fina flickor,

Sitter å smaskar på Toscaäpplen, med dubbel sats toscakräm, och vaniljglass. Mumma!
Har suttit o trälat med Intertrade AB- skiten. Gjort om nästan allt, dvs ca. 130 verifikationer samt alla IB-värden. Fastnade på ver. 139 där vi inte kommit fram till hur vi skulle göra.. än. Och kom på att vi gjort fel på en grej, så lite ändringar blir de nu oxå. Suck.
Men 20 verifikationer kvar innan bokslut. Känns helt ok :) Men kommer bli sjuuukt mycket jobb i helgen. Bläk :/

Imån då ja, då kanske de kommer Vetlandabesök hit. Hur jag känner inför de råder de lite delade meningar om, huvudet och en-annan-del-av-kroppen vill inte riktigt samma sak. Får se vem som vinner till slut. Fast de vet jag nog redan. Det skulle va härligt att träffa dig oavsett. Faktiskt.

"Köat" till Nolle-P reunion biljetterna idag. Mycket onödigt, men fick ju lite plugg gjort under tiden. Efter de köpte jag en LIU-tröja, myspys :) Sen vare dags för gruppmöte med lärarn från förra kursen, blev sågade när de gällde Projektarbetet, 14 av 35 poäng va vi visst värda. Kärring. Hitt' på å hitt' på. Gå på sånt som står i papprena kanske?!?
Äh.

Ikväll blir de fortsatt plugg, Simpsons vid åtta dock. Härligt avbrott :)

Pyss,

oh my..

ånger? Nja. Men igår kväll började ja tänka igen iaf. På de där jag någonstans hoppades på att ja skulle glömma. Iaf efter ett tag. Eller nej, inte glömma, ville bara inte komma ihåg riktigt allt, inte glömma, men tappa känslorna. Det funkar liksom inte att ha kvar dom nu. Det funkar inte..
Men ja, igår kom de tillbaka, iaf för ett tag. Usch, vill inte de här. Det känns sjukt konstigt.

Det är hoppet som håller oss uppe, det är hoppet som håller oss vid liv.

Frågan är hur länge man kan fortsätta hoppas?

Nu måste jag plugga, gick lite åt helvete med Intertrade arbetet idag. Körde fast rätt rejält, gjorde massa slarvfel och visste inte riktigt vad vi höll på med tillslut. Så vi la ner, sa att imån ska vi plugga på egen hand och i helgen ska vi göra klart skiten.
It's a plan.

Ikväll ska jag käka hemmagjord pizza eller tortillas med mina grannar.
Pyss,

Jag vill ge dig allt det där du aldrig ger mig,



Today's a good day!

Jobbat på bra med Intertrade AB- arbetet idag, fyra verifikationer kvar innan det är dags att göra bokslut och kassaflödesanalys :)
Mjauw!

Har hunnit tvätta idag oxå, Grattis Alexandra! Tre maskiner tvätt, och nu, ja de hänger kläder överallt. Toan ser förjävlig ut faktiskt, en jäkla massa strumpor hänger överallt XD Får hoppas de torkar snart så ja kan duscha ikväll utan att blöta ner allt igen.. haha

Lagat riktigt god mat idag oxå, började med äppelpaj när brudarna va här å fixade me grupparbetet, mumsigt. Nu ikväll blev de 'Vitlöksstekta laxkotletter med getostkräm' taget ur ett Hemköpsrecept. Uuuuurgott. Riktigt stolt över mig själv att ja för en gångs skull lagat riktig mat, och tagit mig tid till de. Pluspoäng (eller vuxenpoäng?).

Stör mig på att de bytt ut Family Guy avsnittet mot ett extra Simpsons avsnitt nu ikväll. Men wtf. Borde kolla in Vin Diesel på sexan nu, men orkar inte sitta uppe å kolla på hela filmen ändå, så bäst att låta bli.

