sol.. och inte ett dugg plugg får man gjort

Just de. Man ska inte klaga på de vacka vädret, men de e så mkt lättare att plugga om vädret suger. Så äre bara.

Vill ut o sola! Inte läsa. Bara sola. Tror jag gör de ändå...

Glass på Bosses idag :) Resten av helgen har väl vart blandat bra och dålig. Freda natt/morron va åt helvete iaf. Blök.
Men de är väl ok nu iaf.

Peter Siepen har jag sett oxå. (och inte Karins fadder, nej!)

Moha. hejdå.

6 månader

Yep, igår eller idag, vare sex månader sen ja o Johan träffades. Så igår vart me middag o mer öl än väntat på NH. Träffade en polare te J där, så vi blev bjudna. Sen lite kaffe / the på Yngves innan vi drog hem till mig :) Massa mys <3

Dagen innan de va vi hos Emil, han fyllde 20. Så vi drog oss ut till Lambohov i spöregn. Drack lite öl. Så de löste sig :)


Nu jobbar jag, har huvudvärk o lyssnar på Ebba Grön. Mjauw! Mellan tre o sex blire tutopia, plugg.. Massor av plugg. Tenta om en vecka och en dag, jag är ute i god tid! Men de behövs. Börjar rätta sig te nu iaf, skönt. Tror de kan gå rätt bra tillslut :)

Ikväll blire lite matlagning och sova. Imorn däremot blire grillning med Johan (som han ska fixa tills jag kommer hem), sen kolla på Jens o hans kör när di sjunger på en flotte i Stångån (?) o sen vidare till Johannelund å öla lite ^^,
Mkt ölande denna vecka asså. Tre dar, iofs inte så mkt, men ändå tre dar. Mitt i allt tentaplugg. Får fan ta o bli öla på tentan, allt enligt Mattias order, kognitionsvetare som han är :P

Men iaf, hungrig. Slutar om 20min. Ska längta en jefla massa så tiden går fortare.
hejhej ^^

ett tag sen...

Jobbar. Enda tiden ja har för att blogga känns de som. Eller så händer de väl inte så mkt intressant helt enkelt :P

Mja, pluggar o står i. Sista tentan fredag nästa vecka, känns skönt som fan! :) Inte tentaplugget då.. men sommarlooooooov! :D Har aldrig längtat så mkt efter ledighet som nu.. ALDRIG! De här året, fyfan. Flyttat hemifrån, låångt bort från alla jag känner, lärt känna nytt ashärligt folk, träffat en fin kille, pluggat ihjäl mig, vart sjuk typ jämt, fixat halsen, hoppat på kryckor, flyttat igen... o ja. De ska bli rätt skönt o komma hem till mamsen ett tag igen. :P

Mitt största bekymmer just nu; öl eller plugg ikväll?
Näst största; Hultan eller inte Hultan i sommar? Är ju min första jobbvecka.. Jobbar förmidda på onsdan o kväll torsda,freda. Men har ju faktiskt sagt till min chef att ja behöver ledigt en vecka i sommar, kan väl lika gärna ta första veckan då? :P Eller jobba onsda,torsda iaf.. Äh, Hultan vill ja till iaf :) Skulle vart jäkla najs!

Solen skiner ute, alltså inte en jävel i butiken. Jag har tråkigt och vill bara ligga ute i solen o götta mig. Men de finns de då fan inte tid för :( Blööök!

Nä, hej med er.

SOF

Ikväll smäller det. Blev inte Norrköping igår så satsar dubbelt ikväll.
Kommer antagligen va död imorn, men de e de fan värt!

Goodie. Fika med Karin oxå innan allt drar igång :)

sommarmuffins

Under loppet av tre dagar har jag bakat två omgångar muffins, sammanlagt 18stycken. På TRE dagar. Och dammtorkat o städat toan. Och har bara två lådor (plus två med skor... men de ska vi inte gå in på) kvar att packa upp. Det jag vill komma fram till är att jag är otroligt effektiv när jag är upprörd. Men hade hellre vart glad..  O inte haft en frys full av muffins. Det går ju faktiskt köpa..

Men iaf. De känns väl lite bättre nu iaf. Ska till Norrköping ikväll va de tänkt. Vet bara inte om jag orkar det. Eller hur de ska gå. Men imån ska ja ju ändå ut, och på fredag o lördag. Så varför inte ikväll? Plus att Norrköping har jag ju bara vart i två gånger, så de kan ju va kul o villa bort sig lite där.. Vet inte ens vart vi ska.. Haha! Men nån buss gick de tydligen dit iaf. Haha!
Har ju tillome fixat ovven för ikväll. Får nog se till o pallra mig iväg ändå tror jag :p

De där med Johan. Komplicerat skit. Jag hoppas bara på att de kmr bli bra i slutändan, vad vi än kommer fram till som slutgiltligt.. För just nu äre fan inte bra. O ja tror vi båda velar en massa på om de e värt de lr inte :/ Iaf jag.
Men orkar inte tänka mer på de där nu.. Känns som att de tar upp all min vakna tid (som blivit avsevärt längre sen i fredags..).

