjorde du visst ändå... Jag vet inte vad det är du vill att jag ska göra, du säger att du fortfarande tycker om mig, men du visar det då förbannat konstigt. Och allt det du sa och lovade mig, va fan har det tagit vägen?!

Jag vet verkligen ingenting just nu, mer än att jag verkligen verkligen inte vill ha det så här. jag vill ha DIG, fatta de. jag bryr mig inte fall det blir fel senare, det är nu som räknas.


fredag?

ja de e väl antagligen fredag nu, men skit samma.
allt känns åt helvete, fan förlåt! men de e då inte bara mitt fel, du har en del att förklara oxå. men ärligt, något som börjar så här, hur slutar det?

tål att tänkas på. God Natt mina fans (; hahaha



"Publiken är Elin, and I wanna do Elin!" hahahaha xD

påsklov inkl. snö ?!

Ja vädret kan ju dra åt helvete, minst sagt. Hatar snö. :/

Jag hade en snygging på besök igår och i förrgår :) Mys! Dig vill jag inte släppa taget om. Vallis kom förbi igår oxå och klippte till Marcus, hans hår alltså. Blev en jäkla hög med hår, haha. Men bra blev de allt! Marcus åkte hem igår kväll, så jag fick nått ryck och följde med morsan o tränade i Hövdingen. Kändes lite läskigt att vara där utan dig , men de löste sig ju :) Och jävlar va jag höll på å skämma ut mig i telefon igår! Tur för mig att jag hör skillnad på pappor och soner, haha, och tur för mig att jag inte frågade nått annat, hahaha.

Idag blir de fika med Jonna och Valle vid 12, de skulle fundera ut hur de skulle göra med Jonnas hår till balen. Hoppas de blir najs =) Mitt e ju redan klart, hehe. Kommer bli urfint! =)

Aja, kanske skulle ta å sola idag, måste börja me de så jag är lite brun till balen iaf, får hoppas på att snöskiten försvinner också så man kan sitta ute och sola oxå. Lite kallt kanske, men de får man ta. :P

Dags att sätta igång med uppsatsen! Projektarbetet ska va klart om typ 4 veckor, och jag har 60 timmar kvar att göra, jippie eller nått. De kommer nog aldrig gå, fan två timmar om dan, även på helgerna måste jag jobba :S FY FAN!


aja, Bye! och massa Puss på en mycket speciell person <3

?!

Egentligen har jag lust att använda varenda svordom jag kan, men det får räcka med FAN!

Vad är det som händer?

MEN FÖR FAN!

väx upp, gå vidare. du kommer aldrig få honom ändå, inte nu, och än mindre chans får du när du håller på som du gör. GE DIG! hur moget är det? men en i din ålder kanske inte har mycket annat å komma med. IDIOT. jag blir så förbannad när ja tänker på hur du beter dig, och hur vissa andra beter sig. blockeringsfunktionen på bdb är allt en bra liten uppfinning, tycker du inte? YEAH
håll det du säger annars lär de ju bli som förra gången, och det är de sista jag vill just nu. jag vet inte riktigt vad du vill, har nog inte fattat de än. inte så lätt att veta, känns som att de ändras lite hela tiden? eller är det bara jag som känner så? är säkert bara för att jag är förbannad just nu, orden jag skriver menar jag egentligen inte, eller jo självklart vissa, men absolut inte alla. blir så här ibland, det får ni tåla. hoppas hoppas hoppas.


får gå in på youtube å kolla på lite gamla klipp från parlamentet med björn, lätt att jag blir lite gladare.

