å andra sidan...

Det var ett tag sen jag skrev här nu.
Nu pluggar jag, så nu passar jag på.
Sitter här i pyjamas och raggisar och försöker hitta rätt ord att skriva i den där jäkla recensionen. Fysatan vad tråkigt det är! Och bokjäkeln är inte vidare intressant heller.. Och inte minns jag det jag läst i den heller, så nu måste jag sitta o kika igenom hela bokjäkeln för att hitta saker att skriva om... Morr.
Och jullov är det också.
Kul att behöva plugga när man är ledig? Nähedu. 
Nu i efterhand känner jag att jag inte borde ha jobbat så mycket som jag gjorde i början av lovet, men pengar blir det ju iaf :) Alltid något!
Jaaa, vad händer mer då?
Inte mycket, inte mycket alls. 

Julen var härlig. Firade "julafton" den 23:e, mormor, morfar och Linus var här hemma o käkade julmat. Spelade Bingo Lotto och öppnade paket!
Julafton jobbade jag 8-16 och 18:30-23. På min rast åkte jag till Linus och "stress-firade" jul på 1,5timme. Hann med mat, julklappsöppning och kaffe! Sen var jag totaltslut när jag kom tillbaka till jobbet, men de var de värt!
Juldagen käkade jag frukost lite senare än jag tänkt, började jobba 11:30-16:30. Sen kom Linus till mig o vi gick iväg till Malin o drack lite öl. Gick hem vid tio, gick genom stan o kikade på kön till Hotellet, haha!! Kändes ganska jäkla gött att inte stå där då :)
Annandagen firades med mat, fika och glögg hos farmor där Linus fick träffa hela Pålsson-släkten (förutom kusinen). Trevligt värre!
Igår gick vi lite på stan o kikade bl.a på nya tapeter till vardagsrum/trapp/hall. Hittade lite på mellandagsrean också :)
Idag skulle jag jobbat hos mamma, men började skriva på den där jäkla recensionen igår o blev inte klar.. O började på stresshuvudvärk igår kväll, o tänkte att de ska man fasen inte ha på jullovet!!! Så här sitter jag, och nu ska jag skriva klart skiten.
1000ord kvar!


Ha ett fortsatt bra lov hörrni! Puss!

sista-dagen-innan-jullovs-torsdag

När klockan slagit fyra-noll-noll har jag JULLOV!!!! (Visserligen är det tänkt att vi ska "plugga hemma" nästa vecka.. Vi får väl se ;P)

Micke kommer till Linkan halv tolv o ska hjälpa mig hem med biljäkeln. Skulle ju vara snöstorm över hela Sverige idag. Tji fick jag, trodde jag. Här snöar de då inte iaf! Men de snöar tydligen desto värre i Småland :P Yaaj!


Men de ska iaf bli sjukt najs med JULLOV!!! :) Hihi!


See you later alligator!

(Imån ska jag jobba 8-13 + 18.30-23, tjooo!)

slapp-onsdag.

Fick nyss bandsläpps-sms från Peace&Love.

Social Distortion ska spela!!!!!!!! :D :D :D





Och om detta inte vore nog... MUSTASCH ska spela också!!! Gaaaaah, Ralf Gyllenhammar!!


OM jag är överlycklig just nu!!!! JAG SKA DIT!

tisdag.

Vaknade av mig själv halv åtta idag, kände mig pigg. NU önskar jag att jag somnat om istället för att gått upp.. Trööööött :(
Men det är bara att ta tag i mig själv nu, för om en timme ska jag vara i skolan.. Yaaj! (ironin flödar).
Tog mig ut innan idag o gick till apoteket o köpte hostmedicin iaf. Äntligen kan jag andas ordentligt!! :)


Så, vad händer idag?
Föreläsning 13-15, skriva ut lite artiklar innan och efter. 
Vid 18 äre Flamman-julavslutning. Hoppas jag har ork nog att ta mig dit :)

Finfin tisdag. Om jag inte vart förkyld då vill säga.


Sen på torsdag äre hemfärd. Och snälla Micke kommer upp med buss o hjälper mig hem med bilen!! :D Ska ju tydligen bli busväder som ini--- så jag är gaaanska nöjd med att slippa åka hem alldeles själv. Snö och bilkörande går inte riktigt ihop :P

Ha en fin dag hörrni!
Puss&Kram

meningslösa måndag

Mmmmm.. Förkylning! Mysigt asså..
Ny kurs idag, Ekonomisk samhällsanalys.
Första föreläsningen var lite virrig, visserligen var jag rätt död i huvet, men ändå.
De blir nog bra!
Sitter o myser i soffan, tittar på tv o tar det lugnt. Fika, the o glass... Imån ska jag ta mig till apoteket och köpa hostmedicin! Sen vill jag vara frisk igen.
Känns som att jag somnar snart.. Bäst att återgå till soffläge!

