lördag minus helg

Tjo!
Nu var det ett tag sen jag skrev.. Vart alltför upptagen av allt som heter Makroekonomi. Är så sjuuuukt jävla cptrött på den kursen nu att jag skulle kunna spy.
Men tentan är ju inte förrän på fredag, så det är bara att kämpa på...... Bara hoppas på att man slipper plugga till den en omgång till...........
Har aldrig haft sådan ångest inför en tenta innan iaf.. Jävla skitliv. Skittenta, skitJC, skitkurs, skitprogram. Skit skit skit.
Inte mycket positivt som kommer ur mig denna veckan heller.....
Aja. Får se hur det går..
Igår jobbade jag tidigt pass på Flamman, idag är jag astrött. Men får träffa Linus en stund senare, så den här dagen känns som en bra dag :) hihi
Puss!

en onsdag.

Hur kan det vara så svårt att bestämma sig?
Men jo, hjärta har bestämt sig denna gången oxå, ska bara få med huvet oxå.

Bestämmer mig vid tre.


Idag är det Therese' födelsedag!! (Grattis!) Hon ska bjuda på fika idag, hihi :)
Så jag kommer få en bra dag, hoppas ni oxå får det!

något att se fram emot...

Försöker med en ny stil.
När allting känns jävligt - tänk på något bra.
Detta är vad jag kallar positivt tänkande. Det är annat än min bitterhet som annars (ibland) brukar infinna sig!
Sen har jag väl ett sätt att säga saker på oxå, ett visst sätt som många gånger kanske kan låta lite fel. Sådär att saker som är menade positiva blir helt snevridna på väg ut ur munnen o väl därute i luften låter de totalt negativa.
Men äh, folk får lära sig helt enkelt.

Just nu känns allting jävligt konstigt. Varför vill jag inte gå in på, och jag vet inte om någon kommer få veta heller.
Vissa tankar är lite för privata, och ja. Jag ska inte säga mer. Tycker du att du borde veta, eller kanske borde säga, om du orkar lyssna, fråga.

Så.

Nu vidare till det positiva.
I helgen kommer Bea till mig! Första gången i Linkan, hoppas vi får det kul :)
Jag ser fram emot att träffa henne iaf :) hihi


en gång för längesedan, April 2008. Ute på vägen o far :)


(och ja, jag vet. jag vet inte om jag borde vara glad nu. men jag orkar inget annat. vet inte vad jag ska känna. hoppas du förstår det om du har vägarna förbi här).

Något jag är bra på..

Klaga.

Det är något jag är sjukt bra på.
Även något jag ska försöka bli sämre på. Allt handlar inte om att förbättra.

Världen går inte under bara för att jag tampas med lite problem, jag veeeeeeeet.
Men just där och då känns det faktiskt ganska ofta så.

Men jag drömmer vidare, och hoppas på att världen är så fantastisk som jag tror att den är.

.

tomt.

Inte som i mark eller jultomte utan e.
Tomt som i ingenting.
Kan känslor slocka så fort? Eller är det bara besvikelse som neutraliserar dem?

Det finns få saker jag hatar så mycket som oärlighet.
Jag är otroligt arg på mig själv för att jag inte alltid kunnat vara ärlig, men hoppas på bättring.

Vita lögner?

(vet inte riktigt varför jag skriver här. men tankarna måste luftas lite..)

Spa-helg

NU tar jag helg.

Ska strax åka iväg till Södertälje med Linus på spa :) Ska bli kul! :D (och förhoppnigsvis kan jag släppa allt vad plugg heter o slappna av lite också... men det kan nog vara att hoppas på lite för mycket.)

Återkommer söndag iaf.

Ha en fin helg hörni! :)


.

Jag gillar inte det här..
Vet inte riktigt vad jag ska göra för att få tankarna att försvinna.

O att bli stressad mitt i allt gjorde det väl ungefär tusen gånger värre.

Sugig kväll. (det är min blogg och jag klagar precis hur mycket jag vill)

en lördag.

Redan lördag. Vad hände där?
Veckan har gått sjukt fort, o jag måste erkänna att jag känner mig lite stressad, då jag ägnat en hel dag åt att vara sjuk samt ännu två dagar till att "vara-ledig-efter-tenta-veckan". Så plugg 2 av 5 dagar, bra där? -Nja..
Får se till o rycka upp mig nästa vecka! (jag är sjukt bra på att skjuta upp saker).