I'm thinking about u and all the mistakes I've made, I promise, I'll make it up to u.


baby <3

welcome to the jungle

hemma från min roadtrip till M-lunda, härlig helg. Härlig som fan! <3

jag vet inte riktigt vad jag ska säga, allt känns bra, han gör mig så glad, till den lyckligaste på jorden. mm, det är så här de SKA kännas, längesen nu. jag ångrar mig inte, även om säkert vissa tror att jag gör/kommer att göra de. fuck off and die, ^


mys. på tisdag är du min igen :) mer min än du är nu, grr.

snöhelvete

det ska fan inte va vinter nu! :O hit me vårsol och sommarkänslor!

lite kul å sladda runt idag på morron iaf, höhö. :P hoppas bara de inte e så mkt snö på torsdag, då kanske de inte blir nån resa neråt kalmarlänet, och det vill jag verkligen! kanske hultsfred oxå? eller så blire Elmia på fredag, lutar mer åt de. öla eller köra, de e frågan de (; Bilar och öl brukar ju passa bra ihop, svårt val. haha

allt känns mer eller mindre konstigt, jag vet inte varför jag tvivlar, eller tvivlar gör jag inte, tänker bara lite. som jag brukar. oops! men det känns bra, nästan överallt. kan inte glömma än, aldrig helt, men jag vet att de e bättre som de e nu, för tro mig, innan va de inte som jag ville ha de. det känner jag nu, och jag har tänkt på saker som hänt och jag vet att vissa av dem inte skulle ha hänt om du bara varit annorlunda. vissa gillar, andra inte. jag inte. sådeså.

påsklov snart, fan va gutt! ska bara klara av ett fysikprov imån, och med klara av menar jag verkligen KLARA AV, måste få G på skiten. hoppashoppashoppas

igår va ja i O-hamn på kärnkraftverket, kul ! kom hem vid sex igår kväll, trött som ett as. pluggade lite och tittade på Dexter.


kom på att jag måste låna om böckerna till projektarbetet, bäst att göra de redan idag, än så länge bara en dag försenade. puuh!

krams,

sunday morning,

Mitt internet, precis som jag, tycker inte riktigt om söndagar. Internet-helvetet visar det genom att koppla ifrån av sig självt var femte minut, jag genom att, hm, slappa? :P

Helgen har varit dunderbra, blev nog bättre än va ja trodde tillome. :) å det är så kul att köra bil! grr! haha. Blivit en del farande i helgen, mest ut i skogen, men de e kul de oxå. mysigt tillome :) Var på bio igår oxå, trodde de va Jumper som gick men så va inte fallet, däremot Horton! xD Jag, M och tre småungar. Och de va varken jag eller småungarna som skrattade mest, hahaha. M va ju till och med med i filmen, den där gula lilla bollen (kommer inte ihåg va grejen hette), haha. Sen blev de en sväng ut te Skede igen och slutet av Melodifestivalen, vet inte riktigt vad jag tycker om att, inget egentligen. Haha.




De känns egentligen lite elakt, jag borde inte känna så, men asså. Man måste ju gå vidare nån gång å om man hittar nån man trivs bra som fan med, så varför inte chansa? De värsta som kan hända e ju att de blir fel, å då får ja väl ta de då. Nu känns allt rätt iaf, och de tror jag att de kommer göra ett bra tag framöver! Jag vet inte varför jag gör så här, men ja vet att du borde förstå, du kanske till och med känner igen de? För du kommer väl ihåg hur de va? Jag förstår om de känns förjävligt just nu, men ja ibland kan man tänka på vad man säger. Och man ser ju det man ser. Jag mår bra, det hoppas jag du och alla andra gör också. För inte kan de väl va meningen att man ska gå runt och må dåligt, bara för att man borde de? När man hittat någon som man blir glad tillsammans med, som gör att man känner sig som en gud, varför inte stanna där då? De va väl inte meningen att hitta den personen än på ett tag, men allt blir inte som man tänkt sig, tro mig. Det finns mycket jag ångrar, detta kanske är en del i det, men just nu känner jag inte ånger, mer än det att jag sårat dig, uppenbarligen. Det borde väl du fatta att det inte är meningen, jag är ju inte dum i huvet. Vi känner ju likadant båda två om hur det var och hur vi vill att de ska vara, den uppfattningen har jag fått i alla fall. Låt det fortsätta så då och gå vidare du också, eller de kanske du redan har gjort. Varför sitta å gräma sig över något man vet inte går att fixa? Att må dåligt är det värsta som finns, det klarar inte jag, inga längre stunder. Jag har tagit det jag tyckte räckte, nu mår jag bra igen. Mycket tack vare en, men mest på grund av mig själv.  It's over now, it's for real.



grr :) tack för en fin helg får man lov att säga! <3

oh well.

idag har jag vart hemma å tyckt synd om mig själv, SJUK. förkyld som ett as, men de börjar gå över nu iaf, gutt!