Lyckorus-Söndag

En känsla av Lyckorus. Så oerhört underbart.

Får ni ibland en känsla av att ALLT är sådär perfekt? Jag har en sån känsla just nu.

Har träffat den härligaste killen någonsin, en som kan ta mig på ett bra sätt, kan få mig att känna mig som den viktigaste personen i universum, som sätter ord på känslor jag inte trodde fanns.
Långt ifrån alla dagar känns såhär, men det känns att jag har träffat rätt.


Den här helgen blev faktiskt kanonbra, även att den började med förkylning & tenta. I fredagskväll kom Linus till mig, åt god mat, drack gott vin och hade det jättemysigt. Sen, tyvärr, så gör ju avståndet sitt och det finns en del som kommer upp till ytan när man ses efter flera veckor i olika länder, men de känns bra att vi pratat igenom de o nu tycker ja de känns bättre. Allt är inte frid och fröjd hela tiden.

I lördags kom mamma o Micke hit. Fick kämpa ut bilen från parkeringen, dåliga däck o risigt underlag.. :P Åt mat på O'learys innan vi åkte hem. De tog med sig Linus hem.. Tråkigt, men ses ju snart igen :) Bara 11dagar! :)
Valle kom när de åkt, skulle gått på Luciafesten men var för trötta båda två så stannade hemma o mös med pizza i soffan. Sjukt trevligt att träffa henne igen, såå längesen nu. Alltid lika trevligt att träffa min Fru ♥

Hon åkte hem idag på morgonen och sen dess har jag bara suttit i soffan, utfälld till säng, och tittat på tv. Skype:ade med Linus lite innan också :)


Nu ska jag titta på Idol-final repris och mysa ner mig under filten =)

tentafredag

Då var tentan skriven.
Kan nog inte riktigt säga om det gick bra eller dåligt, huvet är alldeles för snurrigt för de.. Hm..
Känner mig egentligen inte sjuk, bara lite förkylning. Men kroppen säger något annat, är som en död fisk i soffan.. Ska bli "intressant" att se hur de här går.. Hm!

Ikväll kommer min sötis till Linkan efter två veckor i Tyskland :) O imån kommer Mamma & Micke på förmiddagen o hälsar på o på kvällen när de åkt hem o tagit med sig Linus kommer Valle. Imån kväll ska vi på Luciafest på Kårallen också! :) Skön helg och jag vill vara pigg!!
Aja, de rer sig nog :) Blir nog lite piggare när jag ser Linus igen iaf ♥

varning för ras.

Snorig näsa
Svullna ögon
Tung i huvudet
Varm i kroppen
Sen plötsligt kall
...o sen varm igen
ATCHO!!
Förbannade jävla skit förkylning. Kunde du inte valt en annan jävla dag för o komma fram?!!?
Tenta imorgon. Jippie-ka-yaj-m****rf*cker. Morr

tentapluggstorsdag

Just nu.
- Höll på att äta upp min ena öronsnäcka till mp3:n
- Satte vatten i halsen
- Stör mig på alla som inte kan hålla käften i A-huset. Är ni inte här för att plugga?
- Borde vara nervös inför morgondagens tenta, men chillar på fb istället
- Är sjuuuuukt sugen på fika
- Therese tittar lite argt på folket runtomkring
Så nu är frågan, ska jag gå och köpa fika, plugga eller bara sitta o titta framför datorn o se upptagen ut så att folk tror att jag pluggar?
Hmm.

fikamåndag

Idag bjöd Therese på muffins, jääääättegoda muffins!! :) Pepparkaka med glasyr.. Muuuuums!
Sen pluggade vi lite också.
Igår var jag trött. Jääääättetrött. Konstigt va?
Pratade i telefon över två timmar, fick lite ont i örat (men de kompenserade jag...... ;P) haha!
Har inget vettigt att dela med mig av idag. 
Tentapluggsvecka. Buuuuuuuu! Men på fredag äre tenta & sen kommer Linus ♥
Ha en fin vecka hörrni :)

Lusseballen '08


Nu har jag pimpat ovven ordentligt (sytt på alla märken....) o taggat till inför imorgon & Lusseballen!!
Tittar på Idol, har druckit Irish coffee, slagit in julklappar o myyyst :) Härlig kväll!
Nu ska jag titta vidare på utröstningen i Idol men...
JAY ÄR KLAR FÖR FINAAAAAAAAAAAL!!!!
:D

fått tillbaka min älskling!