Näe, tråkigt inlägg idag oxå. Men kunde bli roligare om jag delade med mig av allt som rör sig i mitt huvud. Men de får bli en annan dag ;)
Btw, på fredag kanske jag får besök från Småland :) trevligt trevligt. Kanske åka lite lastbil oxå? :P

Pyss,


they're hot,


Andreas "Dregen" Svensson & Nicke Borg. Grr! Love the pic' !

Oh well, blivit en jäkla massa tråkiga inlägg, idag är inte ett undantag. Första föreläsningen på en vecka, fattade en del ändå. Kändes bra, woho! Vaknade innan klockan idag oxå, weird. Jag brukar alltid snooza en halvtimme innan jag lyckas masa mig ur sängen annars.
Jag kanske mår bra av de här? I hope :)

Pirr i magen, haha. Nä verkligen inte.
Men intressant (och något pinsam) konversation under "gruppmötet" idag. Men kul att man kan få någon att skratta iaf. Och dela med sig av lite intressanta detaljer.. not. Men kul att dela med sig iaf ;P Men enough about me, nästa gång får nån annan dela med sig. Öppna sig. Prata ut. xD
Nä men ni är härliga brudar :)

Härlig dag. Skulle dock kunna blivit lite bättre. Men imån blire äppelpaj iaf, mumma! :)
Och Intertrade AB arbetet går som smort, riktigt skönt. 40 konteringar, varav 15 är jobbiga, kvar. Sen föra in allt i programmet och fixa de sista. Mihi.
Sen är de bara tentan kvar. fyfan.

Nä, ja ser fram emot en nykter Halloween- helg. NOT. Jävla penicillin.
Men samtidigt, jag ska inte klaga. Två nyktra veckor i Linköping kan va bra för mig stackars kropp :P

Nä, snart dags för sängen!

Pyss,
I'm still thinking of u and all the things u made me do,
the things we did to each other, I'll never forget.

myspys



Sitter i min sköna fåtölj, lyssnar på In Flames, Metallica, Mustasch och Winnerbäck samtidigt som jag pluggar. Käkar vindruvor och dumle.

Nä jag har de rätt bra ändå :)
Och för första gången känner jag att det är skönt att vara singel. Visst är det skönt och otroligt mysigt att ha nån att krypa intill när man ska sova, och ja de saknar jag fortfarande. Men att kunna göra precis vad man vill, när man vill (och tolka inte det fel nu!) det är skönt som fan. Det ska jag leva på ett bra tag. Tills jag hittar någon som verkligen passar mig. För det har jag nog inte gjort än.

Ikväll bjuder jag på fika. Till mina grannar då alltså.

Puss

:(

Böcker till nästa kurs; minus 1224kr. Fy helvete. Nudlar, vatten och havregrynsgröt resten av månaden. Hur fan ska man kunna leva på 7000kr i månaden när hyran tar 2600 och kurslitteraturen 1200? WTF?!

Nu ska jag tröstäta kakor. Och plugga.

feels like it could be more than this,



Vintertid, yeaj man får en timme extra :) Vaknade dock till ljudet av regn mot rutan vilket förstörde morgonen. Drömde även att någon ville mörda mig med en laserstråle genom rutan på andra våningen och jag skulle rädda mig själv genom att hålla upp en spegel. Huuh? Sen laddades datorn om varje gång jag inte lyckades, så jag dog aldrig på riktigt. Ja, krångligt och väldigt konstigt. Var får man allt ifrån?

Idag ska jag iaf plugga. Som en dåre. Frågan är bara hur länge de håller i sig. Jag är sjukt omotiverad. Men men. Får muta mig själv med kakor. Det brukar funka ;P
Borde tvätta oxå. Tvättkorgen ser ut som en boll och det är numera omöjligt att försöka få ner mer smutsiga kläder i den. Well well, får väl fixa de nån dag till veckan :P

Halsen känns bättre nu iaf :) Fast ja får tänka mig lite för när man äter, choklad och hålet i halsen tyckte inte om varann, jävlar va de sved. :/ Men man lär sig!