åkte me pappa å hämtade mercan, grr! åh, hoppas jag får ha den nästa helg me <3 då vet jag vart jag ska åka ;)

ja, de finns inte så mkt å säga. fredag imån, fan va gutt! har längtat :) brum ut i skogen å förhoppningsvis stanna där ett tag, tihi,.

Puss!

two days to go.

yeah onsdag idag, förkyld som satan har blivit! får se om jag skippar skolan imån å vilar upp mig i soffan :)
hade tänkt göra de idag, men hade matteprov, å orkar inte ligga efter me sånt. gick nog bra iaf! tihi. snackade me bea oxå, hm. vad gör jag för fel, vill inte att de ska va såhär! varför kan inte alla bara va glada? snälla, gå vidare. 'cause i did.

Badade med min lilla tös igår, Bea alltså. Kul som fan, bastade oxå, höjdpunkten! :)

Hämtade mina Ed Hardy skor på maxi innan, grr! Dom va sköna som fan, nöjd! =)

nä, nu ska jag läsa klart en bok, har 160 sidor kvar att läsa tills imån, å även läsa om två författare, va di nu hette.

bye!

tisdag igen!

denna gången utan någon å snacka med över lunch, men de funkade la ändå! blev fiskburgare i skolan innan jobbet, yuäk!

ikväll blire kanske träning me Bea :) kan behöva biffa till mig lite, tränade ju inte igår så :P haha. Jag SKA vinna brottningsmatchen på fredag, hahahaha. :* kanske gym, eller simma? Bra idé Bea! Knappt ja kommer ihåg hur man gör, haha.

matte diskret prov imån då, första i kursen. hoppas på att de går bra, :) aja, de löser sig!


fick förresten reda på vem ja ska gå me på balen idag, ingen heting direkt om man säger så, får övertala han att färga håret BRUNT istället för ORANGEROSA! :O wellwell, det är ju bara en dans, bara en dans... haha


Puss hej!

aw, it's over

it's all about the way u make me feel. <3

allt känns mer eller mindre okej, tankarna far runt som fan, men a, okej är de. Bea fick lite skvaller i örat idag, bra puckad jag är ibland! fan att man alltid ska tänka efter, efteråt. det är ju sånt man ska göra innan man gör massa dumt, NÄR SKA JAG LÄRA MIG?! äh, ingen större fara, men ändå. känns lite weird, singel kanske inte är min grej riktigt :P hahahaha,

skola idag igen då, höll på å somna flera gånger :S orkade inte med å gymma idag, usch&fy, fanns en hel del jag skyllde på, gött å komma hem å sova i soffan ett par timmar istället :) nu kanske ja tillochmed orkar plugga lite ikväll? borde jag göra iaf, får se hur mycket de blir.

skorna jag beställde igår kommer förhoppningsvis redan imorgon! <3 hoppas! då kanske jag kan va ute å gå långpromenader utan att få skoskav? får testa i helgen M :) 


aja, bye!  