Igår hämtade jag Linus på stationen. Innan de satt jag o Therese och "pluggade" (dvs fikade muffins, tjötade och läste läkartidningar). Jag fick även lite städat!
Gick iaf en tur in till stan med Linus, köpte en mjölkvispare på Claes Ohlsons - här ska göras hemgjorda caffe lattes! (då magen inte längre tolererar vanligt kaffe...).
Tog en tur in till synsam, och jag är sjuuukt förvirrad. Nya glasögon, hur kan de va så sablans svårt??





Par ett ^





Par två ^





Par tre ^

Skriv en kommentar med ett nummer om ni vill hjälpa mig lite :)


Gick även förbi en skoaffär och Linus gjorde mig ännu gladare, hihi ^^,

Ha en fin helg hörrni! Mig träffar ni bakom Flammanbaren ikväll/natt :) (första barpasset för terminen! :D)



tycka-synd-om-mig-själv-dag

Sitter här med apont i halsen, huvudvärk, svullna ögon och snorig näsa. Jag är förkyld.
Orkar jag plugga? Nej!
Så jag fastnade framför tv:n under filten istället..
Kommer jag ångra mig imorn? -JA!
Men skit samma. Jag vill känna mig sjuk idag.
Dock måste jag till skolan vid ett o va där till typ fyra. Men har bestämt mig för att ta bilen dit idag, har man möjligheten så visst ska man ta den! (det regnar ute kan jag tillägga).

Buuh, jag vill sova.

Fika lite kanske? Gjorde asgoda muffins igår! Kanel i muffinsdegen, äppelmos på (tänkte nog att de skulle bli i mitten, men wtf. gott blev det!) och "havretosca" på toppen. Yummie! Godis ♥

Ha en bra dag (antagligen bättre än min.....)

Stand up - onsdag!







Bilder från förra Stand Up onsdagen, då Valle även var på besök :D
Denna onsdag kommer jag hålla till i köket o langa burgare, men förhoppningsvis kommer vi kunna kika lite på Soran Ismahil ändå :)

Men innan det är det dags att läsa lite makro. O dricka te!

På fredag kommer Linus! hihi =)

Puss!

fy f*n vilken bra dag!!!

..eller ja, den började mindra bra. Men NU är den kalasbra!!
Varför? -Jo de ska jag berätta!

Först det lite mindre bra (eller förut ganska rådåligt). Var på synundersökning, då jag märkt att min syn blivit otroligt suddig på långt håll numer, främst vid bilkörande vilket är ganska dåligt. Fick reda på att mina "läsglasögon" fåt FEL glas i sig och istället är en uppdaterad version av mina vanliga glasögon, alltså till för seende på långt håll (och även med bättre, mer anpassad styrka än mina vanliga glasögon jag har på heltid). Alltså har jag överansträngt mina ögon ganska brutalt iom att jag använt dem som läsglas, och därmed försämrat min långt-håll-syn.
Men nu har jag fixat med mor, att jag ska få ett par nya heltidsglasögon som födelsedagspresent (med rätt glas i) och byte av glas i mina läsglasögon, utan extra kostnad då de på Synsam faktiskt har gjort fel. Så, det blir ju ganska bra ändå! :) -> BRA!

När synundersökningen var klar satte jag mig med en kanel-latte på Espresso House och läste lite Makro, och magen bråkade inte och har fortfarande inte börjat bråka -> BRA!

Sen när jag kom hem och kollade mejlen hade Sonesson rättat tentan och jag fick VG!!!!!!!! :D :D :D Bättre start på NEK:en hade jag inte kunnat önska mig. FAAN vad bra det känns! Att plugget verkligen lönade sig, satan det är så otroligt skönt! :D ->GÖRBRA!

När jag kollade min andra mejl hade jag vunnit en auktion på tradera och snart får jag hem ett par sjukt snygga höstskor!! Satt och tänkte på dem idag på morgonen och hoppades verkligen att jag skulle vinna, så jädra BRA! :D



En sjukt bra start på dagen iaf, och klockan är inte ens ett än!

