tisdagskväll



Tillbaka till verkligheten.
Linus åkte till Tyskland tidigt igår morse, så nu är jag ensam i min lilla lägenhet igen. Helt sjukt underbar vecka har jag haft, trots plugg.. Varit på stan o kikat på julklappar, fikat, lagat mycket god mat, ätit Flammanburgare, festat på Flamman, Julmarknad & haft Avatarfilmkväll :) Och en massa massa mys! :)

Idag har jag varit hemma o pluggat, faktiskt fått en del gjort! :O Kanske inte jättemycket effektiv tid, men ändå..

Sen gick jag iväg till Konsum för typ andra gången på hela höstterminen (man blir lätt lite lat när man har tillgång till bil...) och sen har jag bakat Saffransbutterkaka och gjort Janssons frestelse utan ansjovis med isterband (mums!).

Nu ska jag snart fika bullar och titta på halv åtta hos mig och tycka lite synd om mig själv, fuckin' mensvärk!


Ha en fin kväll hörrni! =)

jag halkar...

Nu har jag och Therese precis varit och handlat! Mat mat mat, nu har jag så jag klarar mig fram till jullovet (tror jag) :)

Halkade in på hennes blogg när jag kom hem, och halkade in på en länk där.. Och WOW! Kolla in sminkningen :O Jag är helt... kär? (finner inget bättre ord). Vart finns pengarna när man behöver dom?
Men å andra sidan.. Hur ofta tar jag mig tid att sminka mig då? Knappt ens när jag går ut, så behöver jag alla de där produkterna? -Nej. Vill jag ha dom? -JAA!

Nu ska jag äta tomtegröt och vänta på att dagens Paradise Hotel-avsnitt ska komma upp på tv6play samt dagens Halv åtta hos mig-avsnitt på tv4play. Jobbigt när två program jag vill se går samma tid och jag inte ens är hemma då.. I-landsproblem...


Imån kommer Linus!! :) Helt sjukt vad jag längtar!!!! :D :D ♥

bye bye,

Hejdå Flamman!

Skickade alldeles nyss iväg svarsmejl om jobb i vår, no more Flamman.
Vi får väl se om jag kommer ångra mig.. Men just nu känns det som det bästa faktiskt. Den här helgen, när jag bara varit ledig från allt, har varit såå skön. Och jag känner att jag inte är lika stressad nu, liite mindre iaf.. O ja tror fasen att det bara kommer bli bättre i vår.. Hoppas de iaf..

Näe, nu ska jag nana kudden.
Imån är det måndag och skola som gäller!
Sen är det tisdag och då kommer Linus hit! :D


God natt!

söndagsmorgon

Halloj gott folk!

Igår kväll gick jag över till Therese och Sophia. Vi bakade citronrutor och åt upp alla utom tre.. Dvs, jag mådde sjukt illa när jag kom hem :P Men gott var det! Tittade på Heartbreak Hotel också, mysig film =)

Idag hade jag tänkt plugga. Ska bege mig upp till grupprummet nu, Therese är nog redan där.


Puss!

Just like a prayer

Här kommer låten jag snackade om i förrförra inlägget. Helt jädra underbar!

Lyssna och njut =)


Glöggmys



Besökte Linköping city idag. Och förstås tog jag mig in på Systemet en runda ;)
Glöggen jag smuttar på just nu är Dufvenkrooks Ekologiska Vinglögg. Lovely! (5 av 5 pepparkakor!) Hittills i höst har jag hållt till godo med Blossas lättglögg. Den är underbart god den också, men värmer ju inte lika bra som de lite mer alkoholhaltiga sorterna ;)

Idag har jag haft en supermysig dag, inget plugg så långt ögat når! Sovmorgon, finfin frukost och traskande på stadens gator i flera timmar. Gillar såna här dagar. Inga måsten, bara mys =)
Insåg när jag cyklade nerför Drottninggatan att Linköping är en sjukt härlig stad. Jag vill inte flytta härifrån! Underbar stad med ännu mer underbara minnen. Hur ska jag klara att flytta härifrån?? Jag kommer bryta ihop.
Men tur för mig är ju att staden kommer finnas kvar, så det går ju alltid åka tillbaka hit även om jag flyttar härifrån ett tag ;P Finns, iaf just nu, en stor chans att jag kommer flytta tillbaka hit längre fram i livet. Linköping, underbar stad!

På tisdag klockan två kommer Linus till mig. Inte setts på tre veckor, känns lite mysko. Nästan lite nervös över att träffa honom igen, pirr i magen o så där. :P Lustigt, men härligt ♥

Nu ska jag färga håret, dricka lite mer glögg och mysa vidare. Senare kanske jag ska träffa Therese och Sophia, om jag inte somnat dvs.. Helt sjukt vad trött jag är trots att jag inte gjort så mycket idag :S Tror hjärnan är trött på att plugga och hellre skulle vilja gå in i dvala. Jag håller med hjärnan på den punkten.

Gå i ide som björnen kanske?

Idol-fredag



Jay.

Killen som fick mig att, helt seriöst, fundera över att börja lyssna på Madonna.
Satt och gapade under hela framträdandet, helt sjukt. Vilken kille, vilken röst!
Och kilt på det.
Rock.