...och förresten tror jag nu att folk verkligen kan förändras, till det bättre! det fick jag bevis på igår :) tack,


soon they'll be mine.

image47
dessa coolingar har jag snart på fötterna! förhoppningsvis innan nästa helg, grr!


humör far åt...

ja jag har gjort de igen. varför lyckas jag alltid bli förbannad på folk jag tycker om? eller vadå tycker om, gör jag de? hm.

ja hoppades på att den här dan skulle bli så mkt mer än vad den kommer bli, fan. vill så mycket mer! saknar, ?

aja, jag å bea har kommit på att två spjuvrar har något i görningen, men vad? de vet dom nog inte ens själva. inte kan de la ragga på samma tjej iaf? eller vad vet jag! :O

fika hos mormor å morfar sen? tror de. om ja inte sitter hemma å väntar på att en bil ska stanna utanför, men så patetisk kan ja väl för fan inte va, vet ju hur de har varit innan, kan någon verkligen förändras så mkt? å till de bättre? ja har nog inget svar på de, än. får väl försöka ta reda på att. eller nått,


krams

mina nya älsklingar!

image46

köpte nya pjucks igår! balskor :) blev nästan 1.80 med dom på, mamma blev pygmé! xD
jag är nöjd som tusan, sköna som bara den å gå i! grr.

helgen <3

jo helger brukar va najs, men undra om inte den här va en utav dom bästa på länge? :)
blev inge festande, höll på å somna i emils soffa igår, haha. marcus lyckades knappt hålla mig vaken på vägen hem, men de gick ju :P hehe.

ja men va har ja gjort i helgen då? kan ju börja me fredan! skulle åkt ut te bea en sväng, men kände att de inte va så lönt. gick runt me marcus på stan å lite, sen ringde vi te kalle å gick hem till han me massa annat, minst sagt konstigt, folk. fick höra en jävla massa jag lätt skulle klarat mig utan om man säger så. I DON'T CARE!
anyway, trevlig kväll, blev lite senare än va ja trodde, men de löste sig :)
igår, lördag, åkte ja mamma å micke te Jkpg å shoppade. mm :) fick balskor av mamms, köpte jeans, linne, tröja å lite annat smått å gott. gjorde inte av me så mkt som jag trodde :O haha. Åkte ut te Bea å testade hennes s.k. cross, blev en sväng på gräsmattan, höll på å stegra å ha mig så då sket ja i o fortsätta, haha. satt bak me bea oxå, läskigt :S fanns knappt plats för min lilla rumpa där ju, haha. men men, kul :) Åkte hem vid sex, sen blev ja hämtad av emil å marcus, åkte i kalles speedwaybuss ett par rundor i stan, sen hem till emil. guitar hero å lite annat mys, :) :)

idag ska jag plugga, å sakna. sakna så de suger i magen :( men hoppas fredan kommer snart! tihi.


Pussis.

through the gates of hell.

Ja ibland får man höra saker man inte va beredd på! En månad, de va ju kul för dig. Hoppas du hittar nått fint i henne, jag bryr mig inte längre. Ja jo visst kan ni bara va kompisar, men får man fråga varför du aldrig ens nämnt hennes namn för mig? Nä, de e mycket man inte vet. Men tack för att jag fick veta! Fick mig att se saker på ett nytt sätt, grr :)

Idag höll ja på å komma försent t skolan, när ja väl kom dit efter en jävla massa stress, hade vi en elev som lärare, grattis Jacob! Men fuck så drygt, hål till halv ett, åkte hem, brände en korv i mikron å skrev på uppsatsen. Blev nog bra, haha. 

Bea kom hit lite efter fyra, fika å ragga på stan. Hämtade Marcus på jobbet å sprit i Östanå :P Haha. Sen hem till Oscar å titta på Alvin och gänget efter många om och men, trevligt som tusan. Theodor <3 HAHAHA 


Aja, imån blire farmor en sväng innan skolan, hoppas de går bra. Blä, vill inte tänka mer på de :S 

BYE! och puss :) och glöm inte att hålla händerna i taket för fan! xD

öh, va va de för kille som va här innan va??? jaha! (som att jag bryr mig?) 

hm.

It's all up to us, and now it's like this.

Ja, igår hände de en del. Kom väl fram till att de inte funkade som de va, bättre att dela på oss, blir nog bäst så. Efter ett tag iaf, nu känns allt åt helvete. Behöver något annat å tänka på, supa bort bekymmren i helgen? Nä, de brukar aldrig bli nå vidare när man säger så, men a, de kanske löser sig.