Sen kan jag även tillägga att det (antagligen) inte blir någon sittning på Flamman på fredag och alltså är jag ledig från mitt kockpass då och m.a.o kan Linus komma hit redan på fredag (om han är ledig i helgen) och vi har jättemycket tid med varandra då jag bara jobbar lördag 22-05 :D


Iiiiih, nu ska jag och mitt inneboende glädjerus äta mat och sedan plugga lite till!
Puss på er!


happy face

"Ni verkar rätt viktiga för varandra du och Karin,

bra att ha sådana vänner

ni förstår ju varandra etc :):)"

 

Jag glömmer så lätt bort att jag har otroligt underbara vänner i mitt liv.

Jag ska försöka att aldrig glömma det igen.

 

Det finns så många jag saknar.. Helt sjukt att tiden bara ringer iväg. Så fort! Känns som att det inte alls var längesen det var studenten som firades. Jag & Jonna stod där o skålade champagne & Bea & Valle var med på fest hos Farmor. Sen blev det Linkan, och här träffade jag Karin och en massa andra otroligt härliga människor jag är sjukt glad över att ha träffat (skulle få skrivkramp om jag började skriva om er alla, men jag hoppas ni vet vilka ni är! Vissa glänser mer än andra!)

Sen kom en sommar med Vetlanda. Träffa alla igen & ha det supertrevligt :) Jag & Valle drog till Hultan och skitade ner oss, sjukt kul var det!

Sen kom ännu mer Linkan, stormtrivs verkligen. Och sedan ännu en sommar, fylld av kärlek & skratt. Peace & Love där jag lärde känna Malin & Elin lite bättre och faktiskt hade riktigt skoj :) Träffade även Jenny & Veronica igen. Sjukt härligt!!!

Nu har två år gått sen starten.. Och nu är större delen av min forna klass iväg på utlandstermin och jag var asrädd över att det skulle kännas ensamt att vara kvar i Linkan. Och ja, lite ensamt känns det kanske ibland, men det beror nog på att jag helst av allt skulle vilja vara i Linussällskap hela tiden. Tycker att Flamman är asnajs, sjukt mycket trevliga människor där. Nya NEK-klassen är också härlig! Ida & Therese, är väldigt glad över att ni går där och gör mina dagar fyllda av skratt :) Och Vickan är ju kvar, så helt ensam grupp4-medlem är jag ju inte heller :)

 

Uh, nu har jag fått det sagt. Ville bara dela med mig av en såndär allt-känns-så-sjukt-jävla-mega-bra stund. Bli inte ledsen om du inte blivit omnämnd, det finns så mycket som snurrar i mitt huvud och jag kanske inte borde nämnt några namn från början, men så blev det.

Ni, mina vänner, vet att ni är speciella. Det hoppas jag iaf att ni gör, även om vi kanske inte ses så ofta längre :)


nyckelpiga

Har en nyckelpiga som bor i mitt fönster! Precis nu när jag loggade in här hoppade den o började krypa på elementet :P Gulligt med ännu fler husdjur :)
Kan ju knappast släppa ut den nu, då dör den ju direkt. Så får se hur länge den klarar sig här inne, kanske kan tämja den? O lära den äta bananflugor?

Helgen har varit GRYM! Tentan i fredags vet jag inte riktigt hur den gick, det märker vi när reslutatet kommer. Är asförkyld o antar att jag varit det ett tag, fast inte orkat bry mig så mycket om det.. Men kände av det i fredags iaf o gick hem ganska snart efter att sittningen var över. Men damsittningen var sjukt kul! God mat, härligt sällskap och fin underhållning ;P haha!
Kom hem till Linus ♥ Otroligt härligt att träffa honom igen! :D
Myspys i lördags, åt på Värdshuset i Gamla Linköping och sedan åkte jag till Flamman vid tre. Blev ett tolvtimmarspass fyllt av en jävla massa trevligheter! :D
Igår vare bara mys på schemat, härligt med såna dagar :)

Idag har den nya kursen börjat. Dålig start, men de kan nog kansek lösa sig, hoppas jag. Dryg lärare bara.....
O sen har jag mest tagit det lugnt, varför undrar jag.. Har jag tid med det? Njaa.. Vi får väl se. Är trött o seg, så då får man slappa lite.. Har varit o klippt mig oxå, typ samma frisyr som innan, fast kortare. Inte jättenöjd, inte som när Valle gör det :P hihi

Dags att återgå till tv:n. !
Puss

RSS 2.0