2010-08-31

Ledig dag!
Känns att skolan har börjat igen. Skönt att stressklumpen i magen är relativt liten ännu :)

Den lediga dagen har ägnats åt förmiddagsplugg, LiU Store arbete (för näst sista gången!!) med upplärning och lugn gym-träning som säkerligen kommer ge mig träningsvärk som fasen lagom till massagen imorn - gott.
Ska försöka plugga lite till nu, sen kommer Linus ♥ vid lite efter sex o jag åker på P-möte på Flamman vid halv sju. Förhoppningsvis har jag lagad mat som väntar när jag kommer hem ;) hihi

Imån äre föreläsning igen, massage & Flammanjobb på schemat. Kanske klämmer in en Flammanburgare innan också? -Får se. (På torsdag är jag ledig igen!! hoho! Härlig schemastart iaf!)

Ehm.
Nu ska jag dricka te o äta kakor. O kanske plugga lite, som sagt.

Ha att fint! :)

2010-08-30



Ny dator, nytt liv.
Hah, nej inte riktigt.
Men ny dator iaf ♥
Är för övrigt ganska nöjd med mitt liv för tillfället :)

Första dagen i skolan idag! Gick hur bra som helst, och jag är förväntansfull :) Tror de kommer bli ett bra år med NEK i böckerna. Börjar bra iaf! Och ett par härligt klasskamrater(vilket roligt ord, haha!) har jag också :)

Helgen var väl både bra och dålig. Bra - fick träffa min underbara Linus ♥
Dåligt - magjäkeln surade ihop. Skulle vart på Eksjö Stadsfest, men fick mest bli hemmatid istället.. Satan-i-gatan alltså. Trodde man bara kunde må så under (eller dagen efter) en rejäl över-fylla. Men icke! Det kunde man visst spiknykter oxå. Morr!
Men nu blir det förhoppningsvis snart bättre, nya tabletter på onsdag morgon iaf! Alltid något :)

O bröllop nästa helg, vore ju bra om jag mådde hyffsat då iaf.

Igår kväll fick Egon och gänget nytt golv i skålen! Och städades gjordes de också - välbehövligt!
Va ute och Fladderistade igårkväll också, kuuul! Men hade nog varit roligare om jag inte vart så sablans trött.. Puh! Men när jag kom hem väntade underbart sällskap under täcket, :)

Hum, trött och huvudvärk. Börjar dock gå över nu, lyssnar på myspys-musik utan myspys sällskap (fan vad tjejig och dryg-gullig den här bloggen börjar bli? Vad är det med mig? :P) ..........oh well.
Akustiska låtar är grymt my härligt att lyssna på iaf. Paolo Nutini - Autumn nu, lite lagom lugnt sådär.
Hur rockigt är det att sitta i In Flames tröja och lyssna på det här? Hahaha!

Aja. Nu ska jag äta lite till, dricka lite mer vatten o sedan väntar sängen.

God natt!

2010-08-24


Skype-mys med min mys ♥

Det är helt sjukt vad mitt humör beror på känslor. Att lite småtjafs i början på dagen, som berodde på lite missförstånd som förvärrades genom att försökas förklaras i sms, gjorde mig småbitter o lättirriterad resten av dagen. Detta då det ändå typ löstes. Wtf? Känslor, ge er!
Blev inte riktigt bra förrän nu precis, efter ett litet samtal.
Är det såhär det kommer vara resten av livet? Uh, då tycker jag synd om folk omkring mig..

Idag är det tisdag iaf, och alltså bara tre dagar kvar till fredag.
Vart i Tornby i Fladderiärenden hela förmiddagen samt suttit o svurit åt mantlar hela em, fram till sex. Då höll jag på att falla sönder i bitar pga trötthet. Nu äre lite bättre :)

Imån ska jag försöka re ut Campushallens misstag och förhoppningsvis få mitt guldkort tillslut. Dumma idioter som inte kan sköta sina jobb :S

Helgen kommer bli kalas tror jag. Som vanligt väääldigt mycket inplanerat på kort tid, får se hur mycket som hinns med.