Jag gillart!
eller.. nu ljög jag.
Jag ÄLSKART!


..jag tror jag blev lite blöt i ögat.


Och om jag röstat? Jajjemän, två gånger. Ujuj....

suck.

Jag säger det igen.

Suck.




Varför känns allting så hopplöst ibland?
Och varför kan jag inte glädjas av att andra är glada?

Suck.

Glorious



Ännu en kväll lyssnar jag på BanditRock 104.8 . Underbart! Sjukt mycket bra musik som spelas, både ny och gammal. Och mycket musik jag nästan glömt bort var så bra, som låten ovan. Älskade den när den kom ut, mycket säkert pga att en bra vän till mig på den tiden avskydde den.. Hah! Men, jag tycker faktiskt att den är bra fortfarande :)


Så, vad har hänt idag? Skola 9-15, sen slappade jag loss i soffan med pizzarester från igår. Tog tag i mig själv efter ett samtal med Linus och diskade upp en veckas disk. Nu är jag trött igen.. Väntar med spänning på veckans första avsnitt av Halv åtta hos mig!

Helgen var superbra! Flammanjobbsfredag - kul =) Sista sena passet för denna termin och detta år! Får se hur det blir nästa termin... Inte riktigt bestämt mig än.. Har två kockpass kvar, får se hur de är ;)

P-fest i lördags! Kul kul kuuuul! (Trots att jag blev irriterad och gick hem tidigt.) Köttbulle var jag utklädd till då temat var "Svennebanan". Snyggt?



God mat och god dricka fick vi! Och igår var jag mest bara trött, inte så bakis faktiskt! Riktigt skönt=)


ha en fin kväll hörrni! imån är det dags för första lektionen med Sonesson denna kurs! Samhällsekonomiska kalkyler - nu kör vi!

torsdagsmorgon..

Det känns i kroppen att jag vart "ledig" ett tag. Allt i kroppen vill bara sooooova vidare o fortsätta vara ledig. Satan vad jag längtar till jul!!

Mår konstigt i kroppen.. Gjort de ända sen jag kom hem från träningen igår.. Känns som om någon sjukdom ligger o gror o vill bryta ut =/ Men ja vet inte.. Lär ju märka hur de ligger till efter lördag om inte annat.. Personalfest på Flamman, hur kommer detta gå?? :P

Idag ska jag plugga. Läsa lite bok =) Det ÄR intressant, även att jag just nu, som sagt, helst skulle vilja lägga mig ner och sooova bort hela dagen..
Men senare idag får jag besök av Natta också. Hon är i Linkan o hälsar på tandisläkaren lite o då hälsar hon på mig också=) Trevligt!
Ska bara se till o piggna till först..

Ha en fin dag hörrni! Puss

Hurt

Mysigt kan vara nedstämt också.
Denna låten är underbar, hade nästan glömt hur underbar Johnny Cash är.

Lyssna och njut...


snöstorm

Halloj!
Idag är dagen efter födelsedag. Mysig dag :)

Tog helledigt idag också, det tycker jag att jag är värd. Undrar om plugget tycker detsamma imorn.... Äh!

Har städat i byrån och garderoben, nu hittar man ju kläderna också! :D
Paradise Hotel på tv.. Ja känner att jag måste titta idag, för på reklamen verkar det intressant ikväll ;P haha.. Jag är dålig.


Har bakat kaka idag också jag tänkte bjuda lite tjejer i klassen på imorn, hoppas de tycker om den :)


Hade förövrigt en finfin födelsedag. Blev väckt halv fem (!) av mamma och Micke. Sång & paketöppning! Åkte till Bea vid tio-tiden och åt frukost och åt princesstårta =) Sen iväg till farmor för tomtemålning och prat. O lite julmat också ;) Sen vid tre drog jag iväg upp mot Linkan igen!
Sen tog jag det lugnt hela kvällen :)


Näe, har nog inte mycket mer att säga...
Ha en fin kväll!

en underbar tid

Sitter o tänker, det gör jag visst ganska ofta.

Bilden är från en underbar tid i mitt liv, som jag verkligen inte uppskattade just då, men nu.. Jag ångrar att jag betedde mig sådär, och det vet du nu.. Tyvärr kan man inte göra något ogjort, men som tur är blev det ju bra tillslut ♥

Det är jag sjukt glad över..



Precis varit hos farmor och ätit god mat och tårta. Imån ska jag dit o måla tomtar! O sen åker jag tillbaka till Linköping antingen imån kväll eller på tisdag mitt på dagen..


Vetlanda är en rätt mysig stad. Faktiskt. 
Resten tänker jag inte säga något om just nu.


Men, nu ska jag mysa ner mig i soffan o invänta måndag & födelsedags-dag :) hihi.
Ha det bra hörrni!

Just de ja!

En sådan här fining har jag införskaffat mig också! =)
...Jag gillar att fylla år ;) (för då får man köpa presenter till sig själv, hur många som helst!!! :D)

från kylan in i värmen

Sitter hemma i Vetlanda o glor. Det händer inte mycket här alltså!


