hår(-drock?)!


På förfesten igår satt vi o snackade om Mitt i naturen (trälig förfest säger ni - asball säger jag!). Martin Emtenäs, programledaren, ser bra ut ansåg jag (och Therese ;p).
Och jag tycker det även nu, efter inslaget om hans HÅR.
Helt sjukt jävla långt!!! OCH FINT! Inte ett skadat hårstrå där inte.


Sjukt.

bakislördag?

Ja men det skulle man kunna tro! För ute igår var jag, men bakis är ja då inte :) Äntligen!!
Jag brukar bli bakis hur lätt som helst, typ två glas vin -> bakis. Men inte idag. Härligt som tusan!
Har iaf hunnit med att baka bröd, skriva uppsats, laga asgod mat o titta på Mitt i naturen (och hjärndöd-tv också). Nu ska jag dricka kaffe o köra skiten ur uppsatsen! (höhö).
Puss på er!

kaos.

I en värld av kaos är min värld, faktiskt, lugn.
Det känns rätt sjukt, eftersom min värld kantats av kaos, ordentligt sådant, en längre tid nu.
Måste medge att det känns otroligt fint att kaoset lugnats något, i alla fall för en dag.
Vilar upp kroppen och knoppen inför imorgon och ett par intensiva veckor framöver.
Puh.
Det här klarar vi!

goooooodmooooorning!

Näe, jag har inte precis vaknat. Men jag sitter fortfarande i morgonrocken - deja!
Lyssnar på dovt åskmuller, får se om jag tar mig iväg till affären idag... Haha!

Skickade in uppsatsen igår kväll inför förslutseminariet på torsdag - hur skönt som helst att slippa se den på två dagar! :D Nu läser jag opponentgruppens uppsats istället - om elcertifikat. Intressant som tusan, även att den är liiiite väl lång för mina trötta ögon. Men snart så är jag igenom! :) Hihi. Blir att läsa igenom den en gång till idag för att slipa lite på presentationen imorgon. Tiptopliv!

På torsdag blire förslutseminarie 8-12, sen eventuellt LEDIGT. Får se hur vi bestämmer de där :)
På fredag kommer förhoppningsvis Linus hem, flyg från Riga till Landvetter. Meeen, nu äre ju så att det är ett jädra skitaskmoln över Götet, så vi får la se vart han hamnar tillslut. Jag hoppas på en mysig lördagkväll iaf :)

Eeeh. Nu ska jag läsa analys och slutsats. Sen sova en stund, iväg o köpa mat o sen läsa hela alltet igen. (Alltet, finns det något ord som heter så, eller äre bara hittepå? aja. fint och användbart äre iaf!)

söndagsmorr.

Idag brast jag av stress för att senare få veta att jag inte alls borde bry mig ett jävla skit om det jag blev uppstressad över.
Totalstress byttes just mot ilska.
Om man delar på något, ska man inte göra lika mycket då?
Ett omdöme på något gemensamt, det gäller ju för alla inblandade?
MEN, ilskan byts ganska snabbt mot lugn, iaf i denna härliga miljön. Underbara människor omkring, kärlek och mys. Nu ska jag njuta av de sista av helgen - skiter i resten.

så här ser mitt liv ut just nu...



Uppsatsstressen & kärleken styr mitt humör just nu. Berg- och dalbana? - ja minsann...

Självisk.

Dagar och veckor som denna är jag sjukt självisk. Uppsatsen ska vara inlämnad för förslutseminarie på TISDAG. Idag är det onsdag. Mindre än en vecka kvar och vi har myyyyyycket kvar att göra.
Jag är sjukt stressad, vill göra det jag gör, hatar att bli störd och hatar ännu mer att behöva avbryta det jag håller på med när jag väl satt igång.
Ibland flödar det, och då ska det fortsätta flöda.
Tack och hej, det var allt för idag.
Vi hörs en annan vecka, en annan dag, då mitt liv är liiite mindre hektiskt.

SOF-lördag

Tjobidoo! Har en sån där asskön dag med bakfylletrötthet/-huvudvärk utan att ha driuckit en droppe alkohol igår. Myspys ♥
Tänkte börja med lite rosévin nu, så får vi se om de rättar till sig ;)
Jobbandet på SOF igår gick fint, dock hade vi SJUKT mycket att göra, fritöserna gick på fullvarv varje sekund (även när resten av tältet led av strömavbrott? :P). Kom hem halv fyra - riktigt skapligt!
Va inne i stan o kikade på kortegen iaf, såg Flammanvagnen - Hells Kitchen. Mycket fyndigt ;)
Ha en fin kväll hörrni, jag kör SOF!!!

dagens efter softorsdag

Igår innan förfesten började trodde jag att jag skulle vara råbakis idag. Idag är jag oerhört lycklig över att jag trodde fel. :) Är lite trött o seg, men inte så bakis. Härligt! Resorb & fyllemat ♥
Tog mig till skolan till tjugo över nio, bra jobbat tyckte jag! Satt där till typ halv ett. Nu lagar jag mat o sen ska jag fixa klart alla källor. Sen skriva lite till. Så får vi se vad som händer! :)
Ikväll ska jag jobba på SOF, i Flammanköket o göra Fish 'n chips! MUMS! Jobbtid är från 20:30 till 04:00. Puh! Kommer sova gott inatt.. :P

Igår fick jag reda på en fasansfull sak.. Vet ni vad Wolverine betyder på svenska? Ni vet, den apsnygge Wolverine i X-men?! Jo, JÄRV betyder det. En jävla JÄRV är han, vad är det som är coolt med att vara en liten tjock järv med asfeta tassar?!
Min världsbild förstördes lite nu. Årets I-landsproblem, helt klart!