Ska återgå till tv-tittandet nu. Fixa lite té och mackor oxå :)

Ha det fint hörreni!

2010-08-23


lånad bild från mysigt tillfälle

Helgen har varit najs! Började i fredags med besök av Victoria i Linkan :) Fika på stan och lite vin hos mig. Sen Rix fm festival & Linköpings stadsfest (med Erik Grönwall!). Lite öltält med tillhörande öl oså :)
Blev en relativt tidig kväll, jag skulle upp o ha "Flammanmöte" vid tio på lördagen.. Gick bra, så vi är en bra bit på vägen nu :) Senare blev det utgång med Flammantjejer på NH! Riktigt trevligt! O alltid kul att träffa på folk man inte sett på ett bra tag :)  O innan jag somnade blev det skypande med min underbaring :) Lovely!

Igår var det lite syjunta hos mig, kom en bra bit påväg där oxå, men tyget räckte inte riktigt till. Så blir fortsättning imorgon!

Idag kommer Natta till Linkan, trevlans! O ikväll äre Flammanmöte igen.

Till helgen kommer förhoppningsvis Linus hem, det kommer bli mys ♥

Ha det fint hörreni!

2010-08-20

Sju dagar kvar till löning, inte illa!

Fredagmorgon. Konstigt vad mycket en liten tjej kan sova.. Aja!
Ikväll kommer Vickan in till Linköping för att umgås med mig (: Trevlans! Får se vad vi hittar på..

Imån är det dags för lite Flammanmöte, redan vid klockan tio! Får se om jag hinner sy lite innan de, inte jättesugen just nu måste jag erkänna.. Men har ju tyget iaf, så är väl bara att sätta igång egentligen! (får se..) Väntar på samtal nu, en kvart försenat :/ Försöka re ut vad som är fel med min dummage. Känns lite weird att ringa o inte riktigt veta vad jag ska säga, för den är ju bara elak ibland? O nu har jag ju faktiskt inte ätit laktos på ett bra tag, så vet ju inte riktigt hur det är med de där.
oh well. Får se vad läkaren säger (:

Ehm. Händer nog inte mycket mer än så idag. Rulla köttbullar (måste!!!) o baka bröd någon gång under helgen också.

Ha att fint!

solen i ögonen


Lekte cool på peace&love ;)

Oh well. Nobody said it was easy. Fasen vad jag saknar dig.
Dumma land till att ligga långt borta!
Men snart kommer du hem igen & då blire kramkalas ♥
(inte långt kvar nu!)

nya älsklingar!



Titta på dessa! Me like alot ♥
Tittade på dem nere på stan med Madde först, tvekade.. Tog mig till Tornby (skulle köpa tyg på IKEA) rååkade hamna i samma skoaffär... Och bam! Där försvann de ner i min påse :) (och en lite för stor summa pengar försvann från kontot, men wtf! de är ju snygga!)


tänker tillbaka...


peace&love - underbart!

Livet är allt bra härligt ändå ♥
Jag är sjukt nöjd med allt som är just nu, om någon undrade (:
Har sällan kännt mig såhär säker på vad jag vill, kan ärligt säga att jag inte kommer ihåg när, eller om, jag någonsin kännt såhär. Säker på livet och framtiden. Det känns som att även om allting inte går som jag vill, med utbildning & jobb o allt vad det innebär, så länge du finns vid min sida klarar jag mig ändå. Lite läskigt att lägga hela mitt liv i dina händer, men jag är säker på att du tar hand om det väl ♥

Det var nog bara det jag ville säga! So long!

2010-08-18

En onsdag! Lill-lördag om man så vill (det blir nog en ölare ikväll minsann!)

Vad händer idag då? Laga lite mat, packa upp det sista, hänga upp gardiner.. O en tur till IKEA för att köpa tyg o sy lite ^^,
O imån blire upp "tidigt" redan vid sju (!) för att möta Madde vid stationen vid fem i åtta o sen till sjukan ett tag.

