rock 'n roll


Hayley Williams, Paramore.

Gud vad jag längtar tills jag flyttar ifrån den här skithålan.
Börja spela gitarr igen, mm.
NU TACK!

rain rain, go away



De e så typiskt Sverige-sommar som de kan bli. Spöregn, Hällregn, kalla de va fan du vill. Jag tycker de kan va rätt mysigt, men ändå inte. Man har ju en anledning till å sitta inne å glo hela dagen iaf. =P

Igår kväll blev en riktigt bra kväll, kände mig mycket bättre i halsen o allt =) Mysigt.. Film blev det oxå :)
Fick fylleköra lite precis när ja kom hem oxå, tur att de inte va nån längre sträcka..

Idag händer de ingenting, ladda inför morgondagen, 16 timmars jobb känns lite sådär må ja säga, när ja fortfarande är lite sjuk. Men men, pengar blir de!

Nä, nu ska jag  slappa vidare. Ha en bra dag.
Bye!


UPDATE;
Vissa saker man får höra blir man rent ledsen av. Att sprida rykten om andra, sånt gjorde man i lågstadiet, om ens då. Så otroligt jävla lågt är det. Jag trodde verkligen att vi var kompisar, bästa kompisar tillochmed. Vad är ditt problem?! Men visst, tror du att du klarar dig utan polare, då är det lugnt för mig. Folk får tro vad de vill, men klart som fan att jag bryr mig när du börjar säga saker som inte har ett uns sanning som grund? Hittar på saker som du inte har den allra minsta anledning o göra. Vill du göra mig ledsen, få mig att känna mig minst å svagast i hela vida världen, ja då har du lyckats. Varför inte komma hit å stampa på mig tills jag blir blåslagen oxå? Det känns iaf mindre än när någon sviken en så som du har svikit mig.
Usch, jag hatar de här. Du kan dra åt helvete med alla dina lögner och svek, ta ut de över nån annan, den enda som förtjänar att må som jag mår just nu är du, endast du. Du är för jävlig, finns inte ord som kan beskriva hur jävla illa du är. Har lust att göra något riktigt dumt, inte mot mig, utan mot dig. För att förstöra en vänskap på detta sättet, fyfan alltså.

Well, nu har jag avreagerat mig lite. Klarar bara inte av att ha all skit i huvudet, känns bättre att få ur sig de så här. Inga namn nämnda, bäst är väl de. Men om du mot för modan skulle läsa detta vet du ju iaf hur jag känner.

hopes and dreams



Jag älskar Hayley's hår på bilden =) Sån färg vill ja oxå ha, och frisyr oxå?

Ikväll blir det film, wihi! Jag mår faktiskt bättre, me bulle i magen å allt ;) haha
Och trots allt strul är jag glad att det är som det är.
Och trots allt tjafs är jag glad att vi har det så här.
Du är bra! Friends are better than nothing :)

viss vänskap kan ju dra åt h-vete. eller vänskap förresten, de kan man knappt kalla de. fuckoff.

Bye!

those dancing days

Sjuk idag.. fortfarande. Och ja, det är fortfarande lika drygt.
Va nere på stan en stund, kollade lite på rean, brukar inte va mkt för sånt där annars. Köpte en grå lång tjocktröja å ett par trosor. Och halstabletter, mums!

Hoppas på filmkväll med en mysig grabb ikväll, men får se hur pigg jag är. Just nu vill ja bara häva i mig potatis å skinksås å sen sova en stund. Sova, det är najs =)

Miss u.. 'cause you're fine!

god natt, Puss! xD

feber..


                                                Hayley Williams, Paramore


Ja, efter 2,5 timmars jobb, X antal försök att få tag i rätt personer å efter lite städning har ja lyckats på feber. Är slut i hela kroppen = drygt.

Men men, alla behöver ju inte ha lika tråkigt som jag en freda kväll. Dags att sova lite nu tror jag.

Puss.

crushcrushcrush

Vem har något emot drömmar? Jag gillar dom. Skarpt.
Det är härligt.
Och att få höra Hayley's röst, det är bra. Riktigt bra. PARAMORE!


Nothing compares to a quiet evening alone
Just the one-two of us, who's counting on
That never happens
I guess I'm dreaming again
Let's be more than this

If you want to play it like a game
Well, come on, come on, let's play
Cause I'd rather waste my life pretending
Than have to forget you for one whole minute

rock 'n roll, baby

jobb å jobb å jobb

efter en helg fylld av fylla äre fan inte kul å jobba. jag är trött!
de vore najs å va ledig, hoppas på att helgen blir de :P

de e allt lite komplicerat just nu, minst sagt. men ja, allt löser sig väl nån gång. som det mesta =) så länge man mår bra så gör de väl inget om man är lite puckad?
life goes on,