Nu ska jag sörja min upptäckt med lite het fläskfilé i kokosmjölk. Mums! :)
Ha en fin fredag hörrni!

om en månad...

...är jag arbetslös. Japp, om en månad är jag helt fri från plugg och allt vad det heter. För arbetslös är jag bara i en vecka ungefär, innan sommarjobbet drar igång. Sen får vi se vad som händer.
Det jag tänkte meddela var bara att de känns så sjukt jävla underbart bra att snart vara klar! Är glad i hela kroppen så fort jag tänker på det.
Bara några steg kvar på vägen.....

en liten onsdag.

För visst är det onsdag idag? Ungefär där ligger min mentala nivå idag, jag vet inte vilken dag det är och alldeles nyss höll jag på att börja storlipa för att jag gjort lite annorlunda mot vad som "brukar göras".
Mina känslor hoppar snart ur kroppen, så fort vänder de. Upp-och-ner in-och-ut.
Uppsatsskrivandet går faktiskt framåt, men just nu känner jag bara att orken är SLUT. Totalslut. Jag vill göra absolut ingenting, men det pallar jag inte, för kroppen och hjärnan vet att det FINNS SAKER ATT GÖRA HELA HELA HEEEELA TIDEN.
Ber om ursäkt för ett väldigt klagande inlägg, men just nu är det fasen lite för mycket.
Ska snurra ner, gå ner i varv o ta de lugnt ikväll. Det behöver jag nu.

en stund av förvirring...

Loggade in på fejjan för en stunds pluggpaus, och det första jag ser är en statusuppdatering där jag får se att en kille jag gick i samma klass som trean till sexan är död. Det känns sjukt olustigt, vet varken varför eller hur eller när... Bara att han inte finns längre. Världen är lustig, varför ska någon som har hela livet framför sig inte få uppleva det?
Jag kan inte säga att jag kände honom längre, knappt varken sett eller pratat med varandra sen vi slutade sexan. Men just nu känner jag att det inte spelar så stor roll. Livet är orättvist. Varför ska vissa behöva må dåligt och dränka sin ångest och olycka genom att stänga in sig i sig själv? Varför kan inte alla bara må bra, ha en bra uppväxt och leva lyckliga i alla sina dagar? 

Näe.. Nu är jag förvirrad och hjärnan stängde av en stund..
Pluggpausen blir nog lite längre än vad jag väntat mig.. Tankar som tänker...

insnöad...

...inte bildligt då alltså. Men det skulle mycket väl kunna vara sant i och med gårdagens snöoväder!
Insnöad på:
Bakmaskin. En fulländad sådan med alla möjliga olika delar och möjligheter.


Köp en sådan till mig och jag är glad i en vecka... minst!!


NU: GREYS!!

hårdrock och brödbak

Härlig kombo!
I'm feeling great ♥

jobbare måndag!

Idag gick jag upp klockan sex och satt på cykeln tio i sju. Fy rackarn vad tidigt det var och de kändes i hela kroppen.. Burr!
Och kallt var det också. Både mössa och vantar på.. Den andre maj. Kändes lite fel ^^,

Men aja, jobbandet gick tiptop! 
Och under tiden jag var där ringde de från ett annat ställe (som jag glömt att jag skickat en ansökan till.... haha!) o frågade fall ja ville jobba i sommar. Jag kände mig lite eftertraktad, höhö :) Men ska iaf dit på intervju om arbete till hösten, så de känns helt okej! :)
Känns bra att bara söka jobb inom omsorgen när jag är utbildad ekonom? Jojodå, de känns bra som tusan! :)

Nu sitter jag o lyssnar på mina sista gratis Spotifyminuter, sen måste man börja betala för att.. Men som Therese sa innan idag så är de nog värt 50 spänn i månaden. :) Dricker "kaffe", dvs 70 % mjölk och 30 & "kaffe" (kaffe inom " " eftersom det är två stora koppar vatten och ett halv mått kaffe, allt för att magen inte ska säga ifrån!). Tänkte hålla mig borta från kaffet helt fram till efter helgen.... Idag är det måndag och det gick inte alls. haha! Men idag är det bara för att jag är trött. Promise!


Nu ska jag skriva uppsats! Listar upp alla kostnader/nyttor som jag tror jag uppstå... O herregud vad mycket det blir! :O


Och på tal om ngt helt annat:

De här mjölet letade jag som en tok efter på maxi, fast då visste jag inte att "Fyra sädesslag" inte var ett eget mjölnamn utan bara ett undernamn... Morr!

RSS 2.0