Igår var jag ute i tornby en sväng. IKEA ett bra tag, men hittade inte mycket kul. Sen Växtkraft, ny jättefin orkide! o sen systemet (köpte vin, hör och häpna! ...och lite öl också såklart) samt Willys. Mat för 1007kr, ujujuj! De lär ju klara sig ett tag, förhoppningsvis :P

Idag ska jag försöka beställa en bok, om jag hittar någon som är liiiiite billigare än runt tusenlappen :S Men de ska nog gå..

Ehm. Mer kul än så hade jag inte att klämma ut idag! Skulle kunna skriva om hur mycket jag saknar och tycker om Linus, men antar att ni inte bryr er så jäkla mycket?

Oh well, hejdå!

lejnkööpeing


Leker cool & solbränd i ett tält på p&l - lovely!

Är tillbaka i Linkan. Kom igår eftermiddag. Tyst och lugnt, najs! :)

Idag börjar Nollans äventyr, dock utan mig. Tråkigt? Jo, lite. Men vet inte om jag pallat, jobbat så jädra mycket de sista nu, så är ganska gött att vara ledig i två veckor :) hihi.

O som det verkar är det ju lite folk kvar på ekonom ändå, så blir kanske inte fullt så ensam som jag från början trodde :P

Saknar Linus dock. Och det är lite för tyst i köket, då Egon & gänget fortfarande är kvar i Vetlanda. Vågade inte ta med dem själv i bilen när jag åkte..
Men det löser sig. Linus kommer snart hem (intalar jag mig själv) och Egon får jag träffa snart han också.

Inte mycket kul att säga idag, men håller tummarna för Malin iaf, you go girl!


Ha en fin dag hörreni! Jag ska roa mig med att köpa massa mat och förhoppningsvis orka laga lite mat också. O titta på tv :)

Puss&kram skumbanan

Linus, du är underbar

älgmupp

Sista dagen i Vetlanda på ett tag. Känns ordentligt lustigt måste jag säga..

Ledig i två veckor, men känner ändå att jag ska till Linköping, inte ofta jag har ledig tid där annars.
Sommaren har gått sjukt fort, ska jag redan börja plugga igen? O kvar som ekonom också, det trodde jag inte.. Känns som upp-och-ner vända världen för tillfället.
När jag kommer tillbaka till Linkan, hur många är kvar där? Alla tjejer från klassen jag brukade umgås med är ju iväg på utlandsterminer, och jag skulle ju vart med på Nollning o grejer. Vad händer??

Utbildningsbiten känns, faktiskt, otroligt bra och lugn just nu. Tror att det är bra att gå klart ekonom så pass länge att jag får en examen iaf, även om det "bara" blir en kandidat istället för en civilekonomexamen. Det är ju bara ord och ett år som skiljer, så det berör mig inte.
Och om nu dessa Magisterprogram passar och är vad jag tror att de är blir det ju en blandning av ekonomi och miljö, precis som jag ville från början, alltså är allt precis som det ska.
Och jag är jävligt nöjd med att ha reducerat de där sju åren av plugg till (förhoppningsvis) fem. Då kanske jag tillochmed får in det där sabbatsåret jag tjatat om.

Men studentlivet i höst då? Det är de nog inga problem med heller, iom att (som Karin peppade mig om) klasser splittras, nya bildas och många är iväg på utlandstermin. Då måste det ju vara fler än jag som känner så här? Alltså borde det inte vara så jäkla svårt att hitta ekonomvänner, även att de (OBS!! risk för fördomar!!!!) är lite stela och osociala. Som parentesen säger, fördomar it is! Och jag är väl medveten om att detta inte stämmer in på alla ekonomer, men som många vet, är detta deras efterhängsna rykte. Lite "fina i kanten" om man säger så.