NU är min dator hemma igen ♥
Och vet ni vad det bästa av allt är? ALLTING ÄR KVAR I DEN!!! :D :D
Helt underbart!
Slutade plugga vid tre, gick ut för att sopa av bilen o fick göra ett försök med att starta en annan bil, misslyckades. Jag skyller på kablarna eller bara uselt batteri :P
Blev Tornby en sväng, skönt att bara gå runt o kika. Köpte mössa, schampoo&balsam o lite julklapp. Plus handling på Willys o djuraffären efter de. Tänkte köpt nya städare till Egons skål, men tji fick jag! Blev halvt utskälld av han som jobbade i djuraffären som informerade mig om att "nästan ingen av våra fiskar klarar sig i rumstempererat vatten, eller jovisst vissa klarar sig, men inte mår de bra". 
Så det blev bara en ny växt.
Så.
Ikväll ska jag Idol-mysa, dricka lite Irish-coffee o slöa =)

Fallen



Får ni också en speciell känsla i kroppen när ni lyssnar på en viss grupp eller en viss låt?
Det får jag, ofta.

Sitter o lyssnar på Bandit Rock och läser, o så kommer låten ovan igång, o helt plötsligt är det enda jag ser mig själv med en öl i solen, möjligen på Ekbackens parkering.. Det är sommar iaf, och jag är i Vetlanda. Blandade känslor.. Känns konstigt, känns som att somrarna var roligare förr, när man var ung (hur lät de där då? yngre menar jag.. fast jag känner mig rätt gammal faktiskt :S) o inte behövde bry sig om vad som hände imorgon. Nu känns allt så... på riktigt.

Jag går mitt tredje år i Linköping och snart är jag klar med allt vad skola heter. Iaf ett tag. Börja jobba, måste hitta jobb, söka jobb, hitta utbildning, hitta ny lägenhet, ny stad...... Många val och riktningar.

Kan man inte få vara 16-17 o lite dum i huvet igen? Bara släppa allt o bara vara. Speciellt på sommaren, bara vara ledig. Åka runt med sina vänner och bara leva.. Känns ganska ofta som att jag glömmer bort att leva när allt är så verkligt runt om kring, alla måsten som ligger o gror överallt.

Ni tycker säkert att jag låter deppig nu, men riktigt så är det inte. Jag är glad, men samtidigt känns det som att jag missat så mycket som inte kan tas tillbaka. Om jag skriver allt som snurrar runt i huvet nu kommer det bara misstolkas, så jag sätter nog punkt här.


Jag gillar mitt liv just nu, tro inget annat. En underbar pojkvän, underbara vänner och jag bor i en sjukt mysig stad.
Men som sagt.. det skulle vara lite enklare om man bara fick släppa allt ibland......

det blev en vanlig torsdag

Är helt slut i kroppen och i huvudet.
Börjar jag bli sjuk?

Jag vill inte!! :( :(


Hade jag något vettigt att skriva undrar ni nu? Nej är svaret...

bastutorsdag

Tjo!

Torsdag idag, och idag ringde alarmet! Synd det, hade gärna sovit vidare en stund.. Sjukt trött idag :S
Fick precis sms om jobb igen (handikappomsorgen har nytt system (!) där jobberbjudanden skickas ut med sms där man svarar Ja/Nej o sen får man bekräftelse-sms med bokningen! -asgutt!)

Idag gällde det 17dec, dagen efter att vi slutat :P Så blir att åka hem direkt efter föreläsningen på torsdagen vid fyra o sen upp o jobba 7:30-13 och 18:30-23! Ingen vila här inte ^^, haha!
Men ska bli asgutt med lite pengar i fickan :)

Jobbar även julafton (heldag!) 7:30-16 samt 18:30-23 och nyårsafton (!) från 21 till 09 dagen därpå. Att jag funderade framochtillbaka ett tag över de där, men att få ut 1800:- efter att ha sovit en åtta timmars natt? De kan jag fasen inte tacka nej till, även att natten råkar vara just nyårsnatten.. Jag kommer må bäst i stan dagen efter iaf, det är en sak som är säker! :)

Näe, nu ska jag bege mig till skolan, lunchföreläsning med Scania!


Sen ikväll ska jag till Flammanbastun med draglaget.. Kommer jag leva imorgon??

om det är kallt ute?

Nej, det är inte kallt. Det är SVINKALLT!

-20 grader. Usch&fysatan. Att cykla i det för första gången i vinter var ju inte helt underbart kan jag säga.. Och speciellt inte efter att ha vaknat av ett sms från Therese istället för väckarklockan en timma tidigare.. men var i skolan inom en halvtimme efter att ja fått sms:et iaf, och bara 17minuter försenad! Puuh.

Nu väntar jag på att alarmet ska låta så jag... NU blev jag avbruten av DET!! Alarmhelvetet funkar ju! >><< MEN!! nu funkar de ju imån iaf..

RSS 2.0