Pyss

...och var är min heta hårdrockare?

kill what burns inside


såhär cool trodde jag att ja var när ja va 14 bast ;P de ni.
och ja, jag har vart blond.

jag är nästan sugen på å blondera mig igen. får se hur Valle tycker de ska va när hon kommer hit. :)

Ikväll är jag sjuuukt rastlös. Men kom precis på att min cykel fortfarande står vid Hemköp, borde gå bort o hämta den. Fick ju skjuts av mamma o Micke tillbaka från stan :)

Hannibal ikväll, början på filmerna iaf. När lammen tystnar är ju den första, men tror aldrig ja sett den. Får se om ja vågar mig på den själv ;P

Pyss.

condemned

Idag besökte jag sjukhuset med halsen sista gången :) Hade blivit bra! Woho! Nu äre bara penicillin en vecka till..
Blev lite försenad så mamma o Micke fick komma å hämta mig på sjukhuset, sen blev de fika på stan m.m. Härlig när det tas pengar ur nån annan än mins plånbok :P för en gångs skull..
Mat, fan va gott.. Bearnaisås är underskattat :P

Mamma hjälpte till lite med Intertrade AB arbetet oxå, så nu kan vi nog göra klart alla transaktioner :) Sen äre bara bokslut kvar.

Ikväll, lugn kväll väntas. Lite tråk, men men. Kan ju inte dricka, så har ingen lust att gå ut. Borde plugga oxå, men de får nog bli imån. Får se om de kommer upp nåt :)

Puss,

In Flames är sjuuukt bra <3


universitetsjukhuset

Ja efter en sväng på Ryds Vårdcentral och Universitetsjukhuset kom ja hem igår. Halsböld är helt enkelt inte att leka med. Bläk. Sprutor i halsen, :/  Behöver nog inte gå in på nån närmare beskrivning där....

Va på sjukan idag oxå, Karin hakade på. Jag missade första bussen, så hon fick vänta lite grann :P Men vi kom dit i tid, sen blev de stan en sväng, skinnjacka, halsduk, fika och polotröja. Där rök CSN direkt :P

Helgen blir sjukt lugn, är snurrig i huvet av alla piller. Imån kommer mamma å ska ta hand om mig lite grann :P

Ha de så fint :)
Puss

sjuk...

Helvete är det enda jag kan säga. Orkar inte :(
apont i halsen, början till feber och är sjuuuukt slö.

Blä.

jag är aldrig seriös




Det händer att jag säger och gör saker som kan uppfattas som lite konstiga. Men vadå? Det gör väl alla? Shit the same.
Jag är den jag är och det skäms jag inte över.

Lek med livet innan det kommer och kör över dig, för tro mig, det kommer det.

Jag är fortfarande bakfull. Hmm.. Det är illa. Jävligt illa. Jag drack inte ens sprit i fredags, om jag gjort de hade jag förstått, får alltid en sjuhelvetes bakfylla då. Men efter alkoläsk, vin och öl? Har nog aldrig hänt, men nån gång ska ju va första gången för allt ;)

Min mobil lider av fylleskador. Skitans.

På tisdag äre overallsinvigning och ekonomerna lär ligga å kräla i skogen ;) Oh yes indeed! Looking forward to it ;)

Jag borde sova. Jag borde ha pluggat idag, vilket jag gjorde, men inte tillräckligt. Blä, plugg imån. Japp så får de bli.

Puss & god natt my darlings ;)


he will do one of two things,

Söndag. Sköna sköna Söndag.
or not.

Jag är sjuuukt trött, borde plugga som en dåre, för jag kan verkligen inte något om Externredovisning. Tror vi gick igenom tre eller fyra kapitel i fredags. Och dom borde jag kolla igenom idag. Dvs en 60-70 sidor. Och där försvann motivationen igen.

Än så länge har jag bara käkat frukost, tittat på Prison Break, lyssnat på en och samma låt på repeat typ 500ggr och bara suttit och slöat. Ungefär som igår, skillnaden är att jag mår bra idag. Och borde vara pigg. Men tyvärr. Det är inte alltid som det borde.

Jag ska glömma bort, men jag kan inte. Sorry.