O saknar Linus gör jag, nåt så in i... O bättre blev det inte efter att ja hörde Winnerbäck på radion innan idag. :( Usch vad jag klagar.. Men det får man faktiskt göra ibland!




Man kanske skulle ta sig till Växjö o Valle ändå? Skulle vara trevligt... Men vet inte om jag orkar en timme till i bilen.. Hm, livet är drygt ibland alltså.

Känns rätt sjukt att jag ändå bott här innan. Vad hände med stället? Men sen är det väl så också att eftersom jag inte bott här på två och ett halvt år så "känner man inte så många längre". Känns otroligt sjukt att det är så, men folk är lustiga. Nu tycker säkert många att jag är lustig som skriver så, men jag tror att om ni tänker efter så känner ni igen det.
Jag gillar Vetlanda, det är hemma. Men jag tror att Linus gjorde min sommar här. Och många jag tidigare umgicks med i Vetlanda bor ju faktiskt inte här längre. Vi flydde :P Och fler är påväg härifrån vad det verkar.
Nu får ingen ta åt sig på fel sätt, jag vet hur det här inlägget kan se ut. Men vissa saker gör mig ledsen & lite upprörd, men jag vet också att man inte kan styra över allt. Ni som känner mig, ni vet också om att jag tycker ni är underbara. Mina vänner! :)



Nu ska jag mysa ner mig i soffan o invänta Stina-sällskap! Mysig liten unge de där =)


Puss&Kram

tentafredag

DÅ var tentan skriven, och håll-i-hatten..... Den kändes otroligt mycket bättre än jag trodde!
Fyra frågor, 17 sidor text & grafer som svar.
En och en halv fråga var på sådant jag inte egentligen kan, men jag ordbajsade på och tror fasen jag kom fram till något vettigt iaf.
Men sen vet man ju aldrig hur mycket poäng man får på varje fråga.. Det är ju upp till JC, och jag har hört att han är rätt hård med poängen och ger poängavdrag för ALLTING man missat att få med.
"kortfattade och innehållsrika svar" - hur fasen går det ihop?
Aja.
Nu kan jag inte göra mer åt den tentan iaf. Bara att vänta och se!
Ska strax äta lite mer smörgåstårta (eller Räkstubbe som den kallades, skapelsen jag köpte igår). Inte jättegod tyvärr :( Lite torr och alldeles för mycket dill på, men vafasen, det är ju en SMÖRGÅSTÅRTA iaf! O sådana gillar jag :)
Efter det ska jag packa ihop lite saker o sen bege mig hemåt Vetlanda. Innan de blir det antagligen en sväng förbi NetonNet-butiken i Linkan..... ;) En lite födelsedagspresent till mig själv :)
Hem och fira födelsedag! Åter på tisdag......

just nu...

Den här kursen jag läser just nu.. Jag har aldrig någonsin kännt mig så förvirrad och trög. Kan jag verkligen ingenting? 
Det känns som att jag kan, men när jag sitter på en föreläsning fattar jag verkligen INGENTING. Visst, jag kan känna igen uttryck och grafer, men det lärarn säger, det känns helt omöjligt att förstå.
När jag läser boken, då tycker jag mig nog förstå en del. Absolut inte allt, och koncentrationen har en tendens att sticka iväg åt fel håll, men jag förstår ändå en del. Tror jag.
Nu är jag förvirrad igen. 
Kan jag något?
Uuhhh. Jag pluggar vidare med Håkan Hellström i högtalarna.....

...en halv kopp senare

Säger magen ifrån. 
Det kanske inte är meningen att jag ska dricka kaffe ändå?
Försöker även re ut mitt liv såhär i tentatider, bästa tiden att göratt! ....eller?
Ringde precis till chefen i Vetlanda o sa att jag är hemma i helgen samt hela jullovet. Hoppas på lite jobb iaf, så kanske tiden går snabbare. Helgen ser för tillfället inte ut att bli som jag tänkt mig.... Men ska bli skönt med massa tid för släkten iaf :) Inte ofta man får måla tomtar med farmor!
Och en jädra massa tårta ska jag äta!! Mums :)
Tittar på utbildningar oxå...... Lite småjobbigt, finns mycket att välja på.. Men drygt att det mesta som verkar bra och intressant är på 5år. Möööök.
Aja. Dags att återgå till boken. Makroekonomi...... Mmmmm

abstinens...

Jag har officiellt börjat dricka kaffe igen.
Jävla tentapluggsvecka...... Hoppas magen håller den här gången bara..
Mmmmm, det är så jääävla gott! "Nu ska jag aldrig sluta dricka kaffe igen"
Helgen har bestått av Flammanjobbsfredag. Tidigt pass, kul kul :)
I lördags blev det lite plugg, träning och Linusmys. Ogillar hans jobb just nu, först borta en vecka i Ryssland tills i lördags, och nu på tisdag blir det Tyskland i minst tre veckor.. Morr.
Men helgen var härlig iaf (trots plugg. som jag antagligen senare i veckan kommer tycka blev alldeles för lite).
Så nu måste jag komma igång!
Koffekapp!!

RSS 2.0