Men men. Sitter här i ovven. Luktar illa. Men de känns fan ganska bra ändå. Tror jag.

...eller inte..

night after night, you say you move on. tomorrow, tomorrow

It's over. It's over.
Vi skulle väntat en vecka, som vi sa, med o ses.

Men de kanske är lika bra så. Who knows.



Fuck this

night after night


rämnar

Inget blir någonsin som man tänkt sig.. Den här gången är det inget man kan rå för, bara satans tråkigt... :(
SOF blire kanske inte så mkt av.. Tyvärr :( Men de kanske löser sig, hoppas på't! :)

Jobb i Liu-store halv tolv till ett, försöka re ut lite bekymmer jag ställt till me...

Sen in te stan en sväng o köpa lite skit.

Tjarå!

hos dig är jag underbar


grillning och vackert väder :)

Så jäkla skönt väder de blev då! Suttit o grillat i solen nu ett tag, göttat. Behövde de där. Och varför nämna saker som ändå inte är klara än? Nä, bättre att ha de för sig själv tror jag.. Känner de.
Min tröja luktar rök som fan, drygt. Men de va då värt de! Grillmästarn ^^, De blåser dock som fan ute, men är ändå 29grader i solen. Mjauw :)

Tänkt massor idag, tror jag känner en del. Frågan är om jag saknar känslan av att ha någon nära eller om jag saknar att ha dig nära, just nu det sistnämnda.. Helt klart. Får se hur det är i slutet på veckan. Lördag it is!

Karin kommer hem från de Värmländska skogarna idag :)

Jag är rastlös.. Funderar på att göra muffins snart. Håller nog tankarna i styr ett tag iaf.

Tjarå!

creed - one last breath


skitlördag

Vad är egentligen grejen med att skriva privata saker på en publik blogg? Men ibland hjälps de inte.. När nånting känns jävligt jobbigt äre skönt att skriva av sig det. Så man kan försöka tänka på nåt annat ett tag.. Även om det nog antagligen kommer bli stört jobbigt just nu, men kan ju försöka iaf..
Längesen jag grät så mkt som jag gjort nu idag och igår.. Kärlek kan göra så jävla ont. Även om det "bara" handlar om att inte ses eller höras på en vecka, det är ju inget bestämt.. Men de känns som att vi båda vet hur de blir i slutändan ändå.. De känns som de nu iaf. Kan fan inte tänka mig att vara med någon annan, men jag vet inte hur det känns att stanna heller.. Allt är fan fuckat just nu. Jävla skit. Hoppas bara allt löser sig till de bästa, för som de e nu funkar de inte.. Orkar inte känns såhär, inte en sekund till. Jag hoppas bara att allt kunde bli som innan, för de känns inte som att de e så nu..
Winnerbäck får mig att gråta ännu mer, fast de e nog bra tror jag. Ja har ingen aning. Är helt jävla förvirrad nu. FUCK.

Blir de några inlägg under veckan lär dom vara lika förvirrade som detta. SOF onsdag till söndag oxå, de lär ju gå prima... not.

Och jag vet att jag låter arg, men det är jag inte. Verkligen inte. Just nu bara jävligt deppig.. Men har ju tid o tänka nu iaf, o det behöver jag. Väldigt mkt..

today

Fick precis en stört lustig känsla i magen. Gillar inte de här :/ Men wtf, sånt går över. Winnerbäck gör de mesta bra igen. Och (förhoppningsvis) lite ölande ikväll på [hg] :) Men innan de äre dags för att sätta in P-stav i armen :/ Uscha, läskigt. Men söta Johan kmr iaf o håller mig  i handen ^^,

Jag har så fuckin' tråkigt just nu. Blök. Allt känns meningslöst just precis nu. Kan jag inte bara få åka hem o dö en liten stund? Skulle fan va skönt o bara försvinna från allt en stund.. Får åka iväg i sommar, lååång låååång bort härifrån och från allt folk. De vore najs. Najs som fan.

Men nu ska jag inte va så jäkla negativ. Hah!

