skriver bara på tisdagar?

Såg när jag loggade in här att mitt förra inlägg också var på en tisdag. Ingen daglig uppdatering här inte!
.

Det jag ville säga, förutom att jag hade tänkt äta semlor i plural idag, är att de på nyheterna idag sa att Sverige är bland dom bästa i världen på att källsortera.



VA?!?!?!

Det kan inte stämma.

JAG är bra på att källsortera, det vill jag nog ändå säga, men det finns SÅ många andra som är riktigt usla på det. Tydligen finns det ju många som är bra på att källsortera men finns det verkligen SÅ många så att vi, Sverige, hamnar bland de som är bäst på det? Det är skrämmande.
Speciellt eftersom Linköpings kommun nu under våren lanserar nyheten: den gröna soppåsen där du slänger matavfall. HUR länge har inte denna funnits hemma i Småland?! Så länge jag kan minnas. Ja menar, hur svårt kan det vara att skapa en liten påse, färga den grön och säga att den är till för allt som kallas matavfall och kompost? Hemma har de ju tillochmed utvecklat det hela och börjat med papp-påsar istället, som även de är nedbrytbara. Men här i Linköping är det bättre att börja på Noll, börja om från början. Grön plastpåse. Jaja, bättre sent än aldrig heter det väl?

Min vision är att källsortering når alla världens hörn och att folk faktiskt blir MEDVETNA om att det är viktigt att ta tag i sin del i klimatproblemen. ALLA kan göra något, och alla ska göra det också. Källsortering är SÅ ENKELT. Det finns så mycket varje enskild människa kan göra, många SMÅ ändringar som leder till STORA förändringar i världen. Tänk på det.

Nåja, nog med propagande idag.

Nu ska jag se till att bli frisk. Med hjälp av semlor och kärlek ♥

kärlekens tisdag.

Glad alla hjärtans dag! Kommersiellt skit? Jag älskar Linus varje dag, varför ska jag köpa något till honom just idag som bevis på min kärlek? Lustigheter.
.
Nu har jag iaf börjat jobba! :) :) Fem dagars utbildning där jag lärde känna alla de andra som jobbar på andra håll i Sverige, allt jag skulle lära mig och hade det riktigt trevlig! I måndags förra veckan hade jag första dagen ute i fält, och efter ett par dagars inlärningsprocess har allt gått tiptop! :)
.
Nu väntar jag på hemleverans, förhoppningsvis lite arbetskläder! Dags att arbeta lite hemifrån under tiden!
.
Puss och kram!
I'm gonna live the dream

RSS 2.0