tillsammans med en vaccination som kommer ta död på ekonomin?

Ja, här händer det grejer!
Ehm, vart ska jag börja? JO. Jag är en härmapa, men tydligen en ganska bra sådan ;P Karin har nämligen bestämt sig för att ta sig iväg på en "liten" resa i höst, och jag tänker göra detsamma. Inte tillsammans då alltså, eller jo. För ett par veckor.
.
Men ja, Så här är det.
.
Sydostasien. Känn på det lite. Låter det inte lite spännande? JO men vet ni, det tycker jag. Så jag ska dra dit! Indonesien med volontärjobb (=en sjuhelvetes massa vaccin), Thailand, Singapore, Malaysia och Vietnam. Myspys! Får se hur mycket jag orkar/hinner med, men bra ska det nog bli iaf :) hihi.
.
Ja, mer planer kommer inom kort då jag vet när jag kan åka. Vaccinet måste ju tas först, måste hem o ta reda på om jag tagit något redan eller om ALLT måste tas nu. Bland annat ett jätteroligt vaccin mot Japansk hjärnhinneinflammation, 1200kr/dos. Yaj! Och sen ett par stycken till på det. Och en backpackerryggsäck. Jag kommer bli ruinerad INNAN jag åker iväg, sånt gillar jag :)
.
Men nu är det snart dags för jobb  13:30 till 9:00 imorgon. Puss och kramkalas!

nå, vad händer?

Eh, de va ett tag sen jag skrev här. Kandidatexamen! Dock ej på papper än, det kommer när studentportalen kommit tillbaka efter semestern. En sån vill jag med ha. Semester alltså.
Har i princip bara jobbat och flyttat sen sommaren började, känns det som. Har ju faktiskt varit i Malmö, Götet och Stockholm också! Metallica, In Flames, Mustasch och Slipknot har jag sett LIVE. Helt sjukt när jag tänker efter. Att JAG har sett alla DE banden. Mys. :) Synd bara att det inte känns som att jag njutit ordentligt, varit för mycket annat att tänka på med flytt och grejer. I Götet pallade vi inte ens vara kvar för en tur på stan eftersom flyttkaoset väntade när vi kom tillbaka, så vi åkte hit och fixade i ordning istället. O nu är de fasen piff på att! Haha.
Har fått inflyttningspresenter också, en soffa av Linus föräldrar då min förra inte fick plats i hissen.. haha. Och en köksmaskin av mamma o micke, en underbar sådan! Som jag längtat efter denna! :D :D
Nu sitter jag o funderar på vad som kommer hända framöver. Jobbar sista dagen 16 augusti, sen lite jobb hos mamma o en dag i september hos tanten. Men sen då?! Kikar på alla möjliga vägar att gå, men vet i tusan om jag orkar tänka mer på det. Kan det inte bara lösa sig?!
Visst, det vore bra att jobba med ekonomi nu det här året eftersom jag har examen i det, men vad tusan. Ska jag lägga ner så jävla mycket tid på något som bara kommer vara ett år? Orkar jag det? Jag får ta tag i mitt liv snart.
Nu ska jag ut o gå lite och sen laga mat.
Hoppas ni har en finfin sommar! =)

RSS 2.0