Kiss 'n hugs
..and you'll begin to wonder why you came. Oh yes, indeed.

nostalgitripp med pirr i magen

Igår, fy fan vilken kväll. Längesen jag hade så sjukt kul! Härligt med er tjejer :) och killar för den delen ;)
Dammiddag, lätt att vi går nästa år. I loved it! Herrmiddagen var visst mer av ett rent fylleslag, de här oxå. Fast med goa tillbehör i olika storlekar ;) haha. Nåra bilder bjuder ja inte på, inte från middan iaf. Även om ja sååå gärna vill. Dom som va där vet helt enkelt hur kul vi hade, och vad vi upplevde och såg ;)

En kväll som inte riktigt slutade som jag trodde, men säger inte att de va nå fel me de :) De drygaste var dock att hämta cykelfan i morse, hur resonerar man på fyllan egentligen? Hmm. Men nu ären hemma hos mig iaf :)
Idag på morron va ja sjukt trött, vilket suttit i mest hela dan. Kom inte ur sängen förren ett, pizza till frukost vid två-tiden, lite roliga blickar och skratt från grannarna.. Haha. Sleten! Fattar fortfarande inte hur någon kunde va pigg vid den tiden på dagen.. Haha.

Nostalgitripp ikväll, Europe - Carrie, älskar låten. Får mig att tänka tillbaka på tider som är faaaaar gone. Men härligt att tänka tillbaka, får en att känna saker man aldrig trodde att man skulle känna igen. Det är najs.
Det finns förresten andra saker som ger mig samma känsla. Vet dock inte hur jag känner för de där, än. Det är bra som det är, eller hur?

Fest ikväll? Skulle inte tro de. Imån ska jag plugga som en dåre. Overallsinvigning på tisdag, den kvällen kommer bli sjuuuk. Sjukt rolig ;) På torsdag blire hemfärd :) Fredag äre bowling på schemat och lördag eventuell utgång med Vallis och annat skönt Vetlanda- folk :) Miss u!

Näe, inga bilder. Tyvärr gott folk. Inte idag. Jag är fortfarande bakis, men med potatisgratäng och kyckling i magen känns de lite bättre iaf :)

Hannibal- maraton senare ikväll, om jag orkar. Over and out

Army of Ryd

Nu har Rydskidsen nåt att prata om, Army of ryd är här!
Eller två medlemmar iaf. xD

Imån kommer de bli hur kul som helst! Börja förfesta redan efter föreläsningen (som slutar tre...) Förfest hos mig, Fördrink, Middag och Eftersläpp. Fy fasen va skoj! Får se om man hittar hem bara.. haha

Nä, resten av dan ska jag plugga. Måste måste måste.
Och lyssna på Shinedown. Riktigt bra :)

Pyss.

onsdag 15/10

Har 200kr på kontot fram till den 25. Hur fan ska de gå?
Jag måste ta tag i mina utgifter, och inte låta de bli så jäkla stora. De här funkar inte!
Skärpning Alexandra.

Föreläsning 8-10, träffade en massa Vetlandafolk i C-huset efter de, min kusins klass va på nån temadaghär :P Snackade me min gamla Svenska/Religionslärare. Han undrade vad jag gjorde där.. Haha, ja man kan ju undra.. Haha. "Ekonomi? Ja men då räknar ni ju och så där och de brukar ju gamla naturvetare tycka om!" Tjovisst.
Och bara så ni vet, Svart höns är aggressivare än vita. Undra om det går att överföra till mänskliga faktorer? Dum jämförelse. Men ja, någon hade tydligen kommit fram till att hud/päls/fjäderfärg på djur hade med beteendet o göra. Så nu vet ni det.

Foto 14:50, I'll be there. Trött som satan, men ska nog följa me Johanna & Karin te Myrorna inne i stan, se om man hittar nå roligt te freda xD

Puss på er!


en bild säger mer än tusen ord...


