när tiden springer iväg..

Hej på er!

Ett tag sen nu, igen. Det är inte klokt vad tiden springer iväg. 
Sen sist då? Jorå, jag har haft det bra! Livet leker! Har haft sommarlov med Linus, inte konstigt att tiden sprungit iväg. 
När sommaren är på väg att ta slut tänker jag alltid, "vad tusan har hänt den här sommaren egentligen? inte ett skit som vanligt...". Men vadå, som vanligt? När jag börjar tänka efter, på riktigt, har ju hur mycket som helst hänt. Jag har flyttat ut, flyttat in, flyttat in och flyttat ut. Folkbokfört mig i ett tredje landskap, borrat i betong, satt upp hyllor, donat och fejat. Och till råga på det har jag gjort mina sista jobbveckor som personlig assistent i Linköping, varit o rest i Turkiet, rest runt i Sverige som en vettvilling och också varit på intro-vecka i Skåne. 
Och nej, det är inte allt. Därimellan har jag hunnit träffa underbara vänner och familj, ätit massor av god mat och gått härliga sommarpromenader. Sprungit i sommarvarma skogar där jag jagats av vildsvin (inte riktigt, men nästan). 

Nu är sommaren snart slut, men ikväll kunde jag sitta ute på balkongen i solskenet och mysa. Herregud vad härligt det är! 

Idag har Linus börjat plugga och jag gått runt i Uppsala och undersökt staden och planerat framtiden. Jag har också blivit bilägare och bokat min första besiktningstid. 

Planer, utmaningar och äventyr. Livet känns otroligt bra! 
Nu ska jag ta vara på ledigheten på bästa vis innan allvaret börjar! 
 
 

RSS 2.0