paramore, brabrabra! <3


Öland, midsommar, fylla å en jäkla massa jobb



Öland, åkte dit i torsdags morron med ett gäng å en husvagn. Kul, trots att jag nu inte vet vem fan man kan lite på längre. Hur kan man orka med å säga så mycket skit å sprida så många falska rykten? Jag orkar snart inte mer. Vi är vänner, trodde jag, för ja är jävligt osäker på om man gör så mot varandra om man är vänner. Det känner jag iaf att jag inte går med på men än så länge står jag ut. Det blir annat sen, bevisa vad du vill, enligt vad du sagt har du ju iofs redan gjort rätt klart för dig att du inte vill ha nåt mer med mig å göra, I'll leave you and all your troubles alone.
Aja, torsdagskvällen var bra, nästan bäst. Det va mysigt väder å trevligt folk.
Midsommarafton kommer jag inte ihåg mycket av. Fylla som ledde till en tidig kväll, men wtf, hade ju kul ett tag :P
Midsommardagen var sådär till en början, ångern tär fortfarande på mig. Kvällen blev underbar, men konstig. Vet inte hur nånting ligger till längre, än mindre vet jag efter idag. Men trots det ångrar jag det inte, det finns så mycket annat jag ångrar istället. Varför fattade dom inte att jag var full? ;( Eller ok, jag vet att det inte går att skylla på det, men ändå. Jag orkar inte med den känslan längre..
Söndagen spenderades i en två timmar lång bilkö, bara för att komma över bron. Fördrev tiden med att tjöta, moona för ett gäng brudar, skratta och sova. Hemma efter tre ytterligare timmar. Trött.

Idag har jag vart på Introduktion på Sapa, ett av alla mina jobb i sommar. Fått skor, jeansskjorta å sexiga arbetarbyxor. :) På måndag börjar jag 06:00, morr! Byebye sovmornar.. :/
Blev en tur till en söt kille, vet inte riktigt hur det gick. Det blev ju knappats bättre, vi får vänta och se helt enkelt. Förvirrande minst sagt.
Jobb, städade för näst sista gången för i år på Robotteknik. De ni!
Kom hem runt tre, somnade ordentligt i soffan halv fem å sov i en ån halv timme.  Nu är ja trött igen.

Puss på er, lovar en bättre uppdatering, så fort jag blivit av me den jävla förkylningen och sovit ut ordentligt.

hultan '08

Hultsfredsfestival, härligt. Kunde vart lite bättre väder men wtf.
Paramore, Danko Jones, The Hives & Takida sågs, ville så gärna sett Mustasch och HIM också, men fan så kallt de var. Är sjuk som jag är nu ändå.
Men kul, härligt folk träffade man på också, vissa lite bättre än andra. Mysiga människor åkte jag dit med, eller en rättare sagt. Blev lite tillökning på lördagen oxå, mycket trevligt =)
Lyckat, fast di där känslorna kommer de ta ett tag å få bukt på igen. Jäkla skit. Men de va de då fan värt =)


mja, en av årets fulaste bilder, men wtf. di här två spenderades de möe tid me. höhö ^^,
orka fler bilder, hultan ska upplevas!

de e mycket nu

Jo, minst sagt. Det har hänt alldeles för mycket på sista tiden.

Kan börja med i tisdags förra veckan, det va då de började. Studentkampen på morgonen, vi skulle vunnit, men kom tvåa pga domarnas tröghet (jävla SP-tvåor). Käkade pizza å lite. Följde me Linus å Jakob te Ö&B, där ringde pappas chef å sa att pappa hade fått åka ambulans te eksjö, hade haft ont i bröstet sen fredan innan :( Åkte me Jussi dit upp, läkarna tog massa prover, va kvar en stund, en timme lr nått. Åkte sen te stan igen, åkte tillbaka vid halv fem. Eva kom runt sju, då åkte vi till stan igen. Pappa hade fått en liten hjärtinfarkt, som di kallade de. Kranskärl hade blivit trånga å va de va, men han mår ju bättre nu iaf. <3
Tisdags kväll, sista 3:3. Jag gjorde en helvetesgrej, ånger. Kom hem halv fem på morron, efter att ha irrat omkring i Östanå m.m. Men de gick ju bra tillslut, en bruten hand och en stukad fot å en helvetes massa myggbett. Det sista tillhörande mig. men men...
Onsdag, massa tjafs som löste sig till de bättre. Torsda; klädning av vagnen inför studenten hemma hos Axl ^^, Kul kul =)
Freda: STUDENTEN! Började morgonen med foto på skolan, samlades där halv nio. Sen vidare hem till Jakob, champagnefrukost med jordgubbar å frallor, sång och utdelning av presenter till Ernie o Åke. =) Vidare till skolan vid elva, sång å stipendieutdelning i Aulan. Mat efter de, vi ägde SP med våran sång gjord av Karl Brink, fyfan va bra! Tillbaka till klassrummet å skriva i mössor å få betyg. 13:30, utspringning (ut som tvåa!).
Fick blommor å grejer, sprang runt å irrade =P Sen marsch ner mot torget, varmt som satan. Lite tal å grejer, massa skrik! Till vagnen, NV3 rockar =) Massa massa vrål å skrik å hur kul som helst! Kommer sakna er, NV3 <3
Hem till farmor å släkten med Bea, Oscar å Valle vid fyra, äta mat å tårta å öppna presenter.
Till Östanå vid sju, förfest, fest å fylla. Stulna öl å bråk. Men de löste sig, en sjuhelvetes massa myggbett, å en promenad hem.

<3

Nu vet ja inte hur de är längre. Får se hur de går. Imån kväll drar jag till Hultsfred, får se om ja hinner ladda upp lite bilder innan de. Pyss!

just graduated ^^,

det är najs gott folk, student 2008.

jobbade idag, gick upp 05:30. inte van :/

orka mer av de här. fuck off

everything



jag undrar om allt kommer bli sådär bra.
men jag hoppas iaf.

=) <3

RSS 2.0