Men öööh, ska väl fortsätta jobba, dvs va inne på facebook o dryga. Samt kolla igenom föreläsningsunderlag o försöka komma ihåg nået från dem, och lyssna på Winnerbäck, Lundell o Ebba Grön. En härlig blandning ska ni veta :)

Imorn är jag "ledig" och nästa vecka under SOF är jag oxå "ledig" (har egentligen typ handledning lr vafan de kallas, lärarn sitter i en sal o svarar på frågor.. men sånt behöver man då inte gå på!). Härligt härligt härligt! O i helgen ska jag inte göra nået bestämt än, mer än grill på söndag om vädret tillåter. Tänkte försöka få tummen ur röven å dra till Tornby, får se hur de går :P

Ha att!

winnerbäck again

winnerbäck <3

Johan :)



Numer min bakgrundsbild d; 
En väldigt söt pöjk, trevlig är han oxå. Och alldeles, alldeles underbar <3

Jag vet att jag tvekar ibland, att vi tjurar och inte alltid är sams.
Men trots allt det är du ändå det bästa som finns.

Jag älskar dig ♥


regn regn regn



Började dagen med en cykeltur inåt stan, fick recept till p-staven som ska in i armen imorn eftermiddag. Får se hur de går :b Lite nervis över sprutan som tydligen ska vara jefla stor, men vafan, jag är väl inte så feg? Hah!
Iaf, skola halv nio till tre. Drygt. Mitt humör är fan inte de bästa just nu, sur o dryg är jag, och JA jag är medveten om att. Och ja bad lite om ursäkt idag. Karin vet väl lite om varför jag är dryg iaf, humörsväningar som heter duga. Men de löser sig alltid, så länge ingen tar illa upp så äre väl inte så farligt. Plus att ja tror att folk har börjat lära sig de där nu oxå :b
Ikväll blire o packa upp grejer iaf, Johan hjälpte mig me o flytta runt möblerna igår, så nu ser de riktigt stort ut :D Woho! Tänk i höst när ja fått in soffa oxå.. De blir grejer de! :) Kanske orkar ta lite bilder på att nån dag oxå.. Får se :b Har blivit en smula lat på den sista tiden har ja märkt... haha!
Missade crusing hemma i helgen, surt. Hade vart riktigt kul. Brukar alltid va de.. Öl, bilar, härligt folk, musik o ännu mer öl.... Kan inte bli annat än bra! :D Men i sommar, då jävlar ;)
Längtar till midsommar. Öland <3 Kommer bli najs. Försöker dra med Valle oxå, men får se hur de blir. Halva Vetlanda brukar ju fan va där.. Så alltid stöter man på nån man känner..
Men varför sitter jag här? Jag skulle ju fan bara käka lite o sen börja plugga.... De där me o ta tag i tråkiga saker är fan inte min starka sida. Ska packa upp lite skit ikväll oxå, men de har ja säkert redan skreve.
Om vecka drar förresten SOF igång, härligt med fyradagars festival mitt i allt tråkigt plugg ;b Fyllo - JO minsann!

Är förresten rödhårig nuförtiden. Bild på't kommer så fort jag orkat dra fram kamerasladden.... :P

dags för plugg!
Hugs 'n kisses ;) moha!

winnerbäck <3

Du springer aldrig ifatt, när jag väl är där 
jag vill inte tänka framåt men är livrädd att fastna här
nu kan det vara för sent att säga som det är 



Vi testar nya vägar som aldrig tycks ta slut
vi har försökt att fånga den andra men aldrig nått ut
jag vill ha en sista chans så jag säger det rakt ut 



Jag vill ha dig nu som jag hade dig förut
jag vill ha dig nu som jag hade dig förut
 
Jag vet att det är svårt över telefon
men när jag har dig nära vill du därifrån
jag vet att du har tänkt men berätta hur du mår
 
Jag försöker träffa andra men det är inte så lätt
jag har försökt att tänka bort dig på alla sätt
det är dags att lägga på men att stanna känns så rätt 



Och jag vill ha dig nu  som jag hade dig förut
jag vill ha dig nu  som jag hade dig förut


Irrblosset

Yaj! flyttade in i torsdags :) Så jäkla najs med egen lägenhet... de e fan inte samma sak med korridorsrum, det märks så väl nu. Satans gött asså.
Iaf, börjar få någorlunda ordning på't nu iaf. Härligt. Imorn kommer Johan o hjälper mig lite till iaf. Flytta runt möblerna lite granna å så. ja är egentligen svintrött nu.. men men.

Helgen vart najs, i torsdags flytt hela dan typ, sen på kvällen kom valle o malin, blev donken o sen förfest i ryd o vidare till kårallen o akuten. svinkul! sen hem te mig i Irret o sova. dan efter vart de akuten en sväng.. stackare :/ jävla folk! morr.. sen grillning på kvällen o ja fick en grill i inflyttningspresent av Emil :) jaho!
I lördas va mamma o micke här, köpte massa grejer o stökade. på kvällen/ eftermiddan kom johan, käka lite å glodde på film. igår va vi på 50års kalas, smörgåstårta o fika :)
idag vart de skola, hem o stöka, möte å sen Twilight hos Olivia :)

nu ska jag sova!

RSS 2.0