Linköping är en otroligt bra stad som jag stormtrivs i. Flamman är ett underbart ställe, och där ska jag ju jobba kvar i höst, både i kök & bar. Nice! :) (och skidresa efter jul! :D)


Så, när jag tänker efter lite, är nog inte livet riktigt så jävligt som jag får det att låta ibland. Och vad har jag att vara nervös över egentligen? Inte så mycket. Inte mycket alls :) Och Linus är underbar och jag är riktigt tokkär, vad mer kan man begära av livet? ♥
...det vore lite muppfasoner från Karin isf. Men det får vi ta igen i vår :)


Nu har jag tjatat klart. Dags att packa ner mina grejer, duscha o ringa lite samtal. Snart är jag i Linkan igen!

risk för ett långt inlägg.... om typ ingenting

Svartsjuka.
Varför ska det vara så svårt??!

Under tiden vi träffades som "lite mer än vänner, men absolut inte var tillsammans" var det ingen fara, då kunde jag tillomed prata om hans gamla tjejer, och faktiskt inte känna de där sticket i magen så hårt.
Senare, när de började bli lite mer allvar (typ ett halvår senare i detta fall, men de är ju en annan, inte så jäkla rolig, historia) då jäklar kunde de tändas till om minsta lilla grej. Iofs tror jag vi båda var ganska oförsiktiga i vissa uttalanden, och ja, förhållandestatistiken är ju som den är, o de kan man ju inte göra något åt nu i efterhand. Och JA, jag vet en anledning till varför det kan ha blivit som det är också, men jag har ändå svårt för det. O varför ser jag till att plåga mig själv hela tiden också?

Du är med mig nu, det vet jag.

Men ändå!! Jag blir galen eftersom jag vet vilka många är. Det tar fanimig kål på mig. Sluta nu hjärnan, kan vi inte bara vara lyckliga??
O att du är långt, långt borta för tillfället gör väl inte de här bättre kanske.. :/ Det är nog mest därför jag håller på så här, för att jag saknar dig så grymt jävla mycket.. Redan. Det skrämmer mig..

Men jag har alltid trott & hållt fast vid att viss svartsjuka är bra, det tyder på att man är kär. O eftersom jag är totalt nerkärad just nu borde det väl kanske vara logiskt att svartsjukan skenar iväg lite också? Iaf om min teori stämmer... Vilket den ju självklart gör :P

Tagga ner säger jag till mig själv hela tiden, du har väl inte varit så jäkla perfekt geom hela livet du heller? Visst har väl du gjort misstag, precis som alla andra? Jo visst har jag det, men det är väl inte samma sak?
- Jo det är ju precis vad det är!!!!
Min hjärna har väldigt svårt med sånt, jag får göra precis vad jag vill, men det gäller ju självklart bara mig. Rättvisa? -Nono. Vad är det?
Det är något jag borde fixa till...


Uuuuh, vilket drygt inlägg det här blev. Och jag som skriver så sällan också. Haha! Då kunde jag väl ändå kommit på något trevligare att skriva?

Mja...

Har ju haft lite problem med utbildningar på sistone också. Det kan jag ju prata om! ^^

Sökte in till Energi & Miljö (EMM), slutade som reserv ETT där och blev antagen till Maskinteknik (M). Trodde de skulle vara lätt att byta över, men icke! Inte förrän inför termin tre kunde det ske, och då "i mån av plats" samt med hänsyn till studieresultat (vilket jag tolkar som att jag MÅSTE klara varenda jäkla kurs på M för att ha nån chans).
Så det sket ju sig....
Tittade sedan lite på Masterprogram, bl.a. i Uppsala på SLU och hittade ett där det krävdes en kandidatexamen i ekonomi för att komma in OCH som verkade riktigt intressant! (med miljöinriktning :D).. Så nu har jag väl tänkt att fixa en kandidatexamen i Nationalekonomi och sedan flytta till Uppsala (och hoppas på att min sötnos kan tänka sig att bo där ett tag....) =)

Tror de kan bli riktigt jäkla dunderbra det här! :D

Så. åter till nuet.

Upp o äta lite frukost, sen jobba 14-22 idag o 14:30-21:15 imån.... SEN ÄRE SLUUUUUUT!!!! :D  Ledig i TVÅ veckor innan jag börjar igen :D

Ha de fint hörreni, och cred till alla som orkat läsa allt......

RSS 2.0