Snacka om förvirrade studenter xD

men en sak är säker, kommer aldrig glömma den dagen. tiden med NV3 var underbar :) student -08!


save me from the nothing I become

Det är inte alltid man får de svaret man förväntar sig, men vafan gör de. Innerst inne, det är de som räknas :)

Nu finns de lite alkohol på lager igen, imån kör vi. Fredag likaså. Sen får de bli en lugn helg, för måste ju va utvilad till Tisdag. Overallsinvigning. Fan va kul de kommer bli!

'jag ser på sättet du ignorerar mig att du vill ha mig.'
och Valle tycker om att härmas ;P längtar till den sjunde :) röja jävlar ;)

Puss, angelwings. JAG VILL TATUERA MIG IGEN!

hold my breath

Blivit förkyld igen. Helvete. dvs, ingen träning idag.
Kanske lika bra de? Pallar inte bli ännu sjukare bara :/ Men äh, träning en dag i veckan har ju funkat bra hittills :P Får ta å skärpa mig snart.

Idag har jag, Karin och Victoria fixat med grupparbetet, har kommit en bit på vägen ändå :) Va hos mig så de bjöds på fika (tack mamma & farmor!). De uppskattades, skulle inte förvåna mig om vi hamnar hos mig fler gånger :P haha
Men skönt att ha börjat med de nu iaf :)

Hämta lite öl och annat smått å gott framåt kvällen, ser fram emot fredag!

Har inge vettigt o säga, mer än att jag diskat idag och håller på å tvättar ;) Ja men ja börjar vänja mig vid att bo själv nu. Diskberget försvinner faktiskt inte av sig självt.. Nej, inte hur mycket jag än önskar att de gjorde de.

big plans

All right here it is. -Here we go again!

Efter en dag fylld av Björn Rosenströms sköna stämma, lite skrål från Slipknot och lite nostalgi med Eddie Meduza har jag trots allt gjort en del. Bland annat sovit till halv tolv, mihi. (Dock inte helt mitt eget fel, blev väckt två gånger inatt av fyllesamtal, 01:41 och 02:20. Tänka sig att folk lyckas pricka in en av de få helgkvällar jag verkligen är nykter.. Ack ack.) Närå, jag har pluggat fuckin' Externredovisning! Pluspoäng :)

Har även beställt tågbiljetter hem till Småland, 23-26 oktober invaderar jag skogarna igen :) Jag förväntar mig tårta! :O
Nä men härligt sällskap och trevligheter iaf :) Bowling blire nog iaf :)

Well well, ibland blir de inte riktigt som man tänkt sig. Och man ska INTE tro på allt man hör. Tänk på de. Det finns så jävla mycket skitsnack överallt, tänk på vem du litar på och vartifrån personen i fråga fått de ifrån innan du ställer dig upp och säger att du tror på det.
Jag blir så trött på de där. Det funkar inte att försvara mer än en. Ok?

Aja, dags att slöa vidare. Kanske skulle ta sig ut idag? Njaae, tror ja skiter i de. Sängen är såååå skön :)

if you really wanna know


klassisk småländsk skog, enligt google bildsök iaf =D

Klappat och klart; Valle kommer den 7 november :) efter jag klarat av mig tenta.. haha.
De kommer bli najs :)

Kvällen spenderades med popcorn och korridorssällskap i soffan framför Exorcisten, Begynnelsen. Tur att ja fick tag i nån å kolla på den med, annars hade jag aldrig vågat, hahaha.
Oh well, klocken börjar bli sent och jag borde sova. Men vafan, jag är pigg. Och det har ja inte vart på hela dan. Ja men nån gång ska man väl passa på.

Jag är kluven. oh shit vad har jag ställt till med?
Puss!

alexandra proudly presents...

mitt NYSTÄDADE rum, färdigmöblerat och allt :) (efter sisådär två månader..)









Jag är även ytterst populär i min korridor just nu, kom hit med en STEREO idag ;)
Och både farmor och mamma hade med sig mat, tre sorters kakor, smörbullar och hemmagjorda köttbullar :) TACKAR TACKAR! :)

Nä den här dan har vart najs, kanske blir ännu bättre? Who knows.

snart nalkas 'finbesök' från di småländska skogarna

Japp, om en timme ungefär anländer min mamma, Micke OCH min farmor :) De ni! Di har me sig massa gott & blandat (inte godiset, dock möbler och kläder, symaskin, slagborr och skruvdragare). Haha.

