myslördag...

Va ett tag sen jag skrev..

Påskhelgen spenderades hemma i Vetlanda och hos Linus i Bodafors med halva hans släkt på mammans sida (=17 pers.... :P).
Hade trevligt som tusan :)


I torsdags var det mindre mysigt.. Vaknade med magont, typ svid i hela magen, o mådde sedan askasst hos Martina efter ett par timmar.. Tog mig hem vid tolv, höll på att svimma när jag kom hem, somnade. Sov i fyra timmar och vaknade upp med nästan 39 graders feber. KUL. Så jag låg o gnydde i sängen heeeeela dagen lång o tyckte bra synd om mig själv..
Igår mådde jag lite bättre, men fortfarande var magen helt cp. Hade lite feber under dagen, men sket i det och begav mig till födelsedagssittning på Flamman ändå. Där sa magen ifrån, fick i mig lite mat och en halv öl sen var det dags att gå hem o sova igen.
Idag mår jag faktiskt bättre. Efter en halv tallrik gröt gör det bara lite ont i magen faktiskt. Får se hur de går under dagen.. Har blivit inbjuden till Modell för en dag, så skulle vara kul iaf.. Men som sagt, får se :)

Nu ska jag forsätta äta frukost.
Puss på er!

thursday, lovely thursday


I'm a brainiac! ;)

Förhoppningsvis iaf? 
För nu jädrar ska jag skriva saker till kandidatuppsatsen!!!

Sen väntar bussresa hem till Vetlanda över helgen :) Lovely!

Jobb-onsdag!

Ja ni såg rätt, jag ska JOBBA idag! :D
Eller ja, okej då, gå bredvid. Men det får man ju också betalt för så det räknas väl som att jobba?
Är faktiskt lite nervös.. Vill att det ska gå bra och att jag ska trivas, och det kändes superbra när jag var o hälsade på så jag tycker det borde bli bra.. Men vi får se :)
Verkar som att jag är den enda helt gröna i sommar, den andra tjejen som ska vara vikarie hade jobbat där innan. Så får väl hoppas på att de andra kan säga åt mig när jag gör fel om inte annat :)

NU sitter jag i massagestolen och myser, laddar upp inför pluggdag.
Martina var här för en liten stund sen och vi gick igenom vad vi ska göra över påsk - vi ska komma igång ordentligt med teorin samt vara "klara" med inledning, problemformulering och syfte när vi kommer tillbaka efter ledigheten.
Känns bra faktiskt :)

Ja men då var det väl bara att sätta igång?

Produktiv tisdag :)

Bakar, tvättar, diskar OCH pluggar. Och klockan är bara ett! :D
Kommer behöva plugga längre in på kvällen, men de e de värt. Tokvärt.

tuesday, sunny tuesday




Såhär ser jag ut i håret nu! 
Kom på att jag inte visat er så många bilder på det.. haha!


Idag är det soligt ute, idag igen! :D
Myspys väder och jag sitter inne och myser med datorn.. haha!

Idag ska jag läsa SOU - utredning samt tvätta. Härliga dagar ;)

Igår kväll kom ett härligt gäng förbi o joinade mig och grillen. Sjukt mysigt med grillpremiär!! :D
Ha en fin dag nu allihopa, det ska jag försöka ha iaf! :)

well, I know it's a bit too much...

men jag måste fan klaga lite till.
Har tagit dubbeldos av allergimedicin, ögondroppar och nässpray idag och mår fortfarande kasst.
Jävla skitpollen!! Är det meningen att jag ska må så här resten av våren och sommaren också? MORR!

monday, tiresome monday

Äter mango, dricker svalt kaffe. Irriterar mig på att bihålorna är svullna, ögona kliar och näsan rinner. Hatar pollen. Hatar att SOU har cp-långa utredningar (ska JAG läsa 469 sidor?? Näe, inte direkt va.)
Hm.
Men de e fint väder ute, så jag ska inte klaga alltför mycket.
Nu ska jag läsa Offentlig rapport. "Wiiiie".

sunday, bloody sunday...

Är fasen lite rädd för mig själv. Sitter o tittar på En unge i minuten och lipar. Det är så fint, och jag blir lite rädd över att känna så. Jag är inte redo för sånt därnt, eller är jag det?
Igår på Flamman fick jag en kommentar om att min mentala ålder är bra mycket äldre än min verkliga (typ i pensionärsstadiet, haha). Kanske beror på det? :P
Hade iaf askul på Flamman igår, stod i köket och lagade massor av god mat, drack öl och tjötade :) Gick hem halv tre, har jag för mig? Va astrött o seg så tyckte det blev bäst så :)

Idag har jag sovit, tittat på tv o käkat frukost. Borde göra något, men tror inte jag orkar. Är lite mer bakis än jag förtjänat, drack både vatten och alkoholfri drink det sista jag gjorde på Flamman PLUS resorb när jag kom hem. Hm!
Får hoppas de släppper framåt dagen :)

Hoppas ni haft en fin helg!