Skulle åkt te Växjö idag, men de blev inget av. Tog min sovmorgon, även om ja inte sov så mkt direkt...
å fan va sjukt de kändes å träffa dig i skolan idag, visste fan inte va ja skulle säga. :S hur kan man ha varit tillsammans med någon så länge å sen inte veta ens vad man ska säga? fucked up.


äääh, slut på klagandet. ta en macka å va glad! donken igår å pizza idag, är det tröstätande jag håller på me? Närå, måste tjocka te mig!

kram,

hej hopp.

äntligen klar med samhällsuppsatsen! I'm proud of myself :)


donken va gott, längesen. men jag är nog lite av en trafikfara, alldeles för mycket tankar i skallen. lust å släppa ut skiten, till någon annan. lust å ta över nu?
lite social distortion gör det hela bättre iaf, <3

imån blir de nog växjö, har inte bestämt mig.. dags å göra de snart kanske. hm.. ORK?


hoppas på en bra kväll, hur eller hur..


you're no longer my business, it's all up to you. we've to find a heart in somebody new.

nej men hej.

ja vet inte riktigt vad jag tycker om den här dan, sovmorgon till 10:20, sen lektion till 11:20, då jag slutar. kanske skulle ta å ringa å sjukanmäla sig idag, vore gutt! men fysik, nä de kan jag fan inte missa. kommer gå åt helvete ändå, lika bra att gå å försöka fixa G i skiten. :O 

jaha så vad händer mer idag? ska iväg å städa en timme, skriva klart en uppsats i samhällen om Brott & Straff (om varför invandrare och män är överrepresenterade i fängleserna bland annat :P) och ja. ÄTA :) 

so long, måste ta tag i mitt liv å sluta spendera hela dagarna på internet, dags att göra något vettigt! SÅDESÅ!  

and there's still nothing.

nä ja vet fan inte va de e me de här, varför händer de inget? hur svårt är de egentligen... väldigt.... :/ vet ju inte ens vad jag vill! :S

skola idag iaf, å träning.
btw, jag måste börja äta som innan, de funkar inte som de e nu. känns lite sjukt, får inte plats så mkt mer me alla tankar som far omkring, de börjar ta över hela kroppen nu.. känns de som... :/ dumma!

jag är orolig, som fan. kanske därför jag har konstant huvudvärk och ont i halsen. ni vet, en sån där klump som sitter fast. usch de e inte likt mig de här, låta muren rämna direkt. fuck.


dexter ikväll, en av de få serier jag följer. riktigt bra, konstigt annars.

kram och hej då,

glömde...

bakade ju ett gäng bullar igår med mamms! och noblessekakor :) MUMS! kom även på, som jag alltid gör när jag bakar, att man får väldigt ont i magen om man käkar för mycket deg.. oops :P haha


tillbaka till verkligheten, imån blire snack.. igen. hoppas på å få lite mer svar, eller nått.

Puss, ♥

"miss u", du är fin.

helgen dåva.

Har väl inte hänt så värst mkt, i fredas va ja å Marcus ute å gick tills jag fick jävla skoskav, haha. Sen blev hem, sova. Igår åkte ja ut te ekenäs me tårta, Alexander fyllde 20. sen hem igen, äta lite å så. sen gick ja iväg till emils farsa å satt där i källarn å spela guitar hero, för första gången :P gick la sådär, vann en gång iaf :) :) sen gick ja å marcus hem te farmor å lånade bilen å åkte ut te skede till hans farsa. konstig typ de där :P haha. lite melodifestival å sen xXx, haha. inte X-men som jag trodde :P sen hem inatt nån gång, lämna bilen te farmor, fick skjuts hem av henne..... hm.... FAN!


idag har jag varit i stallet med Jonna. Molly! Hon galopperade finfint idag, eller ok, för å va första gången va de bra, haha. jobba idag, å kolla på gossip girl =)


Puss!

RSS 2.0