Japp japp, heldag med famillj/släkt. En del av den iaf.

Glada besked, Valle kommer upp nån gång runt min födelsedag :) (undra om ja måste städa igen då? haha)

Men men, tidig morgon blev de allt. Nu ska ja duscha (i min dusch full av kläder..) och äta.

Ha de gött! I will ;)

don't hurt me, no more


Min kusin är sjukt bra på att fota. Snodde (lånade!) denna bilden av honom. Canonkille @bdb. Hope it's ok?

Oh well. Jag älskar hösten. Minus allt regn förstås. Men regn är bättre än snö, OH YES I DO THINK SO!
Hemma från en asgod middag hemma hos Björn & Sebastian. Najs lägenhet di fått tag i :) Nu vare bara å bjuda igen kvar då.. Haha. Lär inte bli nånstans i närheten så bra som de ja fick, men håll till godo! Alexandra i köket, de e inte ofta de händer må ja säga!

Besök från Flen fick jag mitt i storstädningen, nu ser det betydligt bättre ut måste jag säga. Inga dammsugare eller spritflaskor i sängen. :P Men de kanske blir fler gånger :)

Oh well, lugn kväll. Hör att grannarna här uppe förfestar. Om jag är sugen? Jo tack. Men de där supandet måste lugnas ner nu, nu med det samma. Inget mer innan fredag, (och då ska de inte gå lugnt till vill ja lova!). Men nej, inget mer innan fredag.
Säger ja nu ja. Haha, närå. Kanske skulle göra som Björn å va nykter i ett par veckor? Skulle nog göra kroppen gott :P

Well well,

'what is love?' Oh shit, jag är danssugen! Kanske skulle dra ut och bara dansa loss? Blev ju inte igår. Hm. Men ja, när man väl sitter där på en bar, då tycker ja allt att det är skönare o bara sitta å snacka, o de va ju de vi gjorde. Inte alla men wtf. It's najs :)

Hej hej! (wtf?!)

bring me everyone



Jag är sjuuuuukt trött på att cykla överallt. Bläk.
Ingen skola idag förövrigt, passade på att tvätta istället ^^,

om en halvtimma får ja besök, vid sju ska ja på middag :)
hur resten av kvällen spenderas, ja de märker vi. Lugnt och stillsamt hoppas jag, mamma, Micke å farmor kommer imån :P

betongkeps

Ja, frågan är varför man utsätter sig själv för det här?
Har inte orkat ta mig ur sängen idag, eller jo på sätt å vis. Men de där behöver vi inte ta upp.
Bjuden på City Grills- kebab fram på småtimmarna igår, sjujäkla gott! Och trevligt sällskap :)
Synd att Overallsinvigningen och Hellacopters sista spelning (på Platens) är samma dag. Hm. Men äh. Kunde vart kul.

Idag; Skulle nog pallrat mig till skolan vid tio, men låg å sov så skönt då. Är inget obligatoriskt idag ändå, bara Övning, å de kan man lika gärna göra hemma. Eller så åker ja te skolan vid tre. Men palla.
Städning & Diskning (VÄLBEHÖVLIGT!) står på schemat idag. Borde fan anlita en städfirma, ser ut som fan här hemma. Men imån kommer hyllorna upp så då kan ja ta undan massa onödigt. Plus min efterlängtade fåtölj :) MUMMA!

Well well, ska försöka laga mat idag oxå. Haha.
Ikväll kommer de genomresande-besök en sväng, kolla hur stället ser ut ^^, Sen blire antingen husesyn eller nyktert besök på fest. We'll see !

Hugs :)

träning och fylla

Började dagen med att köa i två ån halv timma för att få tag i biljett till dammiddan. De ni.
Föreläsning, å nu e ja hemma.
Om en timma blire träning, sen direkt vidare t förfest xD

De enda jag gör här uppe är pluggar, tränar och super. Men va fan, de e rätt najs ändå :P

Puss


trött och sliten

Sitter här och tycker synd om mig själv. Vilket liv jag har xD

Pluggat idag, samt sovit. Tittat på teve och gjort massa annat jag inte borde. Imorgon tar jag tag i mitt liv och pluggar hela dagen.
Trodde ni ja.

