tänka sig.

Att bara genom att slappna av känns allting mycket bättre. De där spänningarna i kroppen alltså, alla tankar i huvet, det blir för mycket ibland.
Ta-itu-med-problemen-tid. Det bästa jag gjort idag. Om jag bara gjort det tidigare. Sluta nu.
Att vara nöjd med sig själv och sina gärningar är betydligt lättare sagt än gjort. Men det blir bara lättare och lättare :) Speciellt när man har underbara människor i sitt liv, precis som jag har ♥
.
.

if you're dreams don't scare you, they're not big enough.

Jo ibland får man låna saker utan att fråga. Rubriken stämmer verkligen, tänk på det.
Drömmar blir till verklighet, vänta bara.



jag är så kär.

Det pirrar i magen när jag tänker på hur underbart jag har det. Idag har jag varit lite grinig sen jag kom hem, kännt mig hängig och slö. Men vem kommer inte och pussar på mig och får mig att må bättre igen? Jodå, det är min fining det. ♥
underbara liv ♥





bilder från en fjärilspark i Kuala Lumpur, Malaysia

att få tummen ur.

När den väl är ur, då händer det saker. Och hur SKÖNT känns det inte efteråt?

Nu är vi påväg, framåt framåt framåt!



minnen som förföljer, på gott & ont

erfarenheter.

Att bli stark av det man varit med om. Folk säger så oerhört fina saker ibland så man blir tårögd, stärkt i själen. Underbart, verkligen underbart! Det var starkt gjort, ta nu med dig erfarenheten och gör något bra utav det. Låt erfarenheten leda vägen till något nytt och ta nytta av den, i andra situationer.


Man klarar mycket mer än vad man tror.


att gå sin egen väg.

Jag beundrar verkligen folk som struntar i vad andra säger och tycker och bara gör. Går sin egen väg. Jag känner människor som är såna, och jag blir så sur när de börjar tveka. Kör, bara kör!
.
Satt nu o kikade igenom bilder från någons resa till Malaysia och så slog det mig. Att jag har varit där. JAG. Och sett allt det där som fanns på bilderna. Herregud!! Snälla låt mig aldrig glömma det, att JAG klarade av att resa dit, vara där och faktiskt komma hem som en ny människa. Så kändes det iaf när jag satt där på flygplatsen i Bangkok och på mellanlandningen i Istanbul på vägen hem. Yr av trötthet och skakis av koffein och nervositet. Jösses vad jag har varit med om, upplevt och sett. DET ska ingen någonsin ta ifrån mig.
Är nog dags för en minnesvägg, inte bara i mitt huvud utan faktiskt en fysisk på väggen också. Så jag kan titta och minnas, VARJE dag.
.
Sen jag kom hem har mitt humör och min självkänsla pendlat likt en berg-och-dalbana, upp och ner, hit och dit. Idag blev jag verkligen överlycklig, JAG klarade ännu ett viktigt steg i mitt liv. Alldeles själv! Och detta genom att vara mig själv, bara mig och någon gillade mitt sätt att vara. Det är sjukt stort för mig, att bli uppskattad på det där sättet.
.
Jag har alltid sökt efter att bli bekräftad, hitta någon som gillar mig och många gånger trivts i en situation där jag känner att jag har makt över situationen. När jag tappar denna makt och inte vet vad som händer OCH när jag känner att jag inte kan göra något åt det som händer, då får jag panik. Maktlöshet inför det som händer, usch usch usch.
Detta var något jag släppte fritt under min tid i Asien, bara flöt med och lät saker hända. Bara sådär. Och hur bra mådde jag inte av att bara släppa taget? MEN varför är det så bövelens svårt att göra detsamma här hemma? Verkligeheten kom som ett slag i ansiktet, bam! Det funkade inte längre att bara fånga dagen, eller att låta dagen fånga mig. Nu var det dags att ta tag i saker och jag började känna den där pressen, som egentligen bara finns i mitt huvud. Den där som jag hittar på att folk sätter på mig när de frågar hur det går, när jag tror att det ligger en bedömning i varje ord som sägs. Den enda pressen som finns är den jag sätter på mig själv.
.
Jag tror inte att många förstår hur svårt det är att skriva det jag nu gjort. Men idag är jag på topp och jag skriver det bara för min egen skull, att kunna gå tillbaka och läsa vad det egentligen är som snurrar.
Idag är jag stolt och jag önskar att jag någon dag kommer gå min egen väg, bara göra det jag vill och tycker är intressant.
Jag är påväg dit, jag lovar.