FLAMMAN

Ja, det blir visst en riktig Flamman-helg med jobbpass både ikväll och imorn kväll! :D
Ikväll blir det barjobb från tio och imorn kockpass :) Kul kul! Precis som förr...... hihi
Har varit och hälsat på hos en dam jag ska jobba hos i sommar. Ja du hörde rätt, sommarjobbet är klaaaaaart! :D Och det blir i Linköping också, känns superbra :)
Nu ska jag försöka plugga lite granna. Och äta macka.
Och fortsätta vara glaaaaaaaaad! :D

ofokuserad

Jag behöver verkligen fokusera på att plugga, men jag har insett att jag verkligen suger stenhårt på att ta tag i saker och att kunna sitta ner i lugn och ro för att läsa.
Gör ett nytt försök igen, och denna gången utan att titta på bilder från Vietnam/Kambodja/Thailand/Malaysia osv... Jag vill ut och resa - NU!



kroppen säger ifrån...

Hur ska man tolka halsont, huvudvärk och sjuk trötthet två dagar efter att jag kommit till Sverige igen?
Tål jag inte Sverigeväder?
Hm. Detta var drygt som fasen iaf.
Orkar inte vara sjuk...

Dublinhelg :)





Sol, öl, vacker natur och mysigt sällskap.
Har haft en sjukt nice långweekend i Dublin!

Bodde i Temple bar på ett hostel, lite lurigt men de funkade fint. Man får väl inte ha alltför höga krav ;) Kom fram sent i torsdags så gick o la oss direkt, traskade runt i staden på fredagen. Drack god öl, åt god mat och hade det astrevligt! I lördags åkte vi med buss ut till Howth där vi fick se havet och massa fin natur, helt underbart! I söndags besökte vi Guinness och Jameson's bryggerierna och gick rundturer på båda. Provsmakade även lite grann ;)

Igår åkte vi hem igen, fick ropa på Karin i flygplatsmikrofon då Ryanairs flygtider är oerhört lustiga. Var på plats vid passkontrollen tjugo minuter innan avgång, men tydligen skulle planet avgå kvart över istället för halv enligt den dryge mannen jag fick prata med.. Linus hade gått in i planet för att leta upp platser (då Ryanair bara har först till kvarn platser.... :P) o Karin gått på toa innan avgång.. Jag hade ingen telefon och kunde inte ringa henne så fick lite panik. När vi väl satt oss i planet så avgår det inte alls precis just då, utan det hinner komma in tre personer till som inte alls ser stressade ut.. MORR!
Men vi kom ju med iaf :)

Och nästa gång är det Karins tur att prata i flygplatsmikrofon ;) Brutet ben, kryckor och en rullväska blev min deal! hahahha!

Idag har jag fått recept på pollenallergimedicin som jag ska hämta ut imorgon. Har även fått fullt klartecken på att jag och Linus kommer få lägenheten från och med juli och ett år framöver. :D Samt att jag i slutet på veckan kommer få ett samtal om sommarjobbsplats i Linkan! Om tanten tycker om mitt sällskap har jag sommarjobb! :D Whiiiiii!

Nu ska jag sluta skriva och gå o lägga mig.
Puss!

Ny frille-dill

Klippte av mig håret och blev dundernöjd :)
Ikväll har jag och Therese vart ute o gått en sväng. Det var trevligt.
Strax ska jag sova.
Imorn kommer Linus till mig igen o sen ska vi ses i en vecka i sträck, underbara liv! :)

känner för att...

...klaga lite.
Har en riktig ångest-dag.
Känns som att alla försök går dåligt idag. Vet inte riktigt vad jag ska göra för att få rätsida på att.
Jag vet att jag inte är så närvarande, men när jag väl försöker känns de som att de inte finns gensvar att få.

Aja, får väl skylla mig själv.
Tycker nog ändå att livet är bra, man lär av sina misstag?

borde inte, men gör ändå...

Jag har sån råångest inför uppsatsskrivandet, mest beroende på att jag första veckan åker till Dublin tors-mån. Men iofs borde inte det spela någon roll i mitt huvud och borde inte påverka någon ångest då Martina, min uppsatspartner, också åker iväg, fast fre-mån. Så vi kan ju inte göra något ändå?
Men så är det.

Idag är första riktiga uppsatsdagen. Processen har dock varit flera veckor, nästa ända sen slutet av Ekonometrin för typ en och en halv månad sen. 
Metodseminarie där vi ska ha läst igenom en gammal uppsats. Hoppas på att ångesten släpper efter seminariet, när man fått inpräntat i skallen att det löser sig, det kommer gå bra.

Prestationsångest - nu kör vi. Ta inte död på mig på vägen bara...


För övrigt så klippte jag mig igår! Blev lite strul, skulle egentligen klippt mig redan i lördags vid lunch, men frisören hade dubbelbokat, han skulle på dop samtidigt och hade inte koll på tiden! Så han frågade jättesnällt om jag kunde dagen efter istället, då de egentligen inte ens har öppet!
Så igår fick jag världens bästa service med kaffe så fort jag kom innanför dörrn, billigare klippning och vax på köpet. Riktigt bra med andra ord! (och en., enligt mig, sjukt cool frisyr!)
Kan dock tillägga att morronfrissan nu för tiden är ett rent helvete.. Haha!

i've got a feeling

Fredagen den 1 april. Jag är LEDIG! Skickade in hemtentan igår kväll och det känns faktiskt helt okej. Bara att hoppas på att lärarna tycker om att också.
Har en bra känsla i kroppen, tror de kommer bli en bra dag! :) Det enda jag önskar just nu är att solen ska börja skina, men man kan inte få allt!
Nu ska jag fixa klart tvätten, dricka kaffe o ut o gå en sväng.
Mysdag!

RSS 2.0