Nä, har inget vettigt att säga.
Jag ångrar ingenting

out of control

Ja, skulle bli en nykter helg. HAHA ^^

Korridorsfest ett par hus bort igår, förfest. Skulle blivit HG, men drog hem. Trött idag.
De ni.
Vänta, trött som fan idag. Ja de låter nog bättre.

Nä men nu ska jag cykla in te stan och plugga xD Fastnar jag i sängen blir de sova, Prison Break eller städryck. Nä, stan låter bättre. Fast städa behöver ja iofs göra. Blir te veckan! Promise.. ;P

(Glad att de löst sig, mihi.)

some things aren't meant to be. that's the way of life. I think ?

Puss !

want you all tattooed

If you could only read my mind
You would know that things between us
Ain't right
I know your arms are open wide
But you're a little on the straight side
I can't lie

If you could only read my mind
You would know that I've been waiting
So long
For someone almost like you
But with attitude, I'm waiting so come on

Lite sådär är det allt, I want you bad, really bad.

Låter lite drastiskt, men wtf. Jag är uttråkad. Istället för Vit Kväll på Platå blev det två timmars träning, fyspass där benen fick sig en omgång samt riktig boxning. Och sparkar. Jävligt kul! å härligt folk oxå :)

Vissa saker gör mig glad, det finns folk som bryr sig! Yeaj! Eller de klart de finns, det visste ja innan oxå, svårt att se ibland bara..
Började dagen med axelpussar och närkontakt, vad vi skulle lära oss av det är fortfarande lite oklart, men en bra start att börja en torsda morron på. Tack för att du fick mig att göra något jag aldrig skulle vågat göra annars. Var nog inte så farligt? Eller?
Ni som undrar, inget allvarligt. Jag är lite feg ibland bara. Speciellt bland vissa. Eller hah, jag feg? Ja, tro de eller ej. Vissa saker får mig att rygga tillbaka ett steg, speciellt när man inte vet vad den andre personen/personerna tycker om en. Men it went out well u know :)

Ja, en kväll fylld av skööön träning blev det, jag är nöjd. Skönt att slippa projektarbetet nu oxå, bara redovisning kvar på måndag. Allt annat är KLART :) WOHO!!!

Lugn helg väntas. Ingen fylla. Eller va säger jag, det är sånt man aldrig vet!

tjohej!

höstkyla



Jag pallar inte plugga hela kvällen, jag vill festa. Men men. Låter som en gammal alkis som inte klarar sig utan sprit. Woha. :P
Jaha, så det är det jag utbildar mig till. Universitet/Högskolor är ju dock de drog/alkohol- tätaste områdena sägs de ju xD

Klara me projektarbetet idag iaf :) Härligt!

plugg plugg, tenta på tisdag.

Bye bye :)

kan ingen svalka mig?

Jag behöver värme, eller en datanörd.
Raggsockar från mormor är underskattat, wieh.
Utomordentligt trött, men klockan är inte redo för Scrubs än, alltså är jag inte redo för sängen. Dålig vana? Får ringa kanal 6 och be dom sätta Scrubs dubbelavsnitt ett par timmar tidigare så jag kommer i säng. Eller ta sönder teven, vilket låter vääldigt onödigt. Eller hur?
Det känns konstigt, fortfarande. Och ja, jag pratar i gåtor, vissa saker vill man egentligen ha för sig själv, men de funkar inte alltid. Men Alexandra, det här funkar inte längre. En vecka. Hah, de gick ju bra.
Suck. Jävla plugg.

Tenta på måndag, fuck this! Jag vill inte mer. Måste bara reda ut lite saker först, sen är jag tillbaka på banan. Eller det har jag varit ett tag, haha.

Puss.

Henrik är elak :P

RSS 2.0