pirr i magen

Av lycka!! Det här är självkänslestärkande må ja säga! Ett steg till... :)

fredag ta mig tusan.

Den här veckan är.. SJUK. Jag har haft något inbokat VARJE dag. Det känns sjukt. Att ha kalendern full av saker jag ska göra. Jisses.
Möte, intervju och sen fyra dagar med jobb. FYRA DAGAR!! Bakat bullar, både på jobbet och, nu för tillfället, hemma. Imorgon sista jobbdagen denna veckan plus att Karin kommer till Linkan! Kvällen bjuder på utgång med Karin och Natta, superkul! :D
Söndag, ja, då har jag väl visserligen inget inbokat (mer än bakfylla dårå, men det kan jag lova er kräver en heldag i kalendern!). Härliga vecka ♥
Eller ja, den hade varit fulländad om det inte vore som så att Linusen for till Frankrike tidigt i morse för att åka skidor i en vecka. På söndag får jag hem honom igen ♥
.
Nu ska jag titta till mina bullar i ugnen, kika på The Voice och fortsätta dricka mellanöl. Härlig fredag, ja minsann!

Avundsjuka och girighet.



tisdag.

Tjolahopp!
.
Nu har jag varit på intervjun jag pratade om igår, det gick nog inte vidare bra men det var sjukt kul (och lärorikt) att gå på intervju iaf! :) Andra (eller tredje?) i hela mitt liv, inte konstigt att jag fick lite tunghäfta när hon stirrade mig rakt i ögonen och frågade varför just jag skulle ha det där jobbet. - Ja, inte vet jag? För att jag sitter här kanske?
Närå.
Men vi får se hur det går!
.
Positiva tankar och en jävla massa inre pepp! Det är vad jag behöver nu. Positiva tankar och leende på läpparna så löser det sig :)


vilken härlig dag!

Nu har jag firat jul och nyår, och hej 2012!
.
Jul firades hemma i Småland, både hos Linus och mig. For runt i stugorna som ett par hottentottar, en dag där och en dag där och sen tillbaka igen och samma visa... i en vecka, haha! Mormor fick äntligen hitta ro på sin viloplats också, kändes bra att kunna säga hejdå på riktigt. Du har det bra nu ♥
.
Nyårshelgen spenderades i Linköping, jag jobbade dagen innan nyårsafton så det var te o pallra sig hit. Firade med Linus, tre rätters middag, vin och mys!
.
Jodå, det här året har allt fått en riktigt fin start! Igår fick vi finbesök av Valle och Affe, blåbärspaj och mys. :) Sen idag ringde de från ett jobb jag sökt tidigare i december, och IMORGON ska jag på INTERVJU! Jag dansar på moln! FAN vad jag behövde det där samtalet. Att få komma på intervju är STORT. Att känna att de, efter vad jag skrivit om mig själv och vad jag kan, väljer MIG. Att JAG ska få komma på intervju. Det känns helt galet bra, att de sen kanske väljer någon annan, det rör mig inte just nu, känns bara bra att faktiskt få komma på intervju, få visa vem jag är och se vad de säger om det.
Herregud.
Jag behövde det här. In med nytt positivt tänk, bort med alla dåliga tankar. NU KÖR VI.
.



RSS 2.0