valborg, långhelgsmys & vin.

Tjolahopp!

De va ett tag sen jag skrev något här ja. Det har väl inte hänt alltför mycket sen sist men en liten kort summering är väl på sin plats. Jobbat har jag gjort, mestadels i Linkan denna veckan med extraprojekt, trevlans! Lite strul, tjabb och tråkiga miner har det varit också, men efter lite pepp från en underbar vän vände det åt rätt håll igen. Det är tur att man har såna fina vänner som jag har alltså ♥
I onsdags var det Flamman, burgare, lite vin och trevligt sällskap! :)
Igår kom Valle hit, min fina! Längesen vi träffades men vi har alltid lika trevligt när vi ses ändå! God mat, gott vin och massa prat. Och så var vi på IKEA idag och handlade möbler och käka lunch (:

Nu sitter jag i fåtöljen o drömmer mig bort. Har precis börjat läsa Shantaram, en bok om en australiensares äventyr i Indien. Troligen en av de tjockaste skönlitterära böcker jag någonsin hållt i min hand, men jösses vad intressant den är! Snart läst hundra sidor, och jag började igår. Vill inte sluta läsa!
Fast det gjorde jag en stund nu. Vart hamnade jag då? Jo, vid datorn och på kilroys hemsida, sök sök sök. Hej massa info om Indien! Kan jag få åka dit typ NU?
Sen hamnade jag på kamera-sidor. Jag har hittat min drömkamera. Faktiskt. Den SKA jag ha!


En Canon Powershot G12. Lagom stor, har i princip alla funktioner som en systemkamera har fastän den klassas som kompakt OCH det bästa av allt: den har ett undervattenhus som tillbehör! Dvs: man kan ta med den till 40m djup och ta bilder!! :D :D

Nu vill jag ut o resa.

Imorgon äre Valborg, då ska vi mysa och dricka ännu mera vin tillsammans med god mat och got sällskap :)

det vänder fort i tidningsbranschen.

Jag måste säga att det är oerhört kul och lärorikt att jobba inom olika branscher, saker händer hela tiden och man lär sig att se saker ur olika vinklar.
.
I tidningsbranschen går det fort. De är rätt söta, faktiskt. Det är bara att rätta sig och skapa bra lösningar till det som uppkommer, riktigt riktigt kul!
Nu kör vi igen! (Jag ska bara vakna upp ur förkylningen först. Släpp mig!)

hårdrockssommar

In Flames till Metaltown i år!!!! Jomenmantackar!! :D :D :DDDDDDDDDDDD

Christer i P3

Hittade på Spotify gamla godingar ur programmet Christer i P3. Ojojoj vad mycket roligare tvätteriet blev!
.
Denna helgen verkar riiiktigt lovande måste jag säga. Ikväll blire vin & mat med världens finaste Karin, imorgon kommer min bästa Valle o Alfred hit och på söndag vankas fika-promenad med finaste Therese! Ojojoj! Det är kvalitétshelg må jag säga! :)
Och så får jag tillbringa massor av tid med min fina Linus också ♥

Puss på er!

Cameron Highlands, Malaysia. Underbara teplantager och vyer!

back on track.

Rubriken på inlägget fick mig att komma ihåg en låt jag lyssnade på som fjortis. Låt mig se om jag får fram den på Youtube...
.
Ja. Det jag ville säga var att jag nu är tillbaka i Linkan igen. Varit hemma i Småland hela påsken, skönt & mysigt. Men jag längtade allt till våran säng här hemma. En gång Tempur, alltid Tempur. Det är inte skönt att sova i en säng med skavande fjädrar, eller på en gammal nerluggen madrass. Speciellt inte när man är två på ett utrymme anpassat för knappt en människa. Sen att jag förvandlas till väderkvarn om nätterna gör ju inte saken bättre.
Skönt att vara hemma o sova i en stor och skön säng iaf :)
.
Nu lagas det mat och laddas upp inför Elitseriefinal ikväll mellan Skellefteå och BRYNÄS. Tjo!
.
.
.
och angående låten, trots intensivt sökande på google & en wikipedia-artikel senare hittar jag den inte. :( och jag som trodde man kunde lita på wiki! vad ska jag nu basera mina universitetskunskaper på?

en glimt av ljus på mörk himmel.

Den här otroligt vackra bilden hade Therese klippt ihop o postat på fejjan. Något som får mig att le idag :)
.
Du och jag, hästen!

påsk ♥

Snart snart snart är det påskledigt. SOM jag längtar efter att få komma hem till de Småländska skogarna:) ..och efter att vara LEDIG. Just nu är jag bara så trött på allt, när allting krånglar och planeringen man gjort måste göras om och om och om igen.. Määääääh.
Jag SKA sluta klaga, men lite klag måste jag få dela med mig av. Rasterna idag består av sovpauser. Sådeså.

gult är fult.

Har nog aldrig längtat så mycket efter påsk och ledighet som nu. Strul strul strul. På onsdag kväll väntar fem dagar ledighet med massor av mys, god mat och härligt sällskap.
Åh, ge mig